Abi doğru söylüyosun valla..
Bu haftadan başlayarak h.sonu programım
Bu hafta: İzmir
Sonraki hafta : Bolu
Daha sonraki hafta : Ankara
Ondan da sonraki hafta: Allah bilir.(Ümidim sizlerle olmak)
Böyle yani, bu kursu en çok isteyenlerden biri bendim biliyosun ki..
Sağlık olsun artık..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
tarih yaklaştı son açıklama ne zaman yapılacak oraya gidildiğinde gelenleri kim karşılıyacak vs vs
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
oo süper ya ne zamandır ilk yardım kursuna katılmyaı düşünüyordum
Yer varsa beni de ekleyebilr misiniz? hafta içi veya hafta sonu fark etmiyor
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
arkadaşlar kurs yeri edirnekapıdan topkapıya giderken iett garajının yanında acil yardım ve cankurtarma müdürlüğünde yapılıyor eski adı hızır acil.....
ekleriz tabi ama isim soyisim kangrubu ve sabit telefon ve cep telefonu bilgilerini özel mesaj olarak bana iletmen gerekiyor...
erol dayı sen kendi aracınla gelecegin için edirnekapı iett garajının orda senle buluşuruz servisin gelip gemediğini kontrol için ben taksimden servisle gelecekleri kontrol ettikten sonra gelirim...
listedeki kişiler telefonlarından aranacaktır kurs öncesi...
deer_152 üstad kaç kişi olduk
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben gelirim demistim, planlar degisti, yurt disina cikiyorum. ozur.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
fear_factor´isimli üyeden Alıntı
İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;
KURSU VEREN KURUM .......... = İBB
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 27 Ocak - 03 Şubat - 10 Şubat
KURSUN SÜRESİ.................. = Hafta Sonu : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
KURSUN SAATLERİ.............. = 10:00-15:00 arası.
KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.
SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA akgul.olcay@gmail.com adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !
Katılımcı Listesi :
1- ozturk_sertac
2- teflon
3- fear_factor
4- teksavasci
5- karamurat
6- deer_152
7- mox2cn
8- eh62
9- eroldayı
10- yakup bey
11- hakinen
12- Görkem
13- delipoyraz ( AKM'den servisle )
14- Shrieker ( AKM'den servisle )
15- frange_chaplin ( AKM'den servisle )
16- dogma ( AKM'den servisle )
17- morrigan
18-
19-
20-
Talep yoğun olursa Taksim AKM'ye servis de çekmeye çalışacağım...
erol dayı morrigan'ın da katılımıyla 17 kişi olduk bu gün olcayla görüşücem konu hakkında gelişmeleri yazarım ...
cezerye önemli değil başka organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle sanada hayırlı yolculuklar...
Ama bu listede benimmmm adım yokkkk :(aşkolsunuz yani insan bir ÖM atar :( nerdeyse kaçırıyorduj kursu. sanırım ÖM ile 2 arkadaşa bilgilerimi gönderdim. Bu arada dışardan bir kız arkadaşım daha bu kursa gelmek istiyor olabbilüüü müüü sevgilerrrr
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
deer_152 öm at cc delisi zaman yaklaşıyor
Benide Listeye Eklersen Sevinirim
Osman Koru
B Rh+
0542 606 72 69
358 20 00
doldurduk sanırım 20 yi
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
deer_152 üstad son durum nedir 20 kişi olduk mu
fear_factor´isimli üyeden Alıntı
İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;
KURSU VEREN KURUM .......... = İBB
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 27 Ocak - 03 Şubat - 10 Şubat
KURSUN SÜRESİ.................. = Hafta Sonu : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
KURSUN SAATLERİ.............. = 10:00-15:00 arası.
KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.
SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA akgul.olcay@gmail.com adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !
Katılımcı Listesi :
1- ozturk_sertac
2- teflon
3- fear_factor
4- teksavasci
5- karamurat
6- deer_152
7- mox2cn
8- eh62
9- eroldayı
10- yakup bey
11- hakinen
12- Görkem
13- delipoyraz ( AKM'den servisle )
14- Shrieker ( AKM'den servisle )
15- frange_chaplin ( AKM'den servisle )
16- dogma ( AKM'den servisle )
17- morrigan
18- cc delisi
19- bigking
20-
Talep yoğun olursa Taksim AKM'ye servis de çekmeye çalışacağım...
şu an için 19 kişi olduk ama cc delisi arkadasının bilgilerinide gecerse 20 tamamdır erol dayı...
ama benim dışardan bir kız arkadaşım da gelmek istiyorduuuu :( dışardan kimse alınamaz mııı :(
deer_152 ye bilgilerinizi mesaj atın neden olmasın
neyse arkadaşım gelemiyor 3 şubattakine gidecekmiş bende taksim servisine binmek isterim sanırsam ya da beşiktaştan oraya nasıl ulaşılır acep?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)