son 4 kişi için geri sayım başladı...
Peki arkadaşlar 1. sayfadaki bilgileri kimse güncellemeyecek mi?? Malum Fear_factor arkadaşımız ayrıldığını bildirmiş....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
güncelleme yapabilmemiz için sonradan katılan arkadasların özel mesaj atıp bilgilerini bırakmalırını bekliyoruz...
ad,soyad,telefon ve kan grubu...
20 oldukmu arkadaşlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
henüz 16 ama son iki kişi hala bilgilerini gecmedi özel mesaj olarak...
bigking ve cc delisi özel mesajlarınızı bekliyorum listeye adınızın gecilmesi için önemli...
arkadaslar selam fear sitede bazi sorunlar yuzunden ayrildi.bundan sonra ondan aldigim direktif ile bu gorevi ben ustlendim.ama islerim dolayisiyla fazla ilgilenemedigimden dolayi bu listeyi deer 152 arkadasimiz ustlenip guncellesin ama kesinlikle kesin listeyi cunku gelicem deyipte gelmeyecek olanlar lutfen topici mesgul etmesin. bende takip etmeye calisacagim.selamlar saygilaree tabii ki benide yaziiiinnnhaa bide unutmadan gelecek arkadaslar SABIT TELEFON VE CEP TELEFONLARINI YENI LISTEYE YAZMAK ZORUNDADIRLAR.DIKKAT DIKKAT TELEFONDAN ARANABILIRSINIZ DIYE
motociklet
ben daha öncebi mesajımda 1. haftaya katılamayacağımı belirtmiştim eğer olçabailiosa son 2. haftaya kaltılıcam yani 3 şubat ve 10 şubat olana.. Ama olamıyorsa listeden silebilirsiniz beni
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
ben de katilmayi dusunuyorum. fear_factor e ulasirim gunduz, bilgileri veririm. yalniz taksimden servis sart. motor falan yok daha,malum...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
abi cc delisi, bigking ve cezerye nin özel bilgilerini özel mesaj olarak gelmesini bekliyorum...
eger bilgileri gecerlerse 17 kişiyiz...
kursun tarihi yaklaşıyor grup olarak ilk c.tesimi gidiyoruz ?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bizi de ekleyin lütfen...taksimden servis olursa süper olur.organizasyon için teşekkür ederiz.
-fragrance_chaplin
-dogma
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ekliyorum arkadaşlar diğerleride özelden mesajları atarsa ii olur bu arada fragrance_chaplin kangruplarınızıda gecerseniz ii olur...
erol dayı ilk buluşma dediğin gibi yaklaşıyor isterseniz taksimde buluşup konvoy halinde motosikletlerimizle gideriz yada herkes solo takılır taksimden gelecekler için zaten servis ayarlanacak isterseniz bunuda oylamaya koyalım katılacaklar nasıl katılacagımız hakkında fikirlerini yazsınlar...
bende motosiklet yok kendi aracımla gelicem+kursun açık adresini ve krokisi varsa onuda eklesek çok iyi olur
abi acık adres olarak tam bilmiyorum ama her istanbullun bildiği bi yer sanırım bir de resim eklemeye calısırım bu konularda pek iyi değilimdir ama iş başa düştü...
yere gelince edirnekapıdan topkapı istikametine dogru giderken mezarlıgı gecergecmez sagda iett genel müdürlüğü garajı var burada olacak eğitim...
karayolları sitesi çalışmıyor su an resim daha sonra ekliyim...
Neyse... Kolay gelsin.. Umarım bi ara daha olur da katılırım...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)