Valla bende yeni gördüm topic'i... Yazın listeye!!! Bende varım
Valla bende yeni gördüm topic'i... Yazın listeye!!! Bende varım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
fear aykutabide aynı olusumun içine girmiş anladıgım kadrıyla eger listeleri birleştirirsek 20 kişiyi tamamlarız herhalde...
arkadaşlar aydın menderes ilkyardım hatasından bu gün bu halde bu işin nekadar ciddi olduğunu bir kere daha düşünmeyin bu kursa gidin en azından bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edersiniz.bu kurs özelde yanılmıyorsam 100 dolar civarında.kursu veren doktorların en yenisi 15 yıldır acil yardımda çalışıyor .yani istanbulda bu işe ilk başlayan insanlar.
bende bende
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
şu an 13 kişiyiz... delipoyraz da eklendi listeye... CANINI SEVEN gelsin yahu...
bir de; Taksim'den servisle gelmek isteyen varsa ( misal delipoyraz ) ayrıca belirtsin lütfen... 3-5 kişi için servis göndermezler ama sayımız fazla olursa AKM önüne çekeriz servisi...
bir de; telefonlarını yazmayan birkaç arkadaşımız var, bana özelden atarsanız sevinirim... yoksa size nasıl ulaşırım... dumanla mı, telepatiyle mi....
ukalayım evet
Merkezi bir yerden servis kalkarsa(Taksim AKM iyi) %99 gelirim zira Edirnekapı çok ters.Gönderiyorum istediğin bilgileri...İnşallah adını yazdıran arkadaşlar toz olup yalan etmezler bu organizasyonu.Ayrıca ana sayfaya konması iyi olmuş keşke daha önce konsaymış, sitenin müdavimlerinden olmama rağmen yeni gördüm.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Arkadaşlar birtakım kişisel sebeplerden dolayı site üyeliğimin iptalini istedim... organizasyon hala bende, ama sanırım artık mesaj atamam topiklere...
akgul.olcay@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz...
ofis: 0212 672 43 49
Kurs iptal falan değil kesinlikle... katılımlar devam etsin lütfen...
yakinen ilgilenmeye devam ediyorum... sadece artık içerde değil, dışarda olacağım...
Herkese saygılar...
fear ne durumdayız inşallah 20 kişi olduk mu?
son altı kişi faydası ve yararı olacak kesinlikle
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bizim ankara tayfası uyuyo...Bak istanbul a.....Adamlar aşmışlar...
Hadi başkent liler nerdesiniz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
son 6 kişi hadi gidip şu eğitimi alalım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaşlar yeni gördüm bu haberi uzun zamandan beri böyle bir eğitim istiyordum düşünenlerin ve gerçekleştirmek için adım atanların yüreğine sağlık. Haftasonu grubuna beni de yazabilirseniz çok sevinirim
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
çalışmayı yapan kardeşimizin eline sağlık hafta sonu olursa bende canı gönülden katılıp bilgi sahibi olmak isterim.
osman koru
0542 606 72 69
16 kişi olmuşuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)