evet, 11 kişi daha gerekiyor...
evet, 11 kişi daha gerekiyor...
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Kesin tarihleri buluşma yeri ve saatlerini konunun ilk mesajına eklerseniz sanırım katılmak isteyenlere faydası olacaktır.
teşekkürler skullhunter...
Bu güzel proje inşallah hayata geçer ve başarılı olur.
Emeği geçen herkese teşekkür edrim.
Ne yazık ki ilgisizliğin sebebi,katılımcılıktan uzak ve örgütsüz bir toplum oluşumuzdur
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Teşekkürler İHTİYAR;
Tam 1 ay oldu ve hala katılım ne yazık ki 11 kişide...
Özellikle ölüm haberlerini sıkça duymaya başladığımız bu günlerde bir DELİ'nin kuyuya taş atması gerekiyordu. Ben herzaman girdiğim gruplarda ve çeşitli topluluklarda DELİ olmuşumdur zaten. Bakalım günümüz tepkisiz ve duyarsız Türkiyesinde benim gibi kaç deli daha var ?
NOT: İlk sayfa ilk mesajda güncellemeler ve yeni katılımlar devam ediyor.
Ben de katılmak isterdim ,sağlıkçı olduğum için ne kadar ilk yardım konusunda yeterli bilgiye sahip olsam da bunları tekrar pekiştirmek fena olmazdı hani,fazla mal göz çıkarmaz hesabı..Üstelik ilk yardım çantası da varmıııııııış
Maalesef o saatlerde çalışıyor olacağım.
Ama boş olsam kaçırmazdım,kaçıran arkadaşlar için ise üzülmekten başka birşey gelmez elimden
Ducatista:)
katılmayı düşünen arkadaşlara hatırlatmak isterim;
ad soyad + cep tel + sabit tel + kan grubunuzu yazıp bana özelden veya akgul.olcay@gmail.com adresinden ulaşmanız gerekiyor...
havalar çok soğuk, yok ben motosikletle gelemem diyorsanız; taksim AKM önünden servis de kaldırabilirim...
O da ücretsiz...
fear_factor topıgı daha yenı gödum kusura bakma.senı bu tur yardımlara destek ve ılgılı oldugun ıcın gercekten kutluyorum cok gusel seylerlen ılgılenıyorsun.bende gelmek ısterdım ama maalesef cumartesı gunlerıde calısıyorum
Abi yaaa ben 26 ocakta ankaraya gidiyorum Beni sil istersen.. Ama son iki haftaya katılabilirim.. Tabi böyle bişe olabiliyosa...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
eee hani bana fear im binide yaz be yaww
motociklet
bana her hafta uyar olcay haber vermem yeterr
herkese merhaba sayfa başını okudum ordan buraya geçtim bu kurs sağlık bakanlığı değil İBB acil yardım müdürlüğünün ilk yardım okulu tarafından veriliyor şiddetle katılmanızı öneriyorum en azından ne yapmamanız gerektiğini öğrenirsiniz .bunları nereden biliyorum derseniz ben bu kurumda çalışıyorum kesinlikle katılın derim kazasız belasız sürüşler.
bir grup oluşturalım 20 kişi katılan yok mu gidelim enazından bilgi sahibi oluruz
ummadık yerde lazım olur faydasını görürüz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Gece_ ben de hafta sonları çalışıyorum. İşimiz satış olduğu için özellikle en yoğun olduğumuz iki gün c.tesi-pazar... Ben de iş yerimden izin istedim, programı ayarlayabilirlerse izin verebilirlermiş.. benim de kesin değil; eskiler ne derler bilirsiniz, el kapısında çalışınca böyle oluyor...
Son iki haftaya katılınca sertifika konusunu nasıl halledebiliriz bilmiyorum.. ama hallederiz herhalde..
ya bi eksik ol ya .. bişeyden de geri kal be kardeşim ... iyi gel hadi gel ; yazdım seni de listeye..
Tamamdır, saol.
evet taylo haklısın, yanlış anlaşılma olmuş sanırım... İBB acil yardım müdürlüğü tarafından organize ediliyor.. ee madem orada çalışıyorsun seninle bi görüşelim, ofis tel.im 6724349... ararsan sevinirim; yada özelden numaranı yaz ben seni arayayım...
Arkadaşlar bu kurstan alacağınız bilgilere inşallah ihtiyacınız olmaz.
Genel kültür olarak kalsa bile yeter.
En azından edindiğiniz bilgileri yakın çevrenize anlatsanız öğrendiklerinizi onlarla paylaşsanız fenamı olur.
Bilhassa İstanbulda yaşayan sizler olası bir deprem felaketinde faydalı olabileceğinizi unutmayın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)