geçmiş olsun çiçek
(+ 25 karakter)
geçmiş olsun çiçek
(+ 25 karakter)
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
çok geçmiş olsun çiçek umarım biranönce sağlığına kavuşursun
not= bu +25 karakter işinden bişe anlamadım ama olsun yinede +25 karakter cumartesi görüşmek üzere.
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
yirmibeş karakter olayı yazılan kısa mesajların gönderilmemesi üzerine arkadaslar 25 karakter yazıyorlar
cumartesi görüşürüz
özgür büyük olasılıkla bem c.tesi buluşmaya gelemicem pazar günü geziye giderken alırım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam özgür saol saol 25/25/25/25/25/
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Yaa ben gelemiyommm :( çok özür dilerim arkadaşlar :( Planlarımı uydururum sandım ama başaramadım :(elim kolum bağlı :( Bir ara alırım sertifikamı
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
bugün kaçta ve nerde özgür
tamam özgür bahçe şehirden erken çıkarsam gelmeye çalışacağım tel açarım
gecen tophanede bulustuktan sonra sertifikalrın az bi kısmını dagıttık
sertifiklarını teslim alanların listesi
- mox2cn
- deer_152
-TEFLON
-teksavasci
-müslüm baba
-erol dayı
özgürcüm babamla benim sertifika kardişlerimiz kimde şu an?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Madem öyle benimkini de ver Özgür Burculara... Bende ordan alırım.. Daha olmadı Burcu bana kargoyla gönderir....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
buna bi hönk gider sertac
(burcu tarzı sasırma ünlemi)
aslında bugünde getirirdimde erken cıktım işim hallolsun diye aytac ta oldugu için sertifikalar haber vermedim bu aksam alıyorum senin adrese bırakırım sen burculara bırakırsın
baska adrese teslim isteyen varsa seslensin yeterli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)