herkese teşekkür ederim...az önce doktordan geldiler tekrar bir yırtılma olmamış...
buluştuğunuzda benim yerime de eğlenin
herkese teşekkür ederim...az önce doktordan geldiler tekrar bir yırtılma olmamış...
buluştuğunuzda benim yerime de eğlenin
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
özgür sertifikaların hepsi aytaç'damı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sertifikaların hepsi aytacta erol abi
kimse bişey yazmamıs buluşma konusunda iyisimi eski sekilde dagıtalım
özgür bende seni aradım cepten buluşmuyormuyuz diye fakat bitürlü ulaşamadım kimsede mesaj yazmamış foruma
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
yakup kusura bakma motorla seyir halindeydik organize olamadık kimse bişey yazmamıs hafta ici bulusalım olmazsa
biz bütün gün dısardaydık yeni geldik
özgür istersen aytaç la görüş sertifikaları taratıp ilk yardımda yayınlasın en azından merakımız gider
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam yarın olsun kimseden bi ses seda yok buluşma için
özgür olmassa ben sertifikamı yarın volkanın dükkanından alayım
arkadaslar bugün yakupu da gördüm moto gp ye giderken bu konu hakkında konustuk buluşma olması iyi olurdu carsambaya kadar herkes haber versin hafta sonu cumartesi günü organize olalım
evet bütün katılımcılar, eğer bu haftada buluşma için kimse bişey yazmassa kimsenin buluşmaya niyeti olmadığı anlaşılır ve sertifikalar herkesin adresine kargoyla yollanır. tabi bütün sertifikalar Aytaç ta o nasıl uygun görürse
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
herkese slm
fazla nete giremiyorum .. sertifikalar icin cumartesi bulusması olur derim ... özgür buluma icin ben size uyarım
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
bu haftaki geziye gelirken özgür olmazsa sertifikayı senden alayım yada aytaç geziye gelirse yanında getirsin baksana kimsenin buluşmaya niyeti yok yada bakırköyde volkandanda alabilirim
erol abi eger cumartesiye kadar bir buluşma olmazsa hafta sonu veriririz zaten gezi için de aytaclara haber vericem
tamam özgür saol 25 karakterrrr
arkadaslar az önce herkesi tek tek aradım cumartesi aksamı saat19:00 da tophanede bulusuyoruz
bu arada üzücü birde haberim var ilk yardım kursundan arkadasımız morrigan trafik kazası gecirmiş ayagında kırık varmıs kendisine acil şifalar diliyorum
çicek'e geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)