Ben bu aralar çok yoğunum taaa edirnekapıya gelmeme imkan yok.zaten bu yoğunluk sonucunda hasta oldum yatıyorum yatak döşek.
Ben bu aralar çok yoğunum taaa edirnekapıya gelmeme imkan yok.zaten bu yoğunluk sonucunda hasta oldum yatıyorum yatak döşek.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
burcu senin iyi olman için ilk yardım müdahalesi yapmamıza gerek yok
kendini iyi hissetmen için güzel kurabiyeler kekler tartörler yapman ve bunları ilk yardım kursu arkadaslarınla paylaşman gerek
başka türlü düzelmessin
zaten seval sagolsun browniler benden demiş beraber toplanıp kutlayalım diyor bencede daha güzel olur törenle dagıtırız sertifikaları
toplanalım diyenler el kaldırsın aksi taktirde cantaları dagıttıgımız gibi dagıtalım
ben elimi kaldırıyorum.................
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
özgür bencede toplansak fena olmaz küçükbi kutlama yaparız +1
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
özgür yarın sertifikaları almaya gidicektin benden hatırlatması
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
motorum yok siz toplanın
siz benim yerime alın sertifikamı ben sizden alırım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sevgili arkadaşlar,
öncelikle sadece bilgi sahibi olmak adına bile katılınması gereken bir programdır ilk yardım. Naçizane denizci olduğumuzdan gerekli kursları ve 25 günlük Devlet Hastanesi Acil Servisi stajlarını tamamlamıştım. Hastane stajında en önemlisi Kan Görmeye Dayanmayı öğrendik. İğne, Sütur Atmak, Kalp Masajı vs. gibi tüm işlemleri öğrenmiştik.
Bu bilgilerin hepsini gemilerde kullandım. Adım Doktora çıktıydı vallah.
Birçok ilk yardım müdahalesi yapmak zorunda kaldım, Çok şükür ölümcül kazalarda sayemizde yaralıları kurtarabildik.
Sonuç olarak şunu diyebilirim; ilk yardım öğrenmek en azından kendinize yardım edebilmektir. Doğru davranışı yapmak hayat kurtarabilir.
Herkese sağlıklı günler, kazasız sürüşler dilerim
Poturdak
teşekkürler denizci muzaffer
erol abi aytacla gidecez bu gün sertifikalr hazırmıs
görkem sana ulastırırız
özgür sertifikalar için bir toplantı var mı şekil:tophane buluşması gibi bana cepten mesaj atarsın artıkın
erol abi az önce aytacla beraber sertifikaları aldık bu aksam belki toplanamayız ama millete bi haber edelim belirlenen bi tarihte buluşup dagıtalım
özgür emegine sağlık teşekkürler toplanırsak veya organizasyon yapılırsa bilgim olsun
ben hala hastayııııııııııııııım
anadolu yakasında oturanlardan birine verseniz iyi olur benimkiyle babamınkini...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
[QUOTE=fragrance_chaplin;639683]ben hala hastayııııııııııııııım
anadolu yakasında oturanlardan birine verseniz iyi olur benimkiyle babamınkini...[/QUOT
geçmiş olsun bence şu kekleri ve tartoletleri yap biz yiyelim sana dua ederiz o zaman iyileşirsin
ya üstad ne cepmiş seninki be hem mesaj atıyon getireyim diye geldiyorum kayıpsın ta bu saate kadar c.tesi aydos'a gidicez ya o zaman alsam olmaz mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)