teşekkürler morrigan uygulamalarda herhangi bir degişiklik olmusmu acaba
özgür sertifikalar ne oldu usta şunları sen haledersin ancak
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
pazartesi bakalım abi cuma demişlerdi ama işlerden gidip bakamadık pazartesi ilgilenirim
çok iyi olur özgür saol............
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ne demek abi görevimiz olmadı zaten bi örnek alıp en sonunda sertifikaları ben bastırcam
bence bütün katılımların bitmesini bekliyorlar sayıya göre yaptıracaklar herhalde
desene doğmamış çocuğa don bicilmiş
özgür gidip görüşmüşsün saol teşekkürler
evet abi bu sabah gidip görüştüm perşembe günü hazır olacagını söylediler bakalım inşallah bi aksilik cıkmaz
hayırlısı vermezlerse nedicezki
abi ben bu sefer diyecegimi dedim eger siz bastıramıyorsanız verin bi nüsha aynısından biz bastıralım dedim
ya ne alemsin sen ya yanlız çok hoşuma gitti iyi demişsin bence
ne yapım abi gördün bayadır bekliyoruz bu baska gidicek olan kişiler için de sorun cıkartır herkes sözünde durmalı yoksa sertifika vermiş vermemiş önemli degil
özgürcümmmm walla helal olsun sana sertifikaların peşini bırakmamışsınnn işte bu devirde böyle olacaksın tuttuğunu bırakmayacaksın Bizde senin sayende sertifikalara kavuşucaz sanırsam Altın harflerle yazılsın isimlerimiz
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
tesekkürler seval ama sanırım kara harflerle yazıyorlar
neyse yazsınlarda nasıl olursa olsun
böyle birşey söyliyecegimi tahmin edebiliyormusun burcu
sen sertifikaları alırken güzel kurabiyelerden yapta yiyelim hep birlikte (erol abiye inat) zaten 1 nisandan sabıkalısın alacagım cok
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)