hiç kahvaltı topiğine bakmamıstım ama kurabiye geliyorsa bizde geliriz tabiki
puhahahahahah hiç güleceğim yoktu
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
oklava senin içindi özgür sen değilmiydin kesin pastahaneden aldı diyen gelişim sürücü kursunda aynen kulağıma fısıldadın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
özgür şu sertifikaları sen hallediver hadi kardeş çok yoğun şekilde çalışıyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaşlar bu cuamrtesi yeni bir kurs başlıyor kaçırıpta üzülenler için
bana en geç cuma öğlene kadar haber verin lütfen!
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Bilgi ilk sayfada var zaten starsailor...Hızır acil düzenliyor, ki zaen 3 haftada bir haftasonu için oluşturulan gruplarla yapılan bir kurs ayrıca haftaiçi de 3 gün üst üste veirlmekte tabi ama haftasonu herkese daha uygun..Benim arkadaşlarım arasında düzenlediğim başka bir grup var ve cuamrtesi günü başlayacak şu an için eksik var katılmak isteyen olursa lütfne bana bildirsin
erdo2002 isimli üyeye bi özel mesaj atabilirsen o böyle bi organizasyona katılmayı istiyordu
ona telefon açtım uymuyormuş bu cumartesi
aa yok ya alkınl akonuşmuşum ben
erdo2002yed ehaber vereyim
özgür sertifikalr ne oldu şunları bir hallet abicim
abi hakkatten telefonda sallamıyolar, bi gitmek lazım yoksa sertifika alamadan bildiklerimizi unutucaz
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
ben gititm bu cumartesi kursa biizm sertifikalar ne alemde diye bizimde dersimize girem hemşire hanıma sordum sertifikalarınız daha yok dedi..ki yüz ifadeside uzun bir süre olmayağını ifade ediyordu..bu cumartesi gittiğimde bir daha soracağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)