Özgür kaçta buluşuyorsunuz ben de müsait olursam gelirim çantayı almaya iki dakkalığına
Özgür kaçta buluşuyorsunuz ben de müsait olursam gelirim çantayı almaya iki dakkalığına
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
ilk yardım çantaları nı özgür bana getirdi almak için
kartaltepe mah. yeni cad. no 6/B bakırköy
veliefendi hipodromu giriş kapısının karşısındaki şhel istasyonunun yanın dan
yukarı çıkın yolun sonunda solda
0538 818 90 00
alacak kişiler:
morrigan
erol dayı
tek savaşçı
müslüm baba
itfayiyenin oradamısın ben biliyorum galiba ...
itfaiyeden yukarı çıkınca motorları göreceksin sol tarafta
osman abi
ali deniz
Bir yer ve zaman söylerseniz size teslim ederim çantları... Özgür pazar günkü gezide verirsin bana çantaları...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
özgür saol volkan dan şimdi almaya gidiyorum inşaallah bulurum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
özturk_sertaç tamam sertac ikea ya 3 adet getiririm
morrigan cantaları volkana bıraktım oradan alabilirsin
görkem taksim tayfası içinde 4 adte görkeme teslim ederim pazar günü
eroldayı yer cok kolay hatta ümmet abi bile orda olabilir
arkadaslar cantalarını teslim alanlar aldık diye mesaj atsınlisteden işaretleyelim kurs yerindende internete girip takip edeceklerdi teslimatların yapılıp yapılmadıgı konusunda
birde bagımsız olarak katılan 2 kişi varmı onlar kurs yerinden alacaklar isimleri mustafa ve özgür
anadolu yakası
1- öztürk_sertac
2- fragrance_chaplin
3- dogma
taksim bölgesi
4- görkem
5- cc delisi
6- bigking
7- shiriker
bakırköy bölgesi
8- mox2cn
9- eroldayı
10- teksavasci
11- morrigan
12- müslümbaba
g.o.paşa bölgesi
13- deer_152
14- teflon
15- cemil
16- karamurat
birazdan dükkanı kapatıcam gelen varsa haber versin
bir de 2 gün içinde alırsanız iyi olur zor zaptediyom millet salça oluyo
ilkyardım çantalarına haberiniz olsun
erol dayı çantasını aldı biraz muhabbet ettik ama pazar geziye gelemiyomuş heralde
olmadı yarın cuma toplantısında veririm çantaları opetten iki dakka dükkana geliriz
alırsınız teksavaşcı morrigan ve müslüm baba opete gelirse iyi olur
arkadaslar teslim alanları kırmızı ile işaretliyorum ama foruma bakmayan arkadaslar var onların numarası olanlar varsa haber versin
örneğin karamurat bigking ali deniz cemil vs
pazar gunu nereye gidiyorsunuz yeni motorumla size katılayım
özgür ben çantayı aldım ümmet abi orda yoktu aytaç ordaydı ve volkanla tanıştık
emeğine sağlık teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
olcay abi şile akçakeseye gidiyoruz istanbul mt yle beraber katılımını bekliyoruz
yeni motorun da hayırlı olsun
erol abi hayırlı olsun canta allah kullanmayı nasip etmesin diyelim
Özgür bir kere de şu nickimi doğru yaz noluuuur yaaaaa :(
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Arkadaşlar çok güzel bir eğitim oldu böyle ciddi arkadaşlarla bu eğitimi almış olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Gördüğünüz gibi sorumluluklarını devam ettiriyorlar Hepinizi tanıdığıma çok sevindim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Vip Arabasını ve deneyimlerini bizlerden eksik etmeyen Müslüm abiye güzel ve değerli anları objektifinde yakalamayı ihmal etmeyen Burcuya, İstanbulda Arabayla anadoluya geçme zulmünü yaşatan Sertaça ama bu zulmü Dogma burcunun da babasının katılımıylan harika bir sohbete dönüştüren Sertaça , Kar kış dinlemeden motoruyla gelen bana cesaret ve güven aşılayan Görkeme Dersi çok ciddiye alıp kendi deneyimlerini bizden esirgemeyen Erol Dayıya,ve bizi gülen yüzü ve güzel kurabiyelerinden eksik etmeyen arkadaşımız Özgüre , Sırf biz daha iyi öğrenelim diye kendini her seferinde kurban eden arkadaşımız Gönüllü yaralı rolündeki teksavaşçıya, ve şu anda isimlerini hatırlayamadığım (yaşıma verin arkadaşlar naparsınız yaşlılık işte ) diğer kurs arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki vardınız arkadaşlar ve varlığınız hiç eksik olmasın bu güzel ve yarrarlı paylaşımlardan diyerek bu duygusal seslenişimi sonluyorum. iyi şansınız bol olsun arkadaşlarım
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
güzel dileklerine katılıyorum iyi bir gruptu farklı organizasyonlarda tekrar buluşuruz umarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)