Ya süper olur valla.. Nisanın ilk haftası askere gidiyorum eğer onun öncesinde tekrar böyle bi organizasyon olursa çok güzel olur..
Ya süper olur valla.. Nisanın ilk haftası askere gidiyorum eğer onun öncesinde tekrar böyle bi organizasyon olursa çok güzel olur..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
saglık kursuna katılan arkadaslarımızın ilk yardım cantaları biz motorucu arkadaslarımızdan manevi destegini eksik etmeyen sakir abimiz tarafından özel aracı ile gidilerek teslim alınmıştır
dagıtım için isterseniz bi yerde buluşabiliriz kurs sonrası konustugumuz gibi yada
bakırköy
taksim ve
anadolu yakası olarak üç bölgede dagıtıma baslayabilirz
katkılarından dolayı HÜSEYİN ŞAKİR CAN abimize teşekkür ederiz
hakkaten bu organizasyonun tekrarlanma durumu var mı? ne kadar çoğumuz bu konuda bilgilenirse o kadar iyi. ben birkaç yıl önce eğitimini almıştım ama orada size de söylemişlerdir belki, yenilemek gerekiyor bu eğitimi çünkü pratik yapmayınca unutuluyor ve herhangi bir müdahale anında yarar yerine zarar bile verilebiliyor.
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
evet bilgileri yenilemekte fayda var cünkü dünya saglık örgütünün kararlarıyla bazı bilgilerdede degişiklikler oluyor
örnegin daha önceden bir kişinin yasayıp yasamadıgını ögrenmek için nabız kontrolu yapılıyordu oysaki daha sonra bu konuda tecrübesi fazla olmayan kişilerin kendi nabızlarını kazazedeninki zannedebilecegini ve bunu ayırt etmelerinin zor oldugunu bu yüzdende artık uygulanmadıgını ögrendik
katılmanızı tavsiye ederim morrigan isimli arkadasımız degişik gruplarla bu egitime tekrar katılacak bildiğim kadarıyla kendisiyle irtibata gecip kontejan konusunda bilgi alabilirsin
Arkadaşlar ilk yardım eğitimimizi alnımızın akıyla tamamladık...
peki "Ücretsiz motosiklet eğitim semineri"ne kimler geliyor?25 şubatta kadıköyde...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post571875
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
burcu orayada oldukça ilgi olacaga benziyor online oldugun için sana mesaj atmadım çantaları teslim aldık artık bunları bir kurabiye partisiylemi dagıtırız yoksa elden mi teslim ederiz ona karar verelim anadolu yakası için sertaç la görüştüm ama toplu bi teslimat derseniz karar verelim
Siz aranızda bölüşün bölgeleri... Kalanı bana verin... Taksim veya Anadolu yakasına teslim yapabilirim.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
karsı tarafınkileri sertaca vericem 3 adet
sende
seval
osman abi
ali deniz e verirsin müsait oldugun bi ara buluşup sana 4 adet veriyim
osman abiyle ali deniz bir yer söylesin oraya getirmeye çalışim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
özgür ilk yardım çantaları dağıtımı için bana görev düşerse seveseve dağıtırım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abi perşembe günü aytacla bakırköyde buluşucaz gelebilen arkadaslara orada cantalarını veririrm gelemeyenler içinde bakırköyde volkan arkadasımızın işyerine bırakıcam o cevredeki arkadaslarımız ordan cantalarını alabilirler
osman abiye özel mesaj atamadım eger osman abinin telefonu arkadaslardan birinde varsa haber versin onlarınkini görkeme bırakıcam
burcu ve babasının çantalarınıda pazar günkü gezide sertaca vericem onlara ulaştıracak yakup ta bizim tarafta zaten dilediği zaman arayıp cantasını alabilir
özgür perşembe günü bakırköyde nerde ve saat kaçta
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi perşembe günü kaçta buluşacagımız henüz belli değil aytacla görüştükten sonra haber veririm
Benimkini Görkem sen alır mısın sana zahmet bana afiyet Güzel işbirliğiniz için teşekkürler arkadaşlar
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Kurabiye partisi mi o da ne?
Yarın misafir gelecek,ben yine döktürdüm
susamlı kurabiye,cevizli kurabiye,kakaolu kurabiye,kek....yarın bi de tartölet yapıcam
Hani kurabiye yapmayı bilmediğimi iddia eden birileri var dı ya....Söyleyeyim dedim...fotoğraf isterseniz yine yollarım sorun değil..nasıl olsa yine çektim
Çantaları Sertaç'tan almamız iyi olmuş bu arada...Teşekkürler...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
hafat sonu geziye gelemiyecekmiş sertaca bisine bırakabilirim eger pazar sabahı ikeaya gelemiyecekse
ben aynı kurabiyelerden almaya gidiyorum senden hayır yok bize
perşembe günü sat 13:30 da bakırköy meydanında olucam bakırköy grubunun cantalarını getiriyorum gelemeyenler istanbul mt den volkanın işyerinden alabilirler
Ozgur sabah ben IKEA da olurum. Oradan işe geçerim....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)