Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 7151617181927 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

REKLAM ALANI
    ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya süper olur valla.. Nisanın ilk haftası askere gidiyorum eğer onun öncesinde tekrar böyle bi organizasyon olursa çok güzel olur..
    [I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    saglık kursuna katılan arkadaslarımızın ilk yardım cantaları biz motorucu arkadaslarımızdan manevi destegini eksik etmeyen sakir abimiz tarafından özel aracı ile gidilerek teslim alınmıştır

dagıtım için isterseniz bi yerde buluşabiliriz kurs sonrası konustugumuz gibi yada

bakırköy
    taksim ve
    anadolu yakası olarak üç bölgede dagıtıma baslayabilirz

katkılarından dolayı HÜSEYİN ŞAKİR CAN abimize teşekkür ederiz

Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    hakkaten bu organizasyonun tekrarlanma durumu var mı? ne kadar çoğumuz bu konuda bilgilenirse o kadar iyi. ben birkaç yıl önce eğitimini almıştım ama orada size de söylemişlerdir belki, yenilemek gerekiyor bu eğitimi çünkü pratik yapmayınca unutuluyor ve herhangi bir müdahale anında yarar yerine zarar bile verilebiliyor.
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

Alıntı pseudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkaten bu organizasyonun tekrarlanma durumu var mı? ne kadar çoğumuz bu konuda bilgilenirse o kadar iyi. ben birkaç yıl önce eğitimini almıştım ama orada size de söylemişlerdir belki, yenilemek gerekiyor bu eğitimi çünkü pratik yapmayınca unutuluyor ve herhangi bir müdahale anında yarar yerine zarar bile verilebiliyor.
    evet bilgileri yenilemekte fayda var cünkü dünya saglık örgütünün kararlarıyla bazı bilgilerdede degişiklikler oluyor

örnegin daha önceden bir kişinin yasayıp yasamadıgını ögrenmek için nabız kontrolu yapılıyordu oysaki daha sonra bu konuda tecrübesi fazla olmayan kişilerin kendi nabızlarını kazazedeninki zannedebilecegini ve bunu ayırt etmelerinin zor oldugunu bu yüzdende artık uygulanmadıgını ögrendik

katılmanızı tavsiye ederim morrigan isimli arkadasımız degişik gruplarla bu egitime tekrar katılacak bildiğim kadarıyla kendisiyle irtibata gecip kontejan konusunda bilgi alabilirsin

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Arkadaşlar ilk yardım eğitimimizi alnımızın akıyla tamamladık...
    peki "Ücretsiz motosiklet eğitim semineri"ne kimler geliyor?25 şubatta kadıköyde...
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post571875
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

burcu orayada oldukça ilgi olacaga benziyor online oldugun için sana mesaj atmadım çantaları teslim aldık artık bunları bir kurabiye partisiylemi dagıtırız yoksa elden mi teslim ederiz ona karar verelim anadolu yakası için sertaç la görüştüm ama toplu bi teslimat derseniz karar verelim

Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılmanızı tavsiye ederim morrigan isimli arkadasımız degişik gruplarla bu egitime tekrar katılacak bildiğim kadarıyla kendisiyle irtibata gecip kontejan konusunda bilgi alabilirsin
    tamamdır saol özelden ulaşırım kendisine
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

pseudo

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siz aranızda bölüşün bölgeleri... Kalanı bana verin... Taksim veya Anadolu yakasına teslim yapabilirim.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

karsı tarafınkileri sertaca vericem 3 adet

sende

seval
    osman abi
    ali deniz e verirsin müsait oldugun bi ara buluşup sana 4 adet veriyim

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    osman abiyle ali deniz bir yer söylesin oraya getirmeye çalışim...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    özgür ilk yardım çantaları dağıtımı için bana görev düşerse seveseve dağıtırım
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

erol abi perşembe günü aytacla bakırköyde buluşucaz gelebilen arkadaslara orada cantalarını veririrm gelemeyenler içinde bakırköyde volkan arkadasımızın işyerine bırakıcam o cevredeki arkadaslarımız ordan cantalarını alabilirler

osman abiye özel mesaj atamadım eger osman abinin telefonu arkadaslardan birinde varsa haber versin onlarınkini görkeme bırakıcam

burcu ve babasının çantalarınıda pazar günkü gezide sertaca vericem onlara ulaştıracak yakup ta bizim tarafta zaten dilediği zaman arayıp cantasını alabilir

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    özgür perşembe günü bakırköyde nerde ve saat kaçta
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

abi perşembe günü kaçta buluşacagımız henüz belli değil aytacla görüştükten sonra haber veririm

Benimkini Görkem sen alır mısın sana zahmet bana afiyet Güzel işbirliğiniz için teşekkürler arkadaşlar
    İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:

biz teşekkür ederiz görkem müsait oldugu bir zaman da haber versin bırakırım

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Kurabiye partisi mi o da ne?
    Yarın misafir gelecek,ben yine döktürdüm
    susamlı kurabiye,cevizli kurabiye,kakaolu kurabiye,kek....yarın bi de tartölet yapıcam
    Hani kurabiye yapmayı bilmediğimi iddia eden birileri var dı ya....Söyleyeyim dedim...fotoğraf isterseniz yine yollarım sorun değil..nasıl olsa yine çektim
    Çantaları Sertaç'tan almamız iyi olmuş bu arada...Teşekkürler...
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

hafat sonu geziye gelemiyecekmiş sertaca bisine bırakabilirim eger pazar sabahı ikeaya gelemiyecekse

ben aynı kurabiyelerden almaya gidiyorum senden hayır yok bize

perşembe günü sat 13:30 da bakırköy meydanında olucam bakırköy grubunun cantalarını getiriyorum gelemeyenler istanbul mt den volkanın işyerinden alabilirler

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ozgur sabah ben IKEA da olurum. Oradan işe geçerim....
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

17. sayfa BirinciBirinci ... 7151617181927 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler