Resimler için teşekkürler... Aman benim göğe yükseliş resimlerime geldik
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem emeğine sağlık özellikle son resim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Teşekkürler asıl sizin emeğinize sağlık
Ben hastaydım gelemedim ya
ne büyük bir çelişkidir bu ilkyardım kursuna hastalanıp gelememek
Ne olacak şimdi benim halim.. bayağıda bir şey kaçırmışım ya..
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
faydalı ve yararlı bi kurs olmuş katılanları tebrik ederim ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkdaşlar ilkyardım kursundan almış olduğumuz kitapçığa İlkyardım El Kitabı linkinden ulaşabilirsiniz. Resimler koyu, bunun sebebi fotokopilerden kaynaklanıyor ve 6-7 numaralı sayfaları göremeyebilirsiniz çünkü kitapçıkta bu sayfalar yer almıyor(en azından bendeki kitapçıkta). Sizde bi kontrol ederseniz sevinirim. Eğer sadece bende yoksa ilgili sayfaları bi sonraki buluşmamızda sizden alıp dökümanı güncellerim
@morrigan gecmiş olsun merak ettik bizde seni
@BBRR teşekkürler umarım mt genelinde baska 20 kişilik gruplar olusturulur faydalı bir organizasyon die düşünüyorum
@aytaç bi bakalım nasıl olmus
yaw deer_152 senin beni kurtardığın resimde ne garip bakmışım hocaya
ve morrigan geçmiş olsun
aytac kendini bana emanet et iyi edicem seni nefesim kuvetlidir(dişleri fırçalamıyorumda)
mox2cn BENDE TOPLAM 19 SAYFA VAR...ilk sayfa kapak arkası olduğu için bilgi içermiyor.
sorun senin fotokopilerdeymiş demek :(
ellerine sağlık bu arada.bu linki kursa katılamayacak olan tanıdıklarımıza vererek onlara bir nebze olsun faydalı olabiliriz...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)