SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
ne yazıkki böyle durum yapılacak bişey yok ben bir kaç yere daha yazıyı ve resimleri ekledim frange_chaplinde ekşi sözlüğe yazdı mesela ama genede bi hareket cıkmadı
şimdi de son zamanlarda yasanan motosiklet kazalarına iliskin bi hareket yapılmak isteniyor ama bakalım ne olacak
en azından biz bu organizasyonu gercekleştirdik öyle yada böle içimiz rahat
bu hafta fire vermek yok
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
inşallah katılım eksiksiz olur taksimden servisimiz 09:15 - 09:30 arası hareket ediyor burdan katılan arkadaslarımızla AKM nin önünde buluşalım
Arkadaşlar ben yeni bir grup oluşturuyorum başka bir siteyle birlikte eğer gelmek isteyen olursa bana özel mesaj atsın adını soyadını ve telefonunu.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Arkadaşlar bu cumartesi herkes geliyor değil mi?aman sakın bütün gün gidiyor diye ekmeyin kursu...
bir gün en yakınımız için ilk yardıma ihtiyacımız olursa(allah korusun) "yapamadım" demek istemeyiz sanırım hiçbirimiz...
bu arada FOTOĞRAFLAR neredeeeeeeeee?
o fotoğrafı ben çekmiştim özgür...yani fragrance_chaplin..yani Burcu
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Geliyoruz sen merak etme ....
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Buluşma yarın saat kaçta? Yine 9:15 Akm mi?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet arkadaşlar 8:30 gibi motorla mı otobüsle mi geliceğimin kararını vericem umarım kar ve yağmur yağmaz eğer hava yağışlı olmazsa ben de Akm önüne gelebilirim motorsuz olursam da elim mahkum 9:15de AKMde olurum
Bu arada benim fotolar pek titrek çıkmış :(
hadi bakalım kolay gelsin
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Bu foto mevzuu da amma tartışıldı... Yarın bende kendi resmimi kendim çekcem... Hıh! Küstüm işte...
yarın ola hayır ola görüşmek üzere
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ewet arkadaslar servisimiz gene 09:15 te taksim akm nin önünden kalkacak bende motosiklet olmadıgı için ben direk kurs yerine gelicem görüşmek üzere
yerlerde kar var motosikletle gelicek arkadaslar daha dikkatli olsunlar
yaa tarihleri anlamadım herkiz bisürü bişiler yazmış ? ? ?
2.haftadaki kursumuz bitti eğltim çok iyi geçti resimler az sonra
bu haftaki uygulamalı ders oldukça eğlenceli geçti
eğitimden aldığımız dökümanları akşam scannerda taratıp linki göndericem arkadaşlar
saolun arkadasalr resim leri bekliyoruz kursa gelemeyen arkadaslar belki notları okursa bi fikir sahibi olabilirler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)