erol abi resimler için saol...
sende saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Herkese teşekkür ederim , bilgileri pekiştirmek çok yararlı oldu benim için...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu kurs hepimiz içinii olur kanısındayım bu arada muhteşem hocanın da anlatımı cok iyiydi sanırım ilk basta 5 saat sürenin cok olabilecegini kişilerin sıkılabilecegini düşünüyordum ama gayet güzel gecti
Bu sabah elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim.Geleceğim deyip de gelemediğim için özür dilerim.Haftaya katılma şansım var mı?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kesinlikle herkesin katılması gerekiyor.
mümkün olduğunca etrafımızdaki insanları bilgilendirmemiz ve bu kursa yönlendirmemiz lazım.
muhteşem beyin dediği gibi başımıza herhangi birşey gelse
etrafımızda bizi öldürecek değil yaşatacak insanlar olmalı.
gerekirse mail atın tanıdıklarınıza ama mutlaka ve mutlaka bu kursu duyuralım...
organizasyon için çok teşekkürler. haftaya görüşürüz...
not:o kadar dedim hapşururken çekmeyin fotoğraf diye
bunlar da benden:
cc delisi ile vip servis keyfimiz
kurs yerimiz:
ders arası ücretsiz ikram edilen çaylarımızı içerken:
ekşi sözlüğe yazmış olduğum tanıtım yazısı:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilkyardim+kursu
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
kursta ilk izlenimlerim çok iyi şeyler öğrenicemiz ama bunların hepsini kullanma fırsatı olmassada bilgi dağarcımız genişleyecektir ilk hafta pratik bilgiler ikinci hafta ve daha sonrası uygulamalı derslere geçmemiz olacaktır
başta deer_152 ve diğer arkadaşlarla tanışmakta zevkti kurstaki eğitmenimizde hakkaten MUHTEŞEM di
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ilk dersimiz çok hoş muhabbet ve dolu dolu geçti diğer dersleri iple çekiyorum ve gelen herkese teşekkürler
heyoo yaşasın fotoğraflar ama ben çok gizemliyim
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
eğlendiğinize sevindim..
[B][U][CENTER][COLOR="DarkOrchid"]KENDİNİ OTORİTE ZANNEDEN BEYİNSİZ VARLIKLAR ASLINDA BİR HİÇTİRLER ![/COLOR][/CENTER][/U][/B]
erol abinin cektiği resimlerde muhteşem beyin arkasında kalmıssın sanırım bir daha ki hafta bol bol fotograf cekeriz
frange_chaplin ekşi sözlükteki yazını okudum linki burayada yazman cok ii oldu aslında mt genelinde baska 20 kişilik gruplarda olusturulup egitim alabilirler
sanırım bu işi fear_factor arkadaşımız organize etmiş.. deer_152 de destek vermiş. ülkemizde bu tür insanların hala yaşıyor olmaları çok güzel... ikinizi de ayakta alkışlıyorum... bu sitede bukadar güzel şeylerin yapılıyor olması çok güzel... inşallah bidahaki sefer ben de katılırım aranıza..
[B][U][CENTER][COLOR="DarkOrchid"]KENDİNİ OTORİTE ZANNEDEN BEYİNSİZ VARLIKLAR ASLINDA BİR HİÇTİRLER ![/COLOR][/CENTER][/U][/B]
sitede faydalı olduguna inandıgımız her türlü organizasyona (eğitim,protesto v.s) katılmaya elimizden geldiğince destek vermeye ve katılmaya gayret gösteriyoruz
ancak fear_factor (OLCAY) arkadasımız olmasaydı bu kurstan bi haberimiz olmazdı kendisini kutluyorum yoklugundada organizasyonu terketmeyen ve sahip cıkan tüm katılımcılara tekrar teşekkürler
arkadaşlar nerede diğer fotoğraflar?
sınıfta bir sürü fotoğraf çekmiştiniz...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Eveett.... İnternete girme fırsatını ancak bulabildim. Daha önce hiç bir organizasyona katılamamakla beraber [MT İSTANBUL] İlk Yardım organizasyonuna katılmış bir birey olarak kendimi mutlu ve şanslı görüyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese ve Sayın Dr.Muhteşem Bey e de keyifli ve faydalı anlatımı için teşekkür ediyorum. Bu [MT İSTANBUL] İlk Yardım organizasyonun ilk halkasına katılan bizler lütfen son olmayalım. Bu hizmet İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından uzun sürelerden beri ücretsiz olarak verilmekte ve gönüllü sayısının azlığından, dersanelerin boşluğundan yakınılmaktadır. Gelin bir 20 kişilik listenin liste başı da siz olun. Listeyi 20 kişiye tamamlayıp bu eğitimi sizlerde alın.
Katılan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Tekrar beraber olmak dileğiyle.
Saygılar
Sertaç
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
deer_152 mesajından iki gün sonra İlk Yardım Kursu linkine giriyorum ki çok şaşırdım anlaşılan yoğun ilgi var yanlış bir linke başvurmasın arkadaşlar....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)