todayın sınıf arkadaşı Cbr125r ın korkulu rüyası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu Motor çok güzel bir oyuncak ama bilesinki henüz hiç bir cc deki motoru B sınıfı ehliyet ile sürmek mümkün değil bunada A1 sınıfı lazım
-
Bu Motor çok güzel bir oyuncak ama bilesinki henüz hiç bir cc deki motoru B sınıfı reklam yok ile sürmek mümkün değil bunada A1 sınıfı lazım
özürdilerim gercekten bilmiyordum ben öğle duymuştum neyse düzeltim tekrar özür
Yanlız oyuncak tan kastını anlamadım sende haklısın bu motor 50cc ne yapabilirki
-
Eeeeee kimin kardeşii ... APRiLia RS 125
-
50 cc de biraz minik ötesi değil mi...
-
evet cc olarak minik te yapabilecekleri çok büyük harbiden ama 50cc diyince kulağa komik geliyor ama bu makine cok başka ya nediyim İNŞALLAH bi gün binme şansınız olur dürüst çe bişi sorcam 50 cc olduğunu bilmeseniz bunu büyük bi makine sanarmıydınız sanmazmıydınız
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
-
Yamaha nın da TZR 50 si var aynı bu kalıplarda.....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
Budur harbiden cok ama cok sağlam ama sanırım artık uretilmiyor yoksa üretiliyormu
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
-
-
11 Aralık 2006, 13:53
evet fiyatını bilen biri varsa lütfen yazsın
-
11 Aralık 2006, 13:56
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
11 Aralık 2006, 14:03
sanırım 6000 ciwarıydı bakmıstım bi ara... yanlış olmasın ...
-
11 Aralık 2006, 14:05
89 kg. kuru ağırlık. 115 kiloluk cbr bile sert rüzgara karşı savunmasızken bu motoru dengede tutmak biraz zor olsa gerek özellikle pek de inandırıcı gelmeyen 120 mph son hızda. ayrıca ön teker 90 - arka teker 110 diye geçiyor başka sitelerde.
-
11 Aralık 2006, 14:15
olabilir super bike uk ne yazmışsa ben onu yazdım
-
11 Aralık 2006, 14:21
onur1 adlı üyeden alıntı
Budur harbiden cok ama cok sağlam ama sanırım artık uretilmiyor yoksa üretiliyormu
yamaha europe sitesinde vardı sanırım. hala üretimde.
50cc gearbox kategorisi altında bulunuyor bu alet.
Bir de böyle repsol gibi janjanlı stickerl lı olanı vardı.
Hatta yeni modeller kısmında Tr ye geleceği bilgisi vardı forumda.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
11 Aralık 2006, 14:22
kardeşim sen busun yaaa teşekkürler
-
11 Aralık 2006, 14:25
superbike desenize onlar başka bişi ama
-
11 Aralık 2006, 14:27
tip olarak güzel makina ama 120mph hızı ancak abisi rs125 yapabiliyor, bu motorun görebileceği maximum sürat 90-100 kmh dir(60-65 mph). bir nevi çocuk veya bayan motoru diye tanımlayabiliriz.
her sprocu eşofman giyer ama her eşofman giyen sporcu olmaz.
-
11 Aralık 2006, 14:29
turuncu sende gezmeye super bikeli bi hatun bul haa
-
11 Aralık 2006, 14:52
bayan motoruyla alakası yok bunların yarışları var ayrı özel bi kategori binebilin de görelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler