Biraz daha bekleyin .............
Biraz daha bekleyin .............
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
orada bissürü düzeltme yapılmış trafik yasası ile ilgili ama içeriği gözükmüyor yakında çıkar haklısın beklemek lazım
Ne saçmalamışsın Allah aşkına Semih sen. Ben boşwerin derken parasını kastetmiştim. Bende biliorum heralde kuralları aptal değilim.Bir garezin warsa söyle de bilelim.İzin wermiolar diorum.Bir motorunuz olmuş da ehliyeti nasıl değiştiririz onun derdine düşmüşler ben onlara dedim.Asıl sen eğer lafı düzgün anlamamışsan fikir beyanında bulunma. Yada adam gibi oku ona göre cwp yaz. Oda olmazsa eğer sor bana ne diosun sen diye......
Zaten ben adam gibi okuyorum da yazı pek öyle değil sanırım.Bu arada evet sana garezim var bundan 23 sene önce senin emmi oğlu benim küçük bacanağın amca kızının oğluna taş atmış.Kan davası bu Sana neden garezim olsun ya arada dağıtıyorsunda bende şok etkisinde bulunmak istemiştim.Hem lütfen Semih Semih diye yazıp durma kimliğim açığa çıkıcak
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
semih yeter bu kadar sivi dilli olma ha bu arada seninle bende kan davalıyım ona göre her an kafana taş atabilirim
Sana ne yaptım? sen kimsin ben kimim neyse sen sorun teşkil etmiyorsun Burçe çok "sivi" dilliyimdir.Bu kan davasını msn den konuşup halledebilirmiyiz acep :D kan dökülmesin dost kalalım.(Kız 1.80 boyunda tokadı bastımı 2.80 uzatır valla) ehehe
elmasdag,
slm bende asya sahibiym sen nerden aldın,yada nerde yaşıyordun
...der __face__
Was?What?HönK? Anlatabildim mi ?
B sınıfı ehliyet ile motosiklet kullanma fikri şu anda A2 ehliyeti olmayan arkadaşlara çok mantıklı gelebilir ama inanın Türkiye gibi bir ülkede bu çok kişinin canını acıtır. Şu anda da ehliyetsiz kullanan bir sürü insan var ama onların en azından büyük kısmının motosiklet kullanmanın farklı ve ciddiye alınması gereken birşey olduğundan haberdar olduklarını umuyorum. Devletin B sınıfı araba ehliyeti olan kişiler bilmemkaç CC'den aşağı motosikleti kullanabilirler gibi bir laf etmesi, bir sürü insanda demek ki araba kullanabiliyorsam bu motosikletleri de kullanabilirim gibi garip bir düşünceye yol açacaktır.
Bu arada Avrupa'ya uyumdan söz ederken B sınıfı ehliyetlilerin daha başka bir ehliyet almadan motosiklet kullanabilmeleri fikrini Avrupa'ya uyum olarak yorumlamak yanlış olur. Avrupa'nın büyük çoğunluğunda motosiklet ehliyeti zorunlu olduğu gibi, ilk bir kaç sene 250cc üzerinde bir motosiklet kullanmanıza da izin verilmiyor. Bence çok da mantıklı (her türlü tepeden inme kurala karşı olsam da, keşke kanun kural olmadan insanlar bunu kendisi böyle yapabilecek kadar bilinçli olsalar).
Herkese kazasız belasız sürüşler.
Oktay
(Okumadan imzalamam)
Saol Burçe ya. Arkadaşın adı çok önemli ama lütfen kullanmayalım bundan snr. Taşın en büyüğü benden gelicek onun haberi yok.
şiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşştttt atışmak yok bakim .... hepinize sonra büyük taş atarım ona göre
Arkadaşlar gittiğim sürücü kursunda bu konu ile ilgili net bir bilgi sahibi olmuş bulunmaktayım.Çünkü adamların elinde iç işleri alt komisyonda kabul edilen metin var malesef b sınıfı ile motor kullanmak gibi bi madde yok yalnıca bahsedilen olay akülü araçlar içinmişisteyen arayıp bilgi alabilir.gelişim sürücü kursu 0216 330 54 44
ebay34 her yere bu kursla ilgili yazılar yazmışsın... Şimdide sürücü kursunun adı ile telefon numarasını veriyorsun... İlgilenenler sana bir şekilde ulaşır zaten. Benim burnuma biraz reklam kokusu gelmeye başladı...Arkadaşlar gittiğim sürücü kursunda bu konu ile ilgili net bir bilgi sahibi olmuş bulunmaktayım.Çünkü adamların elinde iç işleri alt komisyonda kabul edilen metin var malesef b sınıfı ile motor kullanmak gibi bi madde yok yalnıca bahsedilen olay akülü araçlar içinmişisteyen arayıp bilgi alabilir.gelişim sürücü kursu 0216 330 54 44
Arkadaşlar son zamanlarda yayılan 125 cc altına b ehliyeti yeterli kısmını araştırdım.yeni müracat ettiğim kursta bana içişleri bakanlığı alt komisyondan geçen kanun taslağını gösterdiler.Böyle bir şey olmadığını ve bu söylentinin 50 cc altındaki akülü araçlar için olduğunu öğrendim.yani bu söylentiler yüzünden 01 temmuzdaki sınavıda kaçırdım Dilerseniz arayıp sorun gelişim sürücü kursu 0216 330 54 44 Bu zamana kadar kanun çıkacak die boşuna beklmişim anlıcanız
ya ta kursa yazılmayı dusundugum zamanda boyle seyler cıkıyo.bende b var. cbr 125 almayı dusunuyom.eger b sınıfıyla 125 kullanabılceksem almıyım dıyom a2.ama durum belırsız.beklıcem abı ortalık sakınlesene kadar.
kardeşim ehliyetti olan kaza yapmıyor mu? bunların hepsi fiyasko..25 senedir motosiklet araba kullanıyorum sürücü kursundamı öğrendim.hiç alakası yok..lakin şeytan işidir tabii.. :
para kopartmak için hepsi..ey ademoğlu uyanın..eğitim falan verdikleri yok..sen becerirsen becerirsin zaten..para akışı sadece..
motosiklet ehiyetine 450 milyon para..gidin sokak hayvanlarına,sokak çocuklarına bağışlayın daha hayırlı..herşey bu düzende para yolmak için...al bir kros plakasız ehliyetsiz dağlarda gez daha iyi..
aristo, yazdığın msj ları "değiştir seceneğini kullanarak bir msj da toplasan ..!!
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)