Bağcıklı Ayakkabı ile motosiklet kullanmayın..
Reklamlar
-
Bugün başıma gelen bir olay, sizlerle paylaşmak istedim:
Bugünümü motosikletimi temizlemeye ve bakımını yapmaya adadım. Eğil kalk rahat olsun diye bağcıklı spor ayakkabılarımı giymiştim. 3-4 saat uğraştım, en son zinciri yağladım ve denemek için site içinde 200-300 metre tur attım. Geri döndüm. Durdum. Motoru durdurdum. Fakat soldaki bağcık bi şekilde vites koluna dolanmış; büyük ihtimallede rüzgardan. Sol ayağımı yere koymak için hareket ettirdiğimde ayağımı vites kolundan kurtaramadım, ve ağaç misali motorla beraber "GÜP" diye sola devrildim. Allahtan motorumda koruma demiri vardı. Bu sayede bende birşey yok. Motorda ise sol arka sinyalin şekli değişti. Çalışıyor ama artık elips şeklinde. Bide koruma demiri çizildi tabii ki..
Bana ders oldu, sizinde kulağınıza küpe olsun..
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
Reklamlar
-
geçmiş olsun beterinden korusun
uyarın ve paylaşımın için saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
saol abi ya fitesli motorum olunca dikkat ederim.
-
Geçmiş olsun
-
Evet abim motora binerken sormustum amma sıktın bagcıkları diye.Sıkmazsan bagcıklar vitese fln takılırsa duserim demisti.
-
evet benımde basıma gelmıstı vıtes kucultmem gereekıyordu yapamamıstım o gunden bu gune bagcıklarımı kopana kadar sıkıyorumm
-
geçmiş olsun ama korkuluğun olması büyük şans.Bazı motorlarda korkuluk olmuyor aslında taktırılsa çok iyi olur.Hem düşme esnasında ayakları hemde motorsikleti koruyor ben bunu yaşadım ayaklık sayesinde ayağım ezilmekten kurtulmuştu eski motorumda bu yüzden korkulul şart
-
Bu zaten motor kullanmaya başlanmadan bilinmesi gereken bir şeydir. O yüzden "motosiklet botu alın" diye öneriyorlar.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Paçaları da geniş olmasın, motor üstündeyken pantolonlarınızın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
10 Aralık 2006, 23:26
Evet;Aynı olayı ben de bir kez yaşadım.Şanslıydım,hasarsız atlattım.Ama hemen gidip motosiklet botu aldım.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
10 Aralık 2006, 23:26
Eskişehir'den Ankara'ya dönerken sırt çantamı file ile seleye bağlamıştım. Çantanın kolu sarkmış, zincir kesip atmış. İyi ki bana bir şey olmadı. Motorun üzerinde zincire doğru sarkan hiçbir şey bulundurmayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
10 Aralık 2006, 23:27
geçmiş olsun.
pantolon için çocukken mandal iyi bir çözümdü. parası olanlar çelik parçalar kullanırdı bu iş için üretilmiş.
padala sarılan bağcık, zincire de dolanabilir.
-
10 Aralık 2006, 23:31
gerçekten dikkat edilmesi gereken şeyler var ufak tefek gözüksede
-
10 Aralık 2006, 23:38
-
11 Aralık 2006, 01:57
Yav sana küçükken ayakkabı bağcığı bağlamayı öğretmedilermi.Biraz kısa bağlasaymışın sende allah allah Şaka bir yana geçmiş olsun arkadaşım bende hep bağcıklı ayakkabı ile biniyodum motora bunu söylediğin iyi oldu artık daha fazla dikkat ederim ben.
-
11 Aralık 2006, 02:37
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun ... Traji komik bir olay olmuş
-
11 Aralık 2006, 02:45
Ben de bugün motosiklet pantalonunun paçaları için aynı şeyi düşünmüştüm. Ayağımı yere koyarken takılır gibi oldu. Paçaları da daraltmak lazım.
-
11 Aralık 2006, 02:54
kardeş anlatığın olaya gülsemmi ağlasammı bilmiyorum bu olay bende dahil olmak üzere vitesli motor kullanan bir çok arkadaşımın başına gelmiştir vitesli motora bağcıklı ayakkabıyla binmek hele hele uzun bağcıklı ayakkabıyla binmek riskli ve tehlkelidir sanırım sen gerekli desi almışsın benim aldığım gibi oyüzden söylenebilecek pek bişey yok biz insanlar göz göre göre hata yapmayı çok severiz
-
11 Aralık 2006, 03:27
Askeri postal war bende, Kotun altına gizliyorum bagcıklarını?
Comfirmation Bias
-
11 Aralık 2006, 05:13
Geçmiş olsun,iyi ki yanında değilmişim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler