geçmiş olsun benim de başıma gelmişti. sol pege takılmıştı bağcıklarım ama neyseki ucuz atlattım ben ama artık bot kullanıyorum.
geçmiş olsun benim de başıma gelmişti. sol pege takılmıştı bağcıklarım ama neyseki ucuz atlattım ben ama artık bot kullanıyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Hepiniz sağolun arkadaşlar..
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
YAA çok geçmiş olsun. bende çok korkarım bağcıklı ayakkabı ile motor kullanmaktan sırf bu yüzden. bağcıklı ayakkabı giysem bile mutlaka ayakkabının içine sokarım sarkan bağcıkları. aman dikkat.
Scooter kullandığım için şimdilik sorun yok
İlerde TA ma kavuşunca düşünürüm...Geçmiş olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bagcik olayini bende yasadim simdi cok seciciyim ayakkabi konusunda.Suzuki ile giderken isiklarda duracam ama onee ayagimi yere koyamiyorum bagcik dolanmis vites koluna ben isiklarda gosteri yapiyorum millete oldugum yerde dengede kalma gosterisi , arkmada kiz arkadasim ne yaptigimi bile anlamiyor saga sola sallaniyor aptal bir sekilde kendimi kurtarmaya calisiyorum. Aman bundan sonra daha fazla dikkat ama uzuldum motoruna ve senin adina umarim uygun bir zamanda telafi edersin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
geçmiş olsun
sana ve motora birşey olmamışya
bu olay hepimizin kulağına küpe olur.
Geçmiş olsun
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
çok geçmiş olsun , ben motosikletleri temizlerken genelde yaz için kullandığım az boğazlığı olan motosiklet ayakkabımı tercih ediyorum , motosikletleri temizlemek için kullandığımız kimyasalların bir kısmı yeride kayganlaştırıyor , o yüzden de aslında kaymaya dirençli ayakkabılar giymekte fayda var , saygılar .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
geçmiş olsun kardeşim dikkat edelim
GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT etmek gereken bir konu.. Her ne kadar farkında olmasakta ilerde bir gün bizimde basımıza gelebilir...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)