Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

alev vesaire gibi sticker uygulamaları

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar.malumunuz airbrush ülkemizde henüz yaygınlaşmadı.bir kaç girişimcinin bu konudaki çabalarını da kalben kutluyorum.ancak ülkemizde airbrush konusuna alternatif olarak bizlere motorumuzu birazcık custom ,aksesuarlı yapabilmek adına, sticker yada benzeri yapışkan alev deseni sair gibi çıkartmalar satan- üreten bir kuruluş var mı? şayet varsa bunu uygulayan memnun kalan yada bundan şikayetçi kimse var mı? sizce bu gibi desenler motoru basitleştirir mi? sıradanlaştırır mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    esmercan59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    git bi reklamcıya ne istiyosan yaptır beyenmezsen oracıkta söktürürsün

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bence de ReKLaM cılar bu işi ii yapıyolar !

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    google resim aramadan tribal yaz çok güzel şekiller çıkıyor.
    iyi bir reklamcı o şekillerde yapıştırma yapar ama biraz pahalı olabilir
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

cem-beat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kinetic style - honda beat - honda dylan ses 150
    reklemcılar fiyatta çok uçuyolar ya bende sordum ama yani deymez yaa
    [B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
    [B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]

arkadaşlar cehaletimi bağışlayın açıkcası reklamcılar hiç aklıma gelmedi.nedense hep ithal çok çok kaliteli mamüller aklıma geldi.her ne kadar 1.sınıf gibi görünmese de geçenlerde raptor regali inceledim ve çıkartmaları hoşuma gitti ama biraz daha kaliteli olsa idi keşke.ancak yine de uzak bir açıdan bilhassa kırmızı üzerinde bilmem kaçıncı boyuttaymışız izlenimi veriyor.benim motor -taksitle zor edindim- vt750 shadow.o nedenle zor alındığı için kıyamasam da orange county gibi kışkırtıcı siteler yayınlar illa ki sade siyah motora bir heyecan bir muharip ruh kazandırma gereğini canlandırıyor.böyle işte arkadaşlar...bir harley edinemeyince yada bir özel imalat usa titan;;; biz yurdum insanı da çıkartmayla idare edinmek zorundayız.hepinize samimi yaklaşımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.sağolun var olun.zira bir motor sitesinde ne web ortamlarında nede canlı ortamlarında sizde bulduğum toleransı samimiyeti bulamadım.samimiyetinizden cesaretlenerek en azından içimdeki kırgınlığı sizinle paylaşayım dedim.motosiklet net dostları yek beden olalım ....bir link yakalarsanız ve bana gönderirseniz çok sevinirim

SILWERBEAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİDEN BEATTI ŞİMDİ CBF 150
    kardes ben kendı motorumu reklamcıya goturdum olcusunu aldı ona gore bılgısayarda cızdı yapıstırdık

cem beat fiyatta ne kadar uçuyorlar? örneğin sana hangi hizmet için ne kadar teklif ettiler???

SILWERBEAT merhaba,kaça mal oldu ve fotoğrafı var mı motorun son halinin?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler