2 Gundur cekiğim sıkıntıyı paylaşmam gerektiğini düşündüm..
2 gün önce motorumu satmak üzere bir arkadaşla anlaştıktan sonra noter işlemleri için gerekli olan "Borcu yoktur" yazısını almak için Göztepe Muayene istasyonu içinde bulunan vergi dairesi bankosuna yanaştım, ruhsatı uzattım ve ŞOOOK...
"Motorunuz kayıtlı değil"...!!!!!!!!!!
Nası yaniiiiii...Malum memur yaklasımlı hanımefendi tarafından verilen bilgiye göre motorumun vergi dairesi kaydı bulunmamaktadır...
Kısa süreli şoktan sonra dogruca ilk alımda plaka işlerini yapan muameleciye tabi...
Cevap. : Abi gecen seneden beri trafik sube vergi dairesine yaptırılacak kaydı kendi zimmet yoluyla (Yani kendi imkanları ile dosyaları ileterek) yapıor.Bu nedenle seninki daha işlenmemiştir.
Dedim yuuuh..Motoru 6. ayda almısım aylardan Aralık ve Sultanbeyli trafik subesi Umraniye deki vergi dairesine dosyayımı ulaştırmadı yoksa ulastı ordamı beklioo??
Ha bu arada temmuz ayında gayet saf bi şekilde internetten Motorlu Tasıtlar vergisinide yatırdık bide...
Kayıdı olmayan motora vergi..!!!
Sonuçmu?? Muamelecinin bugünkü ifadesi.."Abi bugün Ankara gelirler genel müd. ne fax cekildi cevap beklenior...Pazartesi herhalde çözeriz..."
1.Motorumu almak için bekleyen arkadaşa mahcup oldum onamı yanayım..
2.Acil para lazım, alamadım dolayısıyle bir sürü faiz ödicem bir cok yere onamı yanayım...
3.Temmuzda kek gibi yatırdıgım MTV bosa gidecek muhtemelen onamı yanayım..
Bu ülkeyi cok seviyorum ama bu kadarda olurmu????
S&S