Iki Tekerli Römorklar Hk. Bilgi..
-
Arkadaşlar ben kendi motoruma 2 tekerli bir römork yaptırmak istiyorum.Ama nasıl birşey olacagını ve rüzgar,stop lambası süspansiyon teker boyotu baglantı yerleri vb. konularda bilgisi olan veya yapılmış örnekleri varmı.birkaç resim ve bilgisi olan arkadaşlar mümkünse ekleyebilirlermi..ben kendim yaptırmak istiyorum..gücümün yettiğince.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Walla aga benim sürücü kursum olduğu için kamyon un arkasına yaptırdım römork... 500 e mal oldu.. tamamen kalın sacdan! stop lar felan war... süspansiyon felan yok bildiğin dingil üzerinde kuutu öle iştea
-
Süper Moderatör (BBRR)
Römork yaptırmak iş değil ..ruhsatta remork çekebiliryazan motor ben hiç görmedim polis o motoru bağlar..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
traktör veya tırların arkalarına bağlanan römorkların plakaları oluyor.demekki römorklarında trafiğe tescili gerekiyor.yani yaptırsan bile trafiğe tescil olayı seni biraz zorlar.
-
walla bendekinde ne plaka war ne de ruhsat
Çünnkü eğitim arabası
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Römork yaptırmak iş değil ..ruhsatta remork çekebiliryazan motor ben hiç görmedim polis o motoru bağlar..
açıkcası bende bilmiyorum ama elime 2004 değişikli tarıhli trafik mevzuatı geçti ve omevzuat alttaki resimde..
o mevzuatın aracların tescil mecburuyeti..kısmında 750 kg sınırı var.. bu kg nin altındakilere ( ben anladıgın kadarı ile) ne araca nede
römorklarına tescil gerekmiyor..yanlışlım varmı aceba
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
konu daha açık ortaya çıktı burda üst limit 750 kg ..ve bak B , C Ve E sınıfı ehliyetli kişiler diyo yani A sınıfı ehliyetin adı bile yok
burdanda anlaşılacağı üzere motora remork takamıyosun..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
konu daha açık ortaya çıktı burda üst limit 750 kg ..ve bak B , C Ve E sınıfı ehliyetli kişiler diyo yani A sınıfı ehliyetin adı bile yok
burdanda anlaşılacağı üzere motora remork takamıyosun..
neyse yinede teşekkürler.. bir hevesti içimdeki..bizde başka bir çaresine bakacagız..
-
08 Aralık 2006, 18:59
bence takabilirsin!
-
08 Aralık 2006, 19:15
-
08 Aralık 2006, 19:23
Takmasına takarsın ama endurona köy yolunda kullanmak için falan takarsın. BBRR'ın dediği gibi şehir içinde mevzuata takılırsın.
-
08 Aralık 2006, 19:43
Aga sen en iisi 3 tekerlekli motosiklet aL.. Hani warya yanında sepeti war adı ne bilmiyorum.. en iisi o bence
-
09 Aralık 2006, 02:14
Yasal Bakımdan : Türkiye'de Yasalar motosiklet için Römork izni vermiyor.Her ülkenin kanunları ayrıdır.Yurt dışına bakmayın.
Not:Belli bir kategoriden sonra römorkların ruhsatı ve plakası ayrıdır.(bkz kamyon,tır)
Teorik Olarak : Motosiklete ; dengeli bir römork yaparak kullanılabilir.Araç kapasitesine göre yük taşınabilir.İstenilen mesafeden yük nakli yapılabilir.
Mantıksal Olarak : Abicim , motosiklet hobi olarak kullanılmalıdır.
Bugün ... 150 'ye römork yapan ; yarın ... 1000 için de römork ister.Sonuçta bu motosiklet felsefesini baltalar , motorcuyu intihara götürür.(benim düşüncem)Motorun orjinalliğini bozma.Lütfen amacı dışında kullanma.Bak böylelikle daha da konfora kavuşursun. Tabiki römork ihtiyacın olabilir.Ama bir ilke imza at.Sen bari yapma...
Saygılar...
-
09 Aralık 2006, 03:30
Römork yerine sepet taksan daha şık olmaz mı?
-
09 Aralık 2006, 04:57
yasal açıdan sorun olmadığı belirtiliyor fiyatı 450 ytl adamlar mondial rs ye bile takmışlar römorku
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...7&AdId=3215860
-
09 Aralık 2006, 05:00
Bak sepet olur.Hem güzel de görünüyor.
Sepet , Römork değildir.. diyebiliriz...
-
09 Aralık 2006, 09:26
Sen römorktaktır biri sorarsa ben sepet niyetine aldım dersin
-
09 Aralık 2006, 18:14
maksat o zaten ha sepet ha römork aynı vazifeyi görüyor
-
10 Aralık 2006, 15:26
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler