[QUOTE=gagagotti;516228]cakalaz sen rizeden gelemiyorsun diye kanına girme khutuckun
Alakası yok
[QUOTE=gagagotti;516228]cakalaz sen rizeden gelemiyorsun diye kanına girme khutuckun
Alakası yok
katılımıcı arkadaşlar elbet olacaktırr şimdiden kolay gelsin onlara
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
İşi bıraktım
Sonraki toplantıyı haber verirseniz sevinirim.
gagagotti ; son durumu bildirir misin!
Kaç kişi oldu? Nasıl geçti?
Yeni çocuklar nasıl? İş yapar mı?
ArkadaŞlar EĞİtİmler Yine Devam Edecek Mi? Ben İlk Seminere Katilamadim, Benİ Bİlgİlendİrİrsenİz Sevİnİrİm TeŞekkÜrler.
viper_1 12 arkadaş katıldı,hem tanışma hem enduro yarışları için teknik bilgi hemde multivizyonda yarışlar izledik güzel bir toplantı oldu.
arkadaşlar bu hafta devam edecek eğitim kaçırdığınız bir şey yok,zamanı ve saati duyururum buradan, yer aynı EMOK lokali
bu arada superbike dünya şampiyonasının türkiyede yapılmasıda kesinleşti arkadaşlar 8 temmuz 2007
EMOK lokalinin cumartesi günü başka bir etkinlik için kullanılacak olması nedeniyle eğitimi pazar günü 13:00 e aldık. bilginize
ya arkadaşlar benim ehliet ocakta gelicek ama ii bir kullanıcıyım bu hakemlik nerde nasıl yapılıcak ve kaç gün sürücek bunlarda anlatılıcaktır herhalde ben gerçekten çok isterim hakem olmak ama nasıl her gideni seciyorlarmı yoksa 1 kanun varmı
Hakemlik ; ehliyet , cinsiyet vb gibi sosyal unsurlara bakmıyor!
Sadece bu işte gönüllü olman yeterli olacaktır.
Ayrıca 18 yaş sınır da var.(Sitedeki genç arkadaşlar için hatırlatma yapmak istedim.)
--- ---
Hakemlik görevine gelince ;
MOTOGP ve SUPERBIKE yarışlarında ; şu turuncu tulumlar içinde , BAYRAK HAKEMİ ve MÜDAHALE HAKEMİ olarak görev yapıyorsun!
Bayrak Hakemi : Telsizden gelen anonsları , kendi bölgesindeki kazayı ve yol durumunu ; bayrakla yarışçılara bildirir.
Müdahale Hakemi ; Pistin temizliği , düşen motorları ve motorlardan düşen parçaları pistten uzaklaştırma ile sorumludur.kazalara müdahale eder.
Diğer ; SUPERMOTO - DRAG - ENDURO - KROS yarışlarında ise sadece BAYRAK SALLAMA ve KURAL İHLALLERİ ; başhakeme , telsiz ve yazılı olarak bildirilir.
--- ---
herkese bol şanslar arkadaşlar inşallah isteyen ve gönüllü herkes olur!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)