Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bebek ve Motorsiklet kullanımı

REKLAM ALANI

yollarda görüyorum.motorun arkasında bir kadın.kadının kucağında bir bebek.diyelimki Allah göstermesin bir kaza oldu.anne-baba kendini koruyabilir ama kaza sırasında bebek ne yapabilecekki?

bana göre bebekle beraber motora binilmemeli ve bindirilmemeli

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    arabanin ön koltuğu için bildiğim kadarıyla 12 yaş sınırlamasi var. 12 yaşindan küçüklerin arabanin ön koltuğuna binmesi yasak. aynı kural motosikletler için uygulanmali bence ve 12 yaşindan küçükler binememeli.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Aynı görütü otomobillerde de gerçekleşmiyormu,en ufak çarpmada bebek camdan fırlıyor.
    Sorun insan hayatının kaç para ettiğiyle ilgili,bizde mahsul bol,taban fiyat düşük.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    2005 yılında otomobilimle Konya-Alanya yolunda trafik kazası yaşadım. Kazadan bir hafta önce çocuk koltuğu aldmıştım. Hatta eşim paramız kısıtlı istersen tatilden dönünce alırız demişti; benimde içime doğmuş heralde hayır uzun yola gideceğiz bana şimdi lazım demiştim. Ne kadar akıllıca bir iş yaptığımı kaza sonucunda gördüm. Bende emniyet kemeri takılı ve airbag açılmış olmasına rağmen kaburgalarımda ki ağrılar 15 gün den fazla sürdü, hanım arka koltuktaydı bir ay topalladı. En iyi durumda olan 1,5 yaşındaki oğlumuzdu. Aldığı tek hasar kaza sırasında uyuyordu uyandı
    İnsanlar otomobile milyarlar harcıyo ama çocuk koltuğuna 100 milyon veremiyorlar. Devletimizde açık alanda sigara içene bile ceza kesmeye kalkıyor ama çocuk koltuğu olmadan trafiğe çıkamazsın diyemiyor.
    Anayasa devlet gençliğin ahlakını sağlığını korumakla yükümlüdür diyor ama cahil halka çocuk koltuğunu zorunlu yapamıyorlar.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Yüz kere tartışıldı bu konu + moto(R)siklet değil motosiklet.Bu da tartışıldı..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Bebekleri Yüce rabbimiz korur.Çocuk 3. kattan düşüyor burnu bile kanamıyor şaşılcak şey.Zaten bebeği motosiklete bindirmek en baştan tehlikeli çocuk rüzgarı yeyip zatüreden ölebilir.Motosiklete öyle binenlere zaten söyliycek bişiyim yok

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bebekleri Yüce rabbimiz korur.
    Hasbinallahhhhhhhhhhhh
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bebekleri Yüce rabbimiz korur.
    işte kanıtı (gülme efekti kaza için değil yanlış anlaşılmasın)

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25371

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Amerikada cocugunuzu kemersiz yada emniyetsiz bir bicimde yolculuk etmeye magruz birakan anne ve baba cinayete tessebus sucundan yargilaniyor.

Eger bir ebeveyin cocugunun canini hice sayarak motor veya otomobilde tehlikeye acik bir bicimde gitmesine goz yumuyor ise benim icin o aile katildir.

(Ornek cocuk on koltukta cama ellerini koymyus bakinir, babanin kucaginda direksiyonda,arka koltukta serbeste dolasir oyun oynasin diye, motorda iki kisinin arasinda,motorda annenin tek ile ile tutmasi ile.) bu sayisiz ihmalkar ailelerin benim gozumde baska bir aciklamasi yoktur. Turkiyede izinsiz agac keseni katil sifati ile yargiliyor , peki bu kadar ihmalkar anne ve babayi niye yargilamiyoruz.????????
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hasbinallahhhhhhhhhhhh
    Niye cokmu sasırdınki.Kucucuk bebeyi motora bindirirsen Allah'tan baska kim koruyabilir ki.Ya öbur tarafa erkenden goc eder yada kurtulur.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler