Arkadaşlar, motor için taşıt vergisi bu senenin ikinci yarısından itibaren başlıyor diye duydum. Var mı bilgisi olan?
Arkadaşlar, motor için taşıt vergisi bu senenin ikinci yarısından itibaren başlıyor diye duydum. Var mı bilgisi olan?
ikinci yarı mı?? ben ödedim salı günü 1.taksit, boşa mı yatırdım şimdi
evet, bu sene başladı,
nisan ayı son ay ilk taksidi yatırmak için.
evetttt holleyy devlete bizde para ödücez desenize bir biz eksiktik birde bisikletler yakında bisikletlerde öder ne dersiniz hoş olmaz mı
ziraat bankası alıyo forumlarda fiyat tarifesi vardı.biraz aramanız gerekecek.
ehuehuhe arkadasım motor hacmine göre değişiyor
100-249 cc
250-600 cc
600-1000 cc
vede üstü için değişiyor fiyatları tam aklımda değil ama ucuz bişi 100-250 cc arası
100-250 arası 2004 modele ben 25 mil. ödedim, iş bankasından yatırdım
97 model 650cc
25+25 iki taksit
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
http://www.gelirler.gov.tr/gelir2.ns...4mtv1?OpenPage
adresinde tarifeler var
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
helal be danger yollamısın ama eğer arşive baksaydınız görürdünüz fiyatları ama buradanda olur üşeniyorsanız i:
Muhakak
bu vergiler sakın araba gibi olmasın. günden güne zam felan. sonra motorlar elden gider. 2. elcilere?
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
valla vergisi yüksek motorların baktımda ben arabaya daha az ödüyorum vergi yaw motor seviyorum motor istiyorum araba kullanıyorum ne garip ama annem motor konusunda beni kastırıyor doğal olarak ölürsün diyor
Never was born and will never die!
Önümüzdeki aydan itibaren yayalardan tabanvay vergisi alınacak kemal abinin talimatı onada imf söylemiş
Bir tanede ben buldum yaşasın
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
100 cc nin altındaki motor hacmine sahip motosikletler MTV den muaftır.(99.99 cc muaf, tam 100 olursa vergiye tabi)
bende yine ZZR1400KawaSaKi hortlattı sandım
dışarıdan parça getirmekle ilgili bilgi ararken vergi diye karşıma çıktı ve şeytan dürttü
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
100 Cc Ve 97 Cc'Lik motoRların varmı peki ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)