ne yalan söylim bana motoru sevdiren cin mallarıydı egerki gelmeselerdi ülkemize bende motor adına hiç bişi yoktu sadece racing lere bakıodum öle yolda sesi hosuma gidiyordu ......saolsunlar bu güzel tutkuyu sayelerinde yasadım ı love you china
Mesele çin Malı Motora Binen Motorcu Değilmi Meselesiyse Alakası Yok çünkü Motorun özelliği Nekadar Iyi Olursa Olsun Kullanan En Iyi şekilde Kullandığı Zaman Problem Değildir Ama Yinede çin Malı Motor Motor Değildir. Süper Bir Motora Binmeklede Motorcu Olunmaz önemli Olan Hakkını Vermektir Makinenin
onun kendi ayıbı bence hocam yanlıs bı kelıme kullanmıs
herkes en ıyısının olmasını ıster bu sart ve durumla ılgılı,ne kadar basıt bır dusunce
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
çinmalı kullananlar motorcu değildir diye bişeymi var kimin parası neye yeterse ona biner kişileri kullandıkları motora göre değerlendirenler motorcu olamaz basit insanlar böyle düşünür asıl motorcu kullandığı makinanın hakkınıda verir başkalarınada saygılı olur
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
cebinde 5 kuruş parası olmayıpta büyük motora bineni gördüm,bence bu çok saçma adamın evi yok arabası yok elbisesi yok gitmiş büyük motor almış artistlik yapıyo neki yani bu motor uzay mekiği değilki hava devrimi kalmış herkes alır isterse taksitle herkes veriyo...
eski model veyehutta son model kamyona binen adam kamyoncu oluyosa hiç bir markada karısmıosa bunun içine aynı şekilde motora binende motorcu olur ozaman bi sorun yok bence bunda ama harbi motorcu diye bilinen laflar var şimdi gercekten motora bi aşk ile biniyosan uğrasmayı seviyosan ve adam gibi kullanıosan bence o şahısta motorcudur
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
kıl olurum böyle artislere binince motora sanki uçak sürüyomuş gibi davranırlar
Çok şaçma bir mevzu doğrusu böle diyenlere kıl oluyorum.bende 100 lük motosiklet var şimdi eskiden honda vardı sattım yeni motor alıcam kısacası motoru küçümsüyorlar motor dediğin 600 lük olacakmış..istesem şimdi alır gelirim 600 lük makine bide 600 lük olunca ses çıkarcak race makine olacakmış pehhh!!!.istesem şimdi alırım ama bana yetiyor bundan sonrada 250 liğe geçicem inş.600 motosiklete binmek yürek ister herkes aman nolacak diyenler olabilir ama gazı açtıkça açasınız gelicek bigün bir bakmışsın br taraflarını kırmışlar ha bide msrafı var benzin masrafıyla servis masrafıyla bi tane çinli alır gelrisin.o lafı edenler zaten motosikleti yakından uzaktan tanımıyorlardır.tek bildikleri kawasaki dir hondayıda sevmezler onlar.ölelerine he diyeceksiniz kendi motosiklet yaşamınıza devam ediceksiniz..
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Bende de Çin malı scooter var. Üstbaş da tam koruma, nerdeyse motor kadar para harcadım yani korumalara.
Bugün servise bakıma götürdüm aleti, tam çıktım, motora binerken birisi (tanımam etmem)
- O üzerindeki kıyafetler o motora yakışıyor mu?
gibi birşeyler söyledi, ben de
- Yere yapışınca asfalt kaç liralık motordan düştüğünüze bakmaz.
dedim.
- Eeeööö, evet doğru...
gibisinden birşeyler geveleyip gitti.
Boşverin, ciddiye almasınlar. Önemli olan 2 teker üzerinde giderken bizim neler hissettiğimiz. Keyfiniz yerindeyse sallayın gitsin, kimse karışamaz.
kendisi motorcuyum diye geziyo ortalıkta haltın haltını etmiş çok büyük ayıp etmiş ne yani motorlarımız çin diye ortalığamı çıkmıcaz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Evet bencede, Çin malı motosikletlere binenler motorcu değildir.Bence Çin malı motosikletlere binenler en gerçek motorcudur.Çünkü cebinde yeterli parası olmadığı için, sorun çıkaracağını bile bile o motosikleti almak istemesidir.Çünkü onlarca eleştiri alacağını bile bile içindeki motosiklet aşkına engel olamadığı için o motosikleti alan kişidir.Kısaca harbi motorcudur.
Not:Lafım çin harici motorlara binenlere değil, çinlileri küçümseyenlere.Kimse alınmasın...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayalim ,,,, ateş kırmızı bir honda vfr ,,,,bir gün mutlaka,,,,,,,,
bu laf motorcu ruhuna yakışmıyor bir daha o şahsı gördüğün zaman yere bak taş varsa al yoksa bi sandalye falan bul gerisini içindeki hayvan halletsin:D
şu yönden bak 50 veya 1300cc ışık kırmızı olduğu sürece ikisi de aynı...
bir youtube videosundan alıntı ...
( http://www.youtube.com/watch?v=BZLxQEGj_QY )
liv by it
BİZ kendi yolumuza gitmeye inanırız,
dunyanın geri kalanının nereye gittiği önemli degil..
BİZ sisteme karşı gelmeye inanırız,
tıpkı sinekleri öncamımızda paramparca ettigimiz gibi...
bazılarımız yukarıdakine inanır,
ama hepimiz aşagıdaki kardeşlige inanırız.
BİZ gökyüzüne inanırız, sunroof a degil.
BİZ ÖZGÜRLÜĞE İNANIRIZ..
BİZ toza,dogaya, öküze, sıradaglara ve güneşin batısına dogru surmeye inanırız..
BİZ kovboylar gibi heybelere inanırız.
BİZ kimseye teslim olmamaya inanırız.
BİZ siyah giymeye inanırız,
çünki siyah kir ve zayıflık göstermez...
BİZ dünyanın yumuşaklaştığına inanıyoruz ve onun yolunda ilerlemiyoruz..
BİZ haftada birkere motosikletlerle toplanmaya inanırız.
BİZ yol kenarlarının çekiciligine, benzin istasyonlarına hotdog a ve bir sonraki tepenin ardını kesfetmeye inanırız.
BİZ gürleyen motorlara, çöp kutusu kadar pistonlara,
1936 da dizayn edilmiş benzin depolarına,
tren farları büyüklügündeki farlara,
krom ve özel boyalara inanırız.
BİZ alevlere ve kuru kafalara inanırız..
BİZ kendi yarattıgımız sürüs cehennemi hayatına inanırız.
BİZ üzerinde oturdugumuz makinanın dünyanın tam olarak nerede oldugunu söyledigine inanırız.
BİZ BAŞKALARININ NE DUSUNDUGUNU UMURSAMAYIZ!!!
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
[QUOTE=amorphis;1059440]bir youtube videosundan alıntı ...
( http://www.youtube.com/watch?v=BZLxQEGj_QY )
liv by it
BİZ kendi yolumuza gitmeye inanırız,
dunyanın geri kalanının nereye gittiği önemli degil..
BİZ sisteme karşı gelmeye inanırız,
tıpkı sinekleri öncamımızda paramparca ettigimiz gibi...
bazılarımız yukarıdakine inanır,
ama hepimiz aşagıdaki kardeşlige inanırız.
BİZ gökyüzüne inanırız, sunroof a degil.
BİZ ÖZGÜRLÜĞE İNANIRIZ..
BİZ toza,dogaya, öküze, sıradaglara ve güneşin batısına dogru surmeye inanırız..
BİZ kovboylar gibi heybelere inanırız.
BİZ kimseye teslim olmamaya inanırız.
BİZ siyah giymeye inanırız,
çünki siyah kir ve zayıflık göstermez...
BİZ dünyanın yumuşaklaştığına inanıyoruz ve onun yolunda ilerlemiyoruz..
BİZ haftada birkere motosikletlerle toplanmaya inanırız.
BİZ yol kenarlarının çekiciligine, benzin istasyonlarına hotdog a ve bir sonraki tepenin ardını kesfetmeye inanırız.
BİZ gürleyen motorlara, çöp kutusu kadar pistonlara,
1936 da dizayn edilmiş benzin depolarına,
tren farları büyüklügündeki farlara,
krom ve özel boyalara inanırız.
BİZ alevlere ve kuru kafalara inanırız..
BİZ kendi yarattıgımız sürüs cehennemi hayatına inanırız.
BİZ üzerinde oturdugumuz makinanın dünyanın tam olarak nerede oldugunu söyledigine inanırız.
AMEN
kardeşim benim motosikleti olamayan ama mt üyesi arkadaşlarım var benden daha fazla motorculardır onu söyleyen (afedersiniz salak) ilk önce ön yargılarından kurtulsun da gelsin motorcu görsün. o arkadaş çinlilerede insan demiyodur her halde neyse benimde canımı sıkıyodu bu konu iyi oldu ama kale almamak gerek bu tip insanları
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)