Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Çin Malı Motora Binenler, Motorcu Değil midir?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    saçmalamasın o arkadaş sonuçta herkesin kendine göre bi bütçesi var ve ona göre motor alırlar.inşallah bir gün herkes istediği hayalini kurduğu motoruna kavuşur..
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    çin yada japon motora binmek değil, öncelikle insan olabilmektir önemli olan

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Amaan bimbir çeşit tip var , herkesin dediğine kafayı takarsan ne olur sonra halin??? Sen bakma öyle insanlara onlar da kendi halinde fotosentez yapıyorlar işte...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tartışmaya bile gerek yok.Ümmet Abim yazdımı bu başlığa bilmiyorum ama böylelerine direk onu çrnek gösterebilirsi.Adam en son 50.000km'yi devirmişti mondial'in scooter'ıyla.Müzeye koyucaklar o aleti ve Ümmet abimde yeni makinasıyla turlara devam edecek.Söylersin o defolu arkadaşa bi zahmet ziyaret eder görür çinliyi.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Yamaha YBR125
    Ya motorculuğun bununla ne ilgisi var şimdi delirmişmi bu insanlar:Zorla insanları marka budalası yapıcaklar yani ne alakası var şimdi benim imkanım o kadarına yetmiş ve onu alabilmişim.öyle işkembeden sallamak kolay versin 20.000 ytl bak görsünler nasıl oluyomuş .Sanki vardıda biz binmedik (biraz politik oldu ama neyse) yav gece gece sinirledim şimdi uykuda tutmaz ama yaa uffff sen boşver arkadaşım varsa imkanın alırsın en iyisini yoksada alırsın mondial ne var yanii.Emeğinin hakkıyla alıp bindiğin motor aksine gurur duyman gerekir aslında tersleseydin bi ağzının payını verseydin bak bidaha kimseye böyle saçmalıyomu.
    Hade iyi sürüşler sana banada iyi uykular

Motosikleti
    CRF 250 L
    Yaw gözüm baktın adam ukalalık yapıp canını sıkıyor gözün kesiyorsa herifi kask manyağı yapsaydın unutmaki kask çok iyi bir saldırı ve savunma silahıdır

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    arkadaşlar artık kafama takmıyorum sayenizde ama umarım yolda kalır da bir çinli motoru olan birisinden yardım almak zorunda kalır. işte ozaman kimin motorcu olduğunu anlar. ve inşallah o çinli motorcu ben olurum.

teşekkürler.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    sen o adamın bana adresini ver ben ona çin malı motorla ortadan bir dalim bakalım nolcek,hayatta kalırsa haklı çin malı motorlar motor değil eğer ölürse sorumluluğu kendisi kabul edermi.Normalde bu kadar agresif değilim ama ayırım yapan insanlara asla katlanamam.Yarın kendisinin ne olacağını biliyormu acaba, yada parayı kendi kazanmıyor.Yine sinirlendim
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

mrh

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tartışmaya bile gerek yok.Ümmet Abim yazdımı bu başlığa bilmiyorum ama böylelerine direk onu çrnek gösterebilirsi.Adam en son 50.000km'yi devirmişti mondial'in scooter'ıyla.Müzeye koyucaklar o aleti ve Ümmet abimde yeni makinasıyla turlara devam edecek.Söylersin o defolu arkadaşa bi zahmet ziyaret eder görür çinliyi.
    yazdım tabi kaçarmı hiç oğuz artık 50000 değil net 70000 istanbul gültepeden sevgi dolu selamlar gitmeden görüşürüz inş.

Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar artık kafama takmıyorum sayenizde ama umarım yolda kalır da bir çinli motoru olan birisinden yardım almak zorunda kalır. işte ozaman kimin motorcu olduğunu anlar. ve inşallah o çinli motorcu ben olurum.

teşekkürler.
    birde ben . seve seve yardımcı olurum okişiye.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

bence motorcu demek motorcu ruhuna sahip insan demek , başka bir motocu gördüğünde tanısın tanımasın selam veren demek... sen takma böyle şeyleri...

bu gün yamaha cruser lı bi abiye selam ettim garip garip bana baktı veya gene bu gün fireblade li bir abiye selam verdim yarışalım dedim sandı yani bu işler motoruna bakmıyor: yüreğine bakıyor...
    Kask tak!

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    bence de "he babo he doğru diyorsun "deyip geçseymişin vaktini boşa harcamışsın.
    aslında motor biraz daha düşük modelli olmalı ucuz olmalı ki bir üst modeli alınca insan sevinmeli.vitessiz 70 cc motorum var bu yüzden "şekilsiz" denen
    bir mondial 125 agk veya benzeri birşey alunca o motorcu yorumunu yapan arkadaşın piaggiosuna binerken aldığı zevkten daha fazla zevk alacağım.

Motosikleti
    Shalter 125
    Çalıştım çabaladım ve 4 Gün önce ilk makinamı aldım ..

Çin malı.. Ama benimm.. Kimseyede laf ettirmem..Japon olup hasretle bakacağıma Çin olsun benim olsun !

Çok mutluyum ve Motorumu çooooooooookk seviyorum.

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    yaw ne hıyar bir adammış o hahahaha ne alaka bende anlamadım ki yq abicim çin mim türk amerikan japon alman ingiliz yaw hepsi motosiklet sonucta sende motorcusun okadar

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    ben olsaydım senin yerine orda sadece gülerdim, ve arkamı dönüp giderdim ordan.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

enginkadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    ah ulen ah bi allahın kulu o lafı derse.keşke..inşallah bi gün biri bana böle bişe diyen olurda onun ağzı ile burnunun yerını değistrisem.böle sınıf ve ırk ayrımlarını hiç sevmem.bunu diyen en yakın arkadasım bile olsa onuda döverim.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    takamayın kafaya kerkesin belli bir maddi imkanı var ve herkes o imkanlar dahilinde motor alabiliyo.çini japonu yok ki bu işin motorcu motorcudur bence
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Alıntı tderida adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum motorcu olmak için motorun olması bile gerekmez, bu iş sevda işi, gönül vermiş tüm motosiklet tutkunlarına selamlar...
    kesınlıkle bu dusunceye bende katılıyorum...

Motosikleti
    Asya 150 T1
    Konunun açılmasına vesile olan, densiz laflar eden denyoyu ikinci dünya savaşındaki Nazi Almanyasına benzetmek mümkün sanırım. Onlar da ari ırk fikrini yaratmak ve sağlamlaştırmak için eşcinselleri, sakatlığı bulunanları, zeka özürlülerini vb kusurları olan tüm insanları "İNSAN" yerine koymadılar.

Demek ki bu tip insanlar hala var ve bir ksımı da "ari motorcu" oldular. Cebimizde japon alacak para yoksa ya da tercihimiz o yönde kullanmadıysak bizi de "motorcu" saymayacaklar. Ki hiçbirimizin bu tip insanların bizi ne yerine koyduğu umurumuzda değil o da ayrı bir konu. Japon, çin, amerikan.... ben motoruma binerim keyfime bakarım gerisi kimseyi ilgilendirmez.

Ekonomik boyutu, yok Türkiye'ye faydalı zararlı bu muhabbetler binlerce defa yapıldı bunları yazmaya gerek yok. Ama çoğu arkadaşımızın söylediği gibi bir çok insan onlar sayesinde motor sahibi oldu.

Tamam belki kaliteli değiller, arıza çıkartma ihtimalı japonlardan daha fazla vs vs vs ama unutmayalım ki "Motor alsam mı?", "O parayı verdikten sonra ya kullanamazsam, ya keyif almazsam?", "Araba zaten alamıyorum ama keşke cebime uygun bir motor olsa da sevgilimle bir yere giderken hiç olmazsa otobüs, minibüs, dolmuş derdinden kurtulsak" sorularına cevap olarak çin motorlarını bulmadık mı?

"Paran yoksa motor alma" demiş o denyo. Bu çok hoşuma gitti. Bunun üzerine de 5 paragraf yazmak isterdim ama düşündüklerimi yazarsam forumdan atılrım, o denyo için de yeni bir profil yaratmaya değmez

Herkesin yolu açık olsun
    C BEER 600

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    ben kendi adıma motorcu vs.. değilim.
    uzun süredir motosiklet kullanan biriyim sadece.
    motorcu olma veya olmama gibi şeyleri bu kadar dert etmene gerek yok. elin adamı sana motorcusun dese ne fark eder demese ne fark eder
    sevgiler.

bence o dediğin kişi ziyadesiyle ukalalık yapmış bence ...

sen çin motoruna biniyorsun da trafiğe çıkmıyormusun? otoyola çıkmıyormusun?
    yeri geliyo 100 120 allah ne verdiyse basmıyormusun? vergi ödemiyormusun ?
    ehliyet alıp kurallara uymuyormusun ?

bunları motorla yapabiliyorsan sende motorcusun bence ..

benim düşüncem böyle ...

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler