Böyle bir durumda;
1.Kafa kaldırılır.
2.Gözlerinin içine bakılır.
3.Hastirrr leennn. denir.
4.Ense traşı kontrol edilir.
5.Geriye yaslanılır, bacak bacak üstüne atılır, bir de keyif sigarası yakılır.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
ilk 3 maddeye evet fakat sigaraya hayır!
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Motorcu demek ne demektir ? Bunu tartışıyosak ; çok basit bir biçimde motora binen kişiye motorcu denir... Bundan basit bir açıklama yoktur burda eminim herkes hem fikirdir... Ancak şu varki , bu işi hakkıyla, kurallara uyarak , kalitesiyle yapan motorcu farklıdır... Motosiklet herkesin kullandığı bişey değildi , şimdi her kesimden insan kullanıyo... Ortaya komik olaylarda çıkıyo, kasksız , patlak egzozlu , plakasız, ehliyetsiz bi sürü pis insan trafikte motosiklet kullanıcısını temsil ediyo... Buda , tabi çin motorlarına mal edildi , ilk başta bende bunlara katılsamda, bu işi düzgün efendi gibi yapıcak adamlarada saygı duyuyorum
98'aprilia rs125->02'aprilia rsv mille 1000-> 04'honda cbr 600 rr->00'husqvarna te410->04'honda hornet 900->98'ducati 748s->06'honda cbr600f -> 08'piaggio beverly250 -> 00'ducati 748
arkadaşım o ne deginin bilmeyen beyinden ve motorcu ruhundan mahrum birisiymiş . bunun gibileri dikkate almamak lazım... içindeki motorcu ruhun 1300cc olduktan sonra altında cinli motor olmuş japon olmuş boş. önemli olan içindeki o 1300cc lik motorcu ruhu gerisi hikayeeee
Haltetmiş o arkadaşın, motosikletinin ne olduğu değil motosiklete ne kadar tutkulu olduğundur motorcu olmanın sebebi, istersen Çin'e bin istersen Japona, Ameriken'a ne farkeder ki. Bu durum Harley'i olup da kendini belli bir elite mensup sanıp geri kalanları aşağılayan tiplere benzemiş. Takma kafana arkadaş. Şimdi ben de CBF150 aldım diye bir çok arkadaş bu tarz davranışlar sergileyecek, hatta sergileyenler de oldu. Ama umrumda bile değil. Param olsa bile başlangıç yapmak için gidip de 500 üstü pahalı bir alet almazdım zaten. Tamam bu Japon malı ama küçük cc, yok efendim tipi şöyle, egzozu böyle falan filan. Ben bunları hiiç kafama takmıyorum, keyifle binmeye bakacağım.
Sen de takma, devam et, hatta bu kafadaki tipleri de önemseme bence.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
o arkadaş motoru uzayda kullanıyor herhalde etrafına bir baksın bakalım nekadar çin malı kullanan var hiçbirisimi motorcu değil yada motorcu tarifi neyle endeksli aslında o zatı görmek bire bir konuşmk lazım haddinide aşmış maksadınıda senin yerine olsaydım yüksek sesli bir kahkaha atardım alaylı bir şekilde yüzüne karşı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Vercen Gazi Gitcek Böyleleri Arbetus. Cin Mali Mim Mali Hepsi Motor Ona Söyle Ilk Baş Vitesli Kullanmayi öğrensin.. Sonra Yorum Yapsin Motorlar Hakkinda
çin malına bin bem bindir mem bence sizde bin melin
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
niye bu kadar çok üstünüze alınıyorsunuz bende de çin malı var ve ben motorumu çok seviyorum çünkü o benim motorum... bana da iki ayağımın üzerindeyken gördüğüm tüm motorcu erkekler niye skutır almadın diyor ama ikiteker üstündeyken böyle diyene rastlamadım
motorcu mudur değil midir bilemem ama , motorumu alırken, motorla ilgili şuanki bilgi ve düşüncelerim olsa idi motorumu sevmeme rağmen çin malı almaz , ybr125 falan alırdım, hemen hemen aynı para çünkü
-------------------------------------------------------------
yok yok kararsız kaldım belki gene aynı motoru alırdım
eheheh bak benim şu anda motorum yok, ben motorcuyum ama
kompleksli saçma insanlarin dedigine bakma. iki teker üzerinde olanlarin ortak düşünüşlerini ve birbirlerine destek olmalari gerektigini anlayamamiş bile o.
iki teker virüsünü bünyesinde barındıran her insan motorcudur.asıl motorcu olmayan bu virüsün parayla alınabilir olduğuna inanandır
motor değil motorcu önemlidir
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Hey Allahım ne çeşit insanlar var. Ne demek Çin malı, Japon malı. İtalyan malı o malı, bu malı, bence biraz da hata sizde neden takıldınız ki bu kendini bilmeze. Herkes ne olursa olsun motorunu sever bunu bilmek ona göre konuşmak lazım ne kadar çirkin bir yakıştırma; Çin malı kullanan motorcu değilmiş böyle bir mantığı aklım almıyor...
@Apriliasv
Motorcu demek ne demektir ? Bunu tartışıyosak ; çok basit bir biçimde motora binen kişiye motorcu denir... Bundan basit bir açıklama yoktur burda eminim herkes hem fikirdir... Ancak şu varki , bu işi hakkıyla, kurallara uyarak , kalitesiyle yapan motorcu farklıdır... Motosiklet herkesin kullandığı bişey değildi , şimdi her kesimden insan kullanıyo... Ortaya komik olaylarda çıkıyo, kasksız , patlak egzozlu , plakasız, ehliyetsiz bi sürü pis insan trafikte motosiklet kullanıcısını temsil ediyo... Buda , tabi çin motorlarına mal edildi , ilk başta bende bunlara katılsamda, bu işi düzgün efendi gibi yapıcak adamlarada saygı duyuyorum
ne güzel açıklamış arkadaş bence siz hiç üstünüze alınmayın. Bırakın bunu diyen kişi dediğiyle kalsın... Saygılarımla
Motorcuları tahrik eden , aşağılayan ; kendiniz bilmez insanlar 2 bölüme ayrılmıştır. Bir kısmı amacına trafikte ulaşırken ; diğer kısmı da sözlerle bu görevi yerine getirir.
Bizlerin yapacağı şey ; bu insanlara kulak asmamak ve çekip gitmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)