titanın dedesi sayılabilir 1974 model 4 zamanlı cb125
titan efsane gibi yaa
titan eskiden liste fiyatı2999 dolar mıydı 1999 dolarmıydı hatırlayan varmı arkadaşlar
titanın dedesi sayılabilir 1974 model 4 zamanlı cb125
titan efsane gibi yaa
titan eskiden liste fiyatı2999 dolar mıydı 1999 dolarmıydı hatırlayan varmı arkadaşlar
ben Bursada satılan en son CG125 i aldım peşin fiyatı 3,600 lira idi listede...
Cb125 de çok şık şimdilerde bunun taklidi bir model var çinli bir markada sanırım...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
o zaman 2990 dolar dır 3600lira iseben 10 sene önceki otohaber dergisinin fiyat lsitesinde görüyodum acaba 1990 dolar mıydı dedim ve eğer 1990 sa nasıl almamışım dedim kendi kendime yine de parasının hakkını veriyor teşekkürler
Selamün aleyküm kardeşlerim ben geldim siz nerdesiniz???
güzel motor da işte kafa grenajı ve far olsa alıcam sırf bu şartlarım için cbf 150 diyorum ya cg125 ler de çok güzel motor aslında
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
bende titan var 2000 model daha tık arıza yapmadı yarı yolda komadı 135 km/s yaptım birde dişlisini değiştirdim mi sinek gibi olacak maşallah
İnş bu yaz antalyada 2.el bi titan alacam tabi bulabilirsem temiz olmak şartıyla yardımcı olacak arkadaşlar profilmden msn adresimi alabilirler
konuşuruz,
Arkadaşlar kimin bilmiyorum ama ara sıra sahibinden e girerim bu fiyata kaçmaz temiz görünüyor.
http://www.sahibinden.com/iyi_bir_do...XQQdisplayitem
Bugün bizim arka sokakta bir Titan gördüm hemen km.sine baktım;
96000 km.deydi ve hala sapasağlam duruyordu.
efsane neye ne denebilirki ama cbf 150 de aratmayan bi model olarak düşünüyorum .
Bu motorun yanında CBF150,YBR125,TVS APACHE zayıf kalır.Hepsini sıraya dizer bu model.Eski toprak bir başka oluyor.Titanlar Ölmez.
Arkadaşlar Kuzenimin Titan'ını alıcam ancak çok eski duruyor, eksoz falan paslanmış, jantlar aynı hesap..boyası da atmış motorun..yaklaşık 2,5 senedir hep garajda o yüzden böyle oldu ancak motorun çalışır aksamın da herhangi bir problem yokmuş...1ooo Liraya anlaştık..
Ancak ben motoru aldığım da gerek motor olarak, gerekse görünüş olarak bir yerlere getirmek istiyorum.Motor da biraz modifiye var, çürükler olmasa çok güzel duruyor.Sizce aldığım da modifiye yapabilirmiyim küçük çapta 18 yaşındayım spor havası olmasa da ağır olsun biraz.Mavi renkte.
Ve ilk motorum olacak, daha önce deneyimim olmadı sizce bilen birisile öğrenmem kolaymıdır..Araba sürebiliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/orjinal_bo...XQQdisplayitem
arkadaşlar bir arkadaşımın motoru şu anda bende,onun ricası ile satışıyla ben ilgileniyorum,bilginize
iyi günler abi bnim de bir honda titanım war ama sanzımanımda bi problem war , yedek orjınal parçalar arıyorum yardımcı olursanız sewinirim
Buyrun bu da benim emektar 2 aydır arka bahçede uğraşıyorum heryerini elden geçirdim. Şanzıman paramparça idi Silindir kapağı arızasından 4 yıldır garajdaydı. 6 volt olan elektrik sistemini 12 volt yaptım konjektör 60-55 W halogen far ve salyangoz korna monte ettim Babamın geçirdiği ufak bir kaza sonucu çoğu yeri haşat idi. silindir kapağıda supap kılavuzu kırınca kaldırdık çatıya. O kadar işi vardı ki binmediğim motora vergi vermemek için perte çıkarmayı düşündük neyse azimle uğraşan herşeyi yaparmış. Bir döşeme iki yan kapak da alınca dadından yinmez.
Ekleme: Hala bakımdayım. Aynasız kullanmam kesinlikle.
arkadaşlar bu motora devir göstergesi takılıyor mu?
1999 model titanım var benden önceki sahibi çok hor kullanmış motoru benden önce 7 defa rektefe görmüş motor ama şuan bile düz yolda 135 yapıyor canavargibi gidiyor...XL ler gibi çok sağlam makina titanlar ybr ler halt etmiş sağlamlık konusunda...
güzel makineler titan çok sürdüm bir arkadaşın var 2004 model ama çok kaza yaptılar makine hala sağlam . . .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)