Honda TİTAN Kullanıcılarını Koruma ve Yaşatma Derneği
Reklamlar
-
19 Aralık 2006, 11:09
Şu an katologlarda cg 125 titan es model olarak mevcut arkadaşlar delüx le ilgili bir bilgim yok.Daha baya kalkmaz zannediyodum ama cbf 150 öldürebilir titan ı ne biliyim bedava gibi bunun yanında yahu? ybr de titan da alınmaz artık
Cloud adlı üyeden alıntı
"Honda TİTAN Kullanıcılarını Koruma ve Yaşatma Derneği"
Başlığa bak yaa, hiç bişey yazmayacaktım ama başlığın güzelliğine koptum. Koruma va yaşatma derneği
, harika yaa.
Herşeyin Derneği var da güzel memleketimde neden Titancıların olmasın ki, di mi ama?
Süper başlık olmuş.
Teşekkür ederim saol.Çeşitli başlıklar var görünce çağrışım yaptı bende alınmasın kimse.. (daelim kullanıcıları bilgi paylasım kültür ve dayanısma topigi)
Kataloglarda cg 125 titan es mevcut sadece delüx hakkında bilgim yok.Ama titan da bitebilir artık çünki cbf150 bedava nerdeyse ne ybr ne titan kalmaz gibi hayırlısı insallah....
2006 dan sonra satışı ve gelişi kesildi... Kalan sağlar bizimdir arkadaşlar.. Yokmu kimse de????
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Reklamlar
-
19 Aralık 2006, 11:19
Ahhh Aaaahhhh!!!! Nerde o eski kaliteli japon motosikletler?! Niye durdurdular şu titan deluxlerin satışını bir türlü anlamış değilim
Yeri değil belki ama temiz bir titan delux bulabilirsem alabilirim.İlgililere duyurulur...
-
-
Benim titan 2000 model....Yaptığı km yazamıyorum....2 kere motorunu kendim yaptım...Başka arıza falan da vermedi.....
Şehir içinde kurye motoru olarak kullanıyorum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
15 Ağustos 2007, 23:04
-
15 Ağustos 2007, 23:59
Bizim postacı kaç senedir kullanıyor bilmiyorum YArın postaneye gideyim kaç km ye gelmiş bi bakayım
-
25 Ağustos 2007, 19:22
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Nerelerdesin yahu alamadın titanı heralde yada aldın geziyon..Bekliyoz bizde paylaşım yapsak diye..
Titanın faydaları:
1-az yakıtlı kurye motoru
2-sağlamlığıyla balıkçı (yarı enduro olarak kullandım) motoru
3-sorunsuz yol motoru(dayanabilirseniz ben molasız Bursadan Tekirdağa gittim geldim)
4-iyi huylu başlangıç motoru(herkesin bi hikayesi olduğu dikkatimi çekti diğer forumlarda)
5-yarıyolda komaz hemen her ilde servis
zararları:fiyatı kastı beni ybr daha ucuzdu yahu(üstelik yanında cep tlfn. hediyesi vardıı.:( )
NOT:reklamsal bir amacım yoktur.konu başlığına sadık kaldığımı düşünüyorum..
ESENKALIN....
burdayım yeniden. O motoru aldım sattım çoktan. Ticari amaçlı almamıştım lakin satmak zorunda kalmıştım fazla binemedim 15-20 gün anca. Şimdi yenisi geliyor p.tesi günü. Bugün alacaktım ama temiz kağıdını almamışlar bende söylemeyi unuttun cuma gününden alın diye. Neyse şidi buraya fotosunu koyayım dedim bazı değişiklikler yapacağım sonra koyarım. Depo kılıfı iğrenç görünüyor bana göre hemen onu çıkartmalıyım. Ama makine eski motoruma göre çok daha diri ve temiz durumda 2000 model Titanla yeniden yollardayım umarım
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
26 Ağustos 2007, 13:41
bnm boyum 1.97 Mz le 2 sinin arasında kalmıştım sonra titan ın bana ufak geleceğinden Mz de karar kıldım.gerçi buda büyük sayılmazda daha oturaklı varmı Mz gibisi
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
28 Ağustos 2007, 19:50
işte buda benim Titan. Depo kılıfını çıkartmakla başlayacağım işe. Koruma demiri takılacak ve kafa grenajını sökmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
28 Ağustos 2007, 23:21
autonomous adlı üyeden alıntı
işte buda benim Titan. Depo kılıfını çıkartmakla başlayacağım işe. Koruma demiri takılacak ve kafa grenajını sökmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
bi dakka yaw ben bu titanı anlarada bugun gördüm.aynı renk aynı şekiller var.ama sankili biraz dağılmış gibiydi.hatta gördüğüm yer neresiydi yaww-bi dakka ,, ha hatırladım,moldova konsolusluğunun yakınları.yeni yapılan çamkaya hotel inşaatı çevresi .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
29 Ağustos 2007, 21:11
aynı renk başka bir titandır o. Çünki o taraftan hiç geçmediğim gibi üç gündür dışarı çıkmıyor makine. Hafta sonu yollara düşeğiz titanla
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
29 Ağustos 2007, 21:13
Hayırlı uğurlu olsun iyi eğlenceler o zaman dostum sana...
Arka sinyal lambaları yok mu? bi de bir titan bu kadar mı acayip görünür yahu???
-
29 Ağustos 2007, 21:27
Titan için Yaşatma Derneği kurmaya gerek yoktu ama
O bir yaşayan efsane, hala trafikte çokça karşılaşıp selamlıyorum sürücülerini
Poturdak
-
29 Ağustos 2007, 21:30
-
29 Ağustos 2007, 23:56
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
30 Ağustos 2007, 00:16
honda cg 125 es ile, 32000 km sorunsuz yola devam.
-
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
ben de cg 125 es ini kullandım 2005 modeldi ecza deposunun gün boyu suyunu çıkarıyodumda bana mısın demiyodu.ama bi kere sipop kestirttim o kadar.
-
-
o bıseymi be,titanı cıvık çamurun içine sokardım.ön çamurluk tıkanır on lastiği engelliyodu.sonra her taraftan çırpı arardım temizlemek için
kac defa karburatore kadar suya girdi çıktı.tabii babam bunların hiçbirini bilmiyodu.bilse herhalde titanı için öldürürdü beni
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler