bu konu en azından benim titanın ölümüne kadar sürmesi gerek. Motobil arkadaşım www.albaymotor.com a bi bak. Titan deposu vardı orda.
bu konu en azından benim titanın ölümüne kadar sürmesi gerek. Motobil arkadaşım www.albaymotor.com a bi bak. Titan deposu vardı orda.
bu derneğin başkanı olmaya karar verdim. Yardımlarınızı esirgemeyin, titancılar ölmez, vatan bölünmez, hertürlü yaşatalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
yokmu yeni üye olacak eleman?
Tatlıhız izzet, gel seni üye yapalım?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93555019/detay
Buyur abii rektefeli Turbolu
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
olum titan değil o. Artı olarakta turbolu değil. Turbo takılmış motor görmedinmi sen hiç yav? Bu derneğe nasıl üyesin sen?
Enjeksiyonlu amma
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
hangi ibreye göre? Bendeki 2005 titan çin malı ibreye göre 200 km yapıyo rampa aşa
Titan olmadan 3sene geçti özledim yaa.. geçen ay tvs aldım biraz cg kalitesine yakın diye... Temiz motorunuz varsa gaza gelip değişik heveslere kapılıp satmayın sakın cok pişmanım arkadaşlar...
Kazasız sürüşler...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
bende 10 yıl bindim ve sattım. Elimde yeni kasa 2005 bitane daha var. Ama sağlamlık bakımından eski kasaların eline su dökemez.
bende katılayımmı guruba
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
hemen üyelik işlemlerini başlatıyorum abicim. Yokmu başka?
slm bu depodaki honda yazısını nerden bulabiliriz bilginiz< varmı? 98-99 olanların. diğer yazıları değil
bulamazsın. Reklamcılara yaptırabilirsin benzer bişeyler.
dostum bende 96 var kaç el değiştirdi ama ruhsatını vermedim geri alırım diye ve geri aldım şimdi güzel hale ggeldi kullanım kulavuzu veya servis kitabını nasıl elde edbilirim bilgin var mı ? örnek ön amortisörlerin yağı bitmiş tamirciler bana 150 cl koy dediler , tabiiki yanlış oldu bunun gibi bilgileri bulmamız ve paylaşmamız lazım) keyifli sürüşler ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
benide yaz kardeşim , alanyadan sevgilerle ,bendeki alanyanın ilk titanı diyebilirim kasım 96...
Ben 11 yıl bindim 96 modeldi. 2002 de 2 ci el almıştim geçen yıl sattım. Motoru çok saglamdı titanın.bu arada alanyada satildı benim titan. Mavi renkti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)