Merhaba,
ben 15 yaşındayım yazları kullanmak için motor alıcaz benimde kullanmam için hangi motoru seçmem gerek. birde ehliyetsiz kullanmak için kaç cc ye kadar sınır var . cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba,
ben 15 yaşındayım yazları kullanmak için motor alıcaz benimde kullanmam için hangi motoru seçmem gerek. birde ehliyetsiz kullanmak için kaç cc ye kadar sınır var . cevaplarınızı bekliyorum.
Ehliyetsiz motor kullanamazsın. Yaşını doldurmayı beklemen gerekiyor.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
sana bi r6 alalım ben senin yaşında iken 200 duvara çakmıştım ama araba ile di oooo şaka bi yana ehlıyet al öğle motor al benceee
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Bencede en doğrusu beklemen.Ehliyet aldığında kullanman...sana bi r6 alalım ben senin yaşında iken 200 duvara çakmıştım ama araba ile di oooo şaka bi yana ehlıyet al öğle motor al benceee
Saygılarımla...
Ya şimdi gerçek hayata dönersek hiç bir şeyi ehliyet kullanmıyor..AMa senin böle bir başlık açman da saççma olmuş..SAna şimdi ne sölesek vız gelir...İlk baştan istediğin tarzı ve paranı ortaya koy bakalım...
AKIN FİDAN
Scooter'da pembeleş , Cbr 125R'da piş , 600RR'da yan
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
today düşünüyoruz motor tamamen benim içindiil ama bende binmek istiyorum. ist te oturuyorum ama akçay/balıkesir de kullancaz . ufak birşey gerek .
----------------------------------------------------------------------------------------------
bildiğim kadarıyla 100 cc altı na ehliyet grekmiyormuş limit 2000 tl ama nekadar az o kadar iyi bu arada ben dahil binecek kişilerin kilosu 80 den açağı değil buyda 173 ten aşağı değil nedersiniz. sadece ufak araştırma yapıyorum. ilerde 700F alcam. :lol:
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
50 Lik Kymco'lar war, cok tatlı motosikletler. yada baska bi markanın 50-100 cc lik scooterları olabilir. Hoş olur ? Ama ehliyet olmadan asla ?
Comfirmation Bias
R1 le başlayabilirsin....Tam başlangıç motorudur....15 yaşındakilere en uyan modeldir...Hatta bisiklete binmeyi biliyorsan hayabusa da olabilir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşlar eleman alıcam diye tutturmus. Bize yol göstermek düşer uyarımızıda yaparız o ayrı benden sana tavsiye 50cc scooter dan yukarı cıkma diyorum yasının 15 olduğunu var sayarak Fiziksel özelliklerinin de alt düzeyde olduğunu düşünüyorum (boy kilo kas gücü ) VE en önemlisi KASK VS korumalarınıda al kullan
Honda today... çok sağlam ve kullanması çok zevkli bir motor...
Ancak korumasız kesinlikle binme...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
sen en iyisi biselect al.. Su elektrikli bisikletlerden...
Eğer illa motor olacak diosan 50 cc lik honda today cok iyi dedigin gibi...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Honda today herişini görür kullanımı rahat ve ekonomik bir motordur.Kanunlar hiçbir motorun 18 yaşına basmayan biri tarafından kullanılmasına izin vermiyor.Ama bence 15 yaş 50 cc scoter kullanmak için yeterli. dikkatli kullan
700F yeni mi cikti?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
600f var karıştırmışım
vaz geçtim (yoğun istek üzerine ) şaka şaka ama yinede vaz geçtim çünkü bu ciddi birşey birde bunu hırsızlardan kollamak zor ama alırsak 50 lik today alıcaz saolun kerkese
Olsun boşver.. Şimdi de 700 F üretirler..
Bu arad kardeşim yazları için en iisi scooter walla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)