slm 1500 ytl war .sizce nasıl motor almalıyım
1.mondial 100 KF
2.kanuni 100 elite
3.mondial 125 KT
4.ramzey 100 cc
ewt arkadaşlar nasıl almalıyım yorumlarınızı yazarmısınız?
3 sıradaki iyi tipi falan ama çok arıza yapıyorlarmış
Teşekkürler.....
slm 1500 ytl war .sizce nasıl motor almalıyım
1.mondial 100 KF
2.kanuni 100 elite
3.mondial 125 KT
4.ramzey 100 cc
ewt arkadaşlar nasıl almalıyım yorumlarınızı yazarmısınız?
3 sıradaki iyi tipi falan ama çok arıza yapıyorlarmış
Teşekkürler.....
e şıkkı hiçbiri olsun
bunların alayı yaramaz (tabi bana göre)
gönlün hangine kayıyorsa hangini beğeniyorsan onu al derim dostum
sonucta sen bineceksin, sen çekeceksin kahrını
Öncelikle hoşgeldin, ama malesef mesajını doğru yere açmamışsın keşke önce bi Forum Kurallarını okusaydın.
Bu arada kontgerilla'nın dediklerine katılıyorum ileride keşke almasaydım demek kadar kötü birşey yok.
bana gore kotunun iyisi kanuni
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
teşekkürler arkadaşlar bence mondial kf alıcam en uzcuz u o sorun çıkmaz İnşAllah....
güzel kardeşim zaten kış geldi ilkbahara kadar sık biraz adam gibi motor al cbf150olabilir diğerlerini servislerden çıkartamasın
bana göre kanunı hepsını bılıyorum beş para etmezz ama kanunı dıyorum arakdasım
Kardeşim öncelikle 1500ytl Nakitin Varsa Biraz Bekle Derim Mart Gibi Firmalar Kampanyaya Giriyor Ve 1500ytl Peşinatla Uygun Taksitlerle Güzel Bir Motor Sahibi Olabilirsin Düşünsene Cbf150 Almak Istesen 1500 Peşin Verdiğinde 18 Ay Vadeyle 150 Ytl Taksitle Honda Alabilirsin
Bence de 2. el temiz bi çin motoru düşün.Hem daha hesaplı olur hemde o paraya daha iyi bir motora binersin
Bence de 2. el temiz bi çin motoru düşün.Hem daha hesaplı olur hemde o paraya daha iyi bir motora binersin
Born To Be wild,Live to Ride...
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bende 2005 model mondial 125 kt 15.000 km de daha hiçbir parçasında sorun yok
bir depo ile 350 km gidiyor 70 krş yakıyor 110 yapıyor fiyatı da çok uygun taş gibi motor.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
dostum keeway marka motorlarıda bi gözden geçir derim.
Macar malı nekadar parçalar çin olsa hem motomax firması parça ve
garanti konusunda diğer çinlerden daha iyi istediğin parça
garanti kapsamında da olsa 3 günde elinde ben birhassa şahitim
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
çin malında başta servise çok gidebilirsin...
ama 1500 YTL altına 2. el bi çinli alabilirsin (ben öyle yaptımm ve iyi de yapmışım)..
bende SJ 150-23 var, 3 farklı distribütör firma aynı motoru getiriyor,
bu arada birinci el çinli alma bence, ramzey de... ya ucuza 2. el çinli düşür, ya da üstüne bi 500 YTL ekleyip 2. el YBR falan al. Martta ucuzlasa da motorlar elindeki parayla birinci el YBR ya da CBF alman çok zor ne de olsa... Bu arada ben Keewaylere baktım, çinlilerden farkı yok bence, kalitelerine göre pahalılar...
bol şans...
Bence de hiçbirini alma.Çok pişman olursun.500 YTL. daha ekleyebilirsen ikinci elde iyi bir YBR bulursun.Çok daha memnun kalırsın.
Evet evet sakın 500 700 falan bul ikinci el bi ybr yada titan al koç gibi sorunsuz binersin ararsan 1500-2000 arası bulabilirsin sana tavsiye ederim. 1 yıldır ybr kullanıyorum. günde ortalama 40-50 km yapıyorum sadece bakım amaçlı servise gittim tu tu maşallah..
2. el CGL, Titan falan bak. Daha az sorun verir.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)