Az daha kaza yapıyordum aynalara dikkat!!
Reklamlar
-
bugün ziverbeyden geliyordum,E5 yolunda sağ şeritten sabit hızla giditordum 80-90 arası hız limitim,çağlayana geldiğimde bi ara aynama baktım ve hızla üzürime gelen minibüsü gördüm o ince çizgide hiç bişey yapamadım dondum kaldım. çünkü kurtuluşum yoktu,ölümle hayat arasında hızı tahminen 120-130 arasıydı çok teğet geçti okadar yakından geçtiki anlatamam. az daha altında kalıcaktım. sağdan sola doğru makaslayarak hızla gitti ve bu minibüs okul taşıtıydı malesef!!!. beyaz mercedes sprinter 18+1 plakası 34 VK 2608 lütfen gözünüzü aynalardan ve yoldan ayırmayın
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Reklamlar
-
valla geçmiş olsun
seni geçtikden sonra on kaldırıp arkadan tamponunu indirseydin keske hayvanın
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
ya malesef böyle öküzler var ve hepimizin başına geliyor geçen bende mersinden tarsusa dönerken bi istanbul plakalı passatlı maganda bi makas attı ben ani fren yapıp reflex ayaklarımı açtım çarpmaya çarmazdı belki ama ya panikleyip düşsem o adamlardaki mantık bu çarpmam... geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun hepimizi
-
adi herif.işallah karbrotörünü pislik tıkar tez zamanda
-
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
aman kardeş geçmiş olsun! bu tip araçlara özelikle yeni çıkanları çok seri kaçıyor bir anda arkanızda bitiyorlar.Bu tip araçlardan sakınmak lazım.ticari araç diye bol beygir koymuşlar motoruna e araçta fazla kaçıyor.
zaten bir motorlu görmesinler hemen abnırlar gaza. o yüzden aman dikkat it dalaşı sizin ve bizim gibi motorcu arkadaşların zararına olabilir.
en iyisi gözüne kestin bir aracı sollayacaksın o zaman solla.arkadan gelenlerede çok dikkat etmek lazım tabi
şurası bir gerçekki yayalardan tutunda arabasına kadar hepsi motorcuları yok sayıyorlar!
itina ile kaza yapılır
-
gecmis olsun kardesım ankdada o dedın öküzlerden cooook bende bır cok kaza atlattım...çözümü buldum önce onlar bana makas atıyolardı daha sonra yavas gıtmeyı bıraktım artık ben onlara makas atıyorum ne olursa olsun hep hızlı gıdıyorum kımseye papuc bırakmıyorum okadarrrrrrrrrrrrrr sanada cok gecmıs olsun kardesım k.i.b her zman dedım gibi 4 ve üzeri tekewrlilere dikkaaaaaat byyyyyyyyyyyyy
cok önemli bisey daha kırmızı ısıkta durdunuzda mumkun oldugu kadar ortalardan kacının mumkunde en sagda durun ve gözünüz daima aynalarda olsun bagzı ,,öküzler duramıyo ve arkadan capiyolar arkaya daima DİKKAT EDİN HADİ HERKESE KAZASİZ BELASIZ SÜRÜSLER BYYYYYYYYY
-
hepiniz sağolun arkadaşlar,Allah hepimizi korusun. aynaları göz ardı etmeyin lütfen
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
Çok geçmiş olsun. Öyle gidip tampon falan indirmekle elinize birşey geçmez ama arkadaşlar. Benim tavsiyem , benim yaptığım; gidin arkadan elinizle bagaja "tann!" diye geçirin bi tane , yani yumruk değil , tokat atın. Öyle bir ses çıkıyor ki şöför neye uğradığına şaşırıyor... Sonra da basın gidin , onun yaptığı gibi... Sonra hasar arayıp dursun... Ha diyelim plakanızı aldı... hasar yokki onların taktiklerini kendi lehinize kullanın
-
05 Aralık 2006, 21:04
benim babama biri öyle bişey yapacak adamıı gözünden vurur valla
-
05 Aralık 2006, 21:06
iyi kaçarım
-
05 Aralık 2006, 21:17
bagaja tokat iyiymiş ama adam psikopata bağlayıp arabayı üstümüze sürebilir .
-
05 Aralık 2006, 21:27
valla bendede bı cçzüm önerisi var
yanınızda hep bıtene sopa tasıyın gıderken alabılecenız ,bı yerde cok ötü bısey yapan olursa yanına yanasıp camı ındırın en ıyısı bu olmam mı yanı
hatta arabaya tepikte atabılırsınız adama yanasıp ne yapıyon deyın sızı hiç sallamza bıtene tepik indirin arabaya mınık arabalara yanı kamyonlara değil caniiiiiim
gerci kamyonada zaten onlar hızlı gidemedi cin yetısemezlerrrrr
-
05 Aralık 2006, 21:33
Lindenbaum adlı üyeden alıntı
bagaja tokat iyiymiş ama adam psikopata bağlayıp arabayı üstümüze sürebilir .
tokat atınca üstümüze sürecek de tampon indirince anlımızdan mı öpecek
bahadinli
Bende bagajda çelik zincir var , tehlike anında ninja gibi sallıyorum
-
05 Aralık 2006, 22:05
altımda 1000cc motor olsa vurup kaçarımda,125ccyle rezil olurum herkeze
-
05 Aralık 2006, 22:11
Millet manyak abi 3 şerit bomboş yolda teğet geçiyor adam yanımdan bende noluyo diyom birden sora ışıklarda yanına gidip bakıyom öle , adamda oyun oynuyo aklınca böle geyikler olmuyo değil
-
06 Aralık 2006, 14:01
-
06 Aralık 2006, 14:04
reDragon adlı üyeden alıntı
adi herif.işallah karbrotörünü pislik tıkar tez zamanda
Muahaha bu beddua cok hosuma gitti
-
06 Aralık 2006, 14:19
-
06 Aralık 2006, 14:29
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler