Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Az daha kaza yapıyordum aynalara dikkat!!

REKLAM ALANI
    yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    bugün ziverbeyden geliyordum,E5 yolunda sağ şeritten sabit hızla giditordum 80-90 arası hız limitim,çağlayana geldiğimde bi ara aynama baktım ve hızla üzürime gelen minibüsü gördüm o ince çizgide hiç bişey yapamadım dondum kaldım. çünkü kurtuluşum yoktu,ölümle hayat arasında hızı tahminen 120-130 arasıydı çok teğet geçti okadar yakından geçtiki anlatamam. az daha altında kalıcaktım. sağdan sola doğru makaslayarak hızla gitti ve bu minibüs okul taşıtıydı malesef!!!. beyaz mercedes sprinter 18+1 plakası 34 VK 2608 lütfen gözünüzü aynalardan ve yoldan ayırmayın
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    valla geçmiş olsun
    seni geçtikden sonra on kaldırıp arkadan tamponunu indirseydin keske hayvanın
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    ya malesef böyle öküzler var ve hepimizin başına geliyor geçen bende mersinden tarsusa dönerken bi istanbul plakalı passatlı maganda bi makas attı ben ani fren yapıp reflex ayaklarımı açtım çarpmaya çarmazdı belki ama ya panikleyip düşsem o adamlardaki mantık bu çarpmam... geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun hepimizi

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    adi herif.işallah karbrotörünü pislik tıkar tez zamanda
    125 ZN
    06 ZN 181

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı reDragon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    aman kardeş geçmiş olsun! bu tip araçlara özelikle yeni çıkanları çok seri kaçıyor bir anda arkanızda bitiyorlar.Bu tip araçlardan sakınmak lazım.ticari araç diye bol beygir koymuşlar motoruna e araçta fazla kaçıyor.

zaten bir motorlu görmesinler hemen abnırlar gaza. o yüzden aman dikkat it dalaşı sizin ve bizim gibi motorcu arkadaşların zararına olabilir.

en iyisi gözüne kestin bir aracı sollayacaksın o zaman solla.arkadan gelenlerede çok dikkat etmek lazım tabi

şurası bir gerçekki yayalardan tutunda arabasına kadar hepsi motorcuları yok sayıyorlar!
    itina ile kaza yapılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    gecmis olsun kardesım ankdada o dedın öküzlerden cooook bende bır cok kaza atlattım...çözümü buldum önce onlar bana makas atıyolardı daha sonra yavas gıtmeyı bıraktım artık ben onlara makas atıyorum ne olursa olsun hep hızlı gıdıyorum kımseye papuc bırakmıyorum okadarrrrrrrrrrrrrr sanada cok gecmıs olsun kardesım k.i.b her zman dedım gibi 4 ve üzeri tekewrlilere dikkaaaaaat byyyyyyyyyyyyy

cok önemli bisey daha kırmızı ısıkta durdunuzda mumkun oldugu kadar ortalardan kacının mumkunde en sagda durun ve gözünüz daima aynalarda olsun bagzı ,,öküzler duramıyo ve arkadan capiyolar arkaya daima DİKKAT EDİN HADİ HERKESE KAZASİZ BELASIZ SÜRÜSLER BYYYYYYYYY

yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    hepiniz sağolun arkadaşlar,Allah hepimizi korusun. aynaları göz ardı etmeyin lütfen
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun. Öyle gidip tampon falan indirmekle elinize birşey geçmez ama arkadaşlar. Benim tavsiyem , benim yaptığım; gidin arkadan elinizle bagaja "tann!" diye geçirin bi tane , yani yumruk değil , tokat atın. Öyle bir ses çıkıyor ki şöför neye uğradığına şaşırıyor... Sonra da basın gidin , onun yaptığı gibi... Sonra hasar arayıp dursun... Ha diyelim plakanızı aldı... hasar yokki onların taktiklerini kendi lehinize kullanın
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    125 zn
    benim babama biri öyle bişey yapacak adamıı gözünden vurur valla
    125 ZN
    06 ZN 181

iyi kaçarım
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    movistar

bagaja tokat iyiymiş ama adam psikopata bağlayıp arabayı üstümüze sürebilir .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    valla bendede bı cçzüm önerisi var
    yanınızda hep bıtene sopa tasıyın gıderken alabılecenız ,bı yerde cok ötü bısey yapan olursa yanına yanasıp camı ındırın en ıyısı bu olmam mı yanı

hatta arabaya tepikte atabılırsınız adama yanasıp ne yapıyon deyın sızı hiç sallamza bıtene tepik indirin arabaya mınık arabalara yanı kamyonlara değil caniiiiiim
    gerci kamyonada zaten onlar hızlı gidemedi cin yetısemezlerrrrr

Alıntı Lindenbaum adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bagaja tokat iyiymiş ama adam psikopata bağlayıp arabayı üstümüze sürebilir .
    tokat atınca üstümüze sürecek de tampon indirince anlımızdan mı öpecek

bahadinli

Bende bagajda çelik zincir var , tehlike anında ninja gibi sallıyorum

Motosikleti
    125 zn
    altımda 1000cc motor olsa vurup kaçarımda,125ccyle rezil olurum herkeze
    125 ZN
    06 ZN 181

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Millet manyak abi 3 şerit bomboş yolda teğet geçiyor adam yanımdan bende noluyo diyom birden sora ışıklarda yanına gidip bakıyom öle , adamda oyun oynuyo aklınca böle geyikler olmuyo değil

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    çiçekçiniz geldi arkadaşlar. gönderin böylelerini bana papatya gibi açıvereyim bir demet yapıverem
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Muahaha bu beddua cok hosuma gitti

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın..
    hocam o sprinter'birşey olmaz. almanlar(mercedes-benz ) bu tür bedduları düşündügü için araçları saglam yapıyor . en azından lastigi patlar felan de belki duan kabul olur.

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Geçmiş olsun.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler