supersport kullananan arkadaşlar bizde burda buluşalım. scooter'cular bir yerde choopercılar biryer, modial'ciler biryerde . neden supersportcularda bir yerde buluşmasın. bizde toplanalım.
supersport kullananan arkadaşlar bizde burda buluşalım. scooter'cular bir yerde choopercılar biryer, modial'ciler biryerde . neden supersportcularda bir yerde buluşmasın. bizde toplanalım.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
ss kullanıyorum demeye dilim varmıyor cbr 125
Böyle bir başlık yok muydu ya
Abi R6 kullananlar diye açsaydın daha güzel olurdu kilit yer bu başlık benden söylemesi. Ama daha önce SS'ciler buraya diye bir yazı yoksa ilk senin aklına gelmişse o zaman birşey diyemem
Ama sanırım marka marka açılıyor SS konuları
Bu arada yamaha R6'ya bayılıyorum motorunu satmak istersen haberim olsun
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
olsun oda supersport sayılır
valla baktım soyle bir ama goremedım. hep mondial falan diye açılmış olmadı oyle değiştirirm
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
EGEKNN'NIN ss cileri bir topic'te toplamak için açılmış olan topigi var. edy sende istersen ordan devam et. bu topic kilitlenebilir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yok bende böyle bir başlık bilmiyorum açıkçası
Değiştir diye söylemedim ki zaten . Kilit yer açılmışsa eğer o yüzden sadece sordum
Ama ben görmedim SS kullananlar diye bir başlık bugüne kadar . Marka marka ayırıyorlar
Ya bu arada 125cc SS demeye diliniz varmıyor ama motogp kapsamında 250 ve 125cc'ler de yarışıyor. SS alet ki yarışıyor . İnsanlarda neden bu var anlamıyorum. 125cc deyince neden böyle bakılıyor
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Ben de varım
Ama benimki smallsport kabul eder misiniz aranıza
Ducatista:)
ben aradım ss ' ci arkadaşlarla görüşmeyi, konuşmayı, toplanmayı, ama bır başlık bulamadım. eğer varsa hemen kapatalım
bende varım ama benimki spor turing olarak geçiyor
Yav konu kapanmasın böyle iyi
Böyle bir başlık yok . Varsa bile buna benzer değildir ve çok eskidir kilitlenmesin bence herkes devam etsin burdan . Hazır bu kadar ss kullanan varken
sende hoşgeldin necdet illaki ss motorun olmasına gerek yok. ss sevmen yeter.
cayman ss sever arkadaşlarla tanışmak, buluşmak, birbirimizi bilgilendirmek acısından iyi diye düşündüm.
egeknn'nın benzer konulu topigi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23384
bakmıştım ama göremedim bunu kapatıp ondan devam edelım ozaman
ben erenkoydeyım cayman ama her yere giderim. motor olması şart değil o ruha sahip olman yeter bence
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bir buluşma düzenlense güzel olur. ilerisi için çok güzel planlarımız var. track day düzenliyoruz arada sırada ne kadar çok arkadaş olursa okadar iyi olur. ama ss'ciler pek ınternette buluşamıyor. yoldada ss kullanıcılarını durdurup tanışmak zor oluyor
"SS kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun" mükemmel bir laf EgeKnn yazmış çok tuttum... Ama o motor yazmış...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)