Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yeni başlıyorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha virago 535
    slm arkadaşlar
    motorsiklet kullanmaya yeni başlıorum
    yamaha virago 535 almak üzereyim
    başlangıç için ii bir seçimmi acaba
    birde bu motoru 6 - 7 ay kullanıp CBR 600 F e geçmek istiorum
    çok mu acele etmş olurum

ilginize şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evettt hemde çok,
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    HOŞGELDİN
    ]

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin, bence 600f için acele etme.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Motosikleti
    yamaha virago 535
    acele etmiorum zaten hani 6 7 ay sonra geçiim diorum
    hani kızmayın ama hem soruosun hem kafanın dikine gidiiosun demeyin ama gerçekten race motor rüyalarıma girio
    öyle 300 km yapıım falan gibi hız merakımda yok ama race makina gerçekten bi başka duruyo

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    hoşgeldin 6-7 ay bence yeterli.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Alıntı untouchables adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acele etmiorum zaten hani 6 7 ay sonra geçiim diorum
    hani kızmayın ama hem soruosun hem kafanın dikine gidiiosun demeyin ama gerçekten race motor rüyalarıma girio
    öyle 300 km yapıım falan gibi hız merakımda yok ama race makina gerçekten bi başka duruyo
    ben kesinlikle sana kızmıyorum sadece acele etme dedım. bence 6-7 ayda daha fazla bir tecrüben olursa 600.luk bır motoru daha rahat kullanırsın. en az bence 1 sene bir bin ondan sonra 600 luk motor al. yazın kullan, kışın kullan, ilkbaharda kullan, sonbaharda kullan. bence 6 ay yeterli bir süre değil , cbr 600f yavaş bir motosiklete değil.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    yahu chopper kullanıyosun 6-7 ay sonra racing e geçecem diyosun anlamadım hani VN2000 alacam desen tamam ama chopperden racinge geçiş denişşik bi tarz herhalde
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu chopper kullanıyosun 6-7 ay sonra racing e geçecem diyosun anlamadım hani VN2000 alacam desen tamam ama chopperden racinge geçiş denişşik bi tarz herhalde
    çok haklısın ama arkadaşın kanına 600 f girmiş birkere biz nedesekte alacak

Motosikleti
    yamaha virago 535
    arkadaşım choper kullanmıorom race motor kullanmak istiorum o yüzden başlangıç için 535 virago iimi die sordum yarın satışını alıcam
    tamam race motor sevdamız var ama en mantıklı şekilde kendime zarar vermeden nasıl kullanırım onu soruyorum
    va siz ustalardan yardım istiorum

eğer supersport bır motor merakın varsa o tarz bır motorla başla derim . chopperla başlamak anlamsız olur 125 cc veya 250 cc bişeyle başlaya bilirsin. mesela HYOSUNG GT 250R bence güzel bir başlangıç

Motosikleti
    yamaha virago 535
    bu hyosung un sıfır ve ikinci el fiyatı nedir acaba başlangıç için fazla deilmidir
    bide satrken ve yedek parçada sorun yaşarmıyın

ilgine çok teşekkür ederim

bence çok guzel bir başlangıç motoru bende 7 sene önce kawaski zx2r ile başladım oda 250 cc bir motordu. benım bir çok arkadaşım hyosung ile başladı ve memnunlar. ikinci el fiyatlarını tam bilmiyorum ama ınternet sitelerinde gezersen emının bulabılırsın. umarım en yakın zamanda motor alırsın.

Motosikleti
    yamaha virago 535
    arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkrür ederim

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var

Ne diyeyim?

Arkadaşım yarın motorun satışını alacağım diyorsun hem de iyi mi yapıyorum diye soruyorsun.
    Ne diyelim ki sana!!!
    Sportive bir motosiklet alacaksan custom tipi bir motosikletle başlamak iyimidir? kötümüdür? bilmiyorum. Bu konuda bir tecrübem yok. Ben böyle başlamadım.
    Ama bildiğim bir şey varsa iki ayrı kullanım tipi olan ve ayrı tecrübeler isteyen iki motordan bahsediyorsun.
    Ama sonuç olarak sportive alacaksan Hornet ya da Bandit öneririm. Bu senin ileride zorluk çekmeni önleyecektir.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    ikinci el fiyatlari için www.sahibinden.com a bakabilirsin. hyosung gtr 250 ile başlanir bence ama bi eğitim almak çok önemli, sonuçta ufak ve hafif bir motosiklet degil. bence daha dik oturuş pozisyonuna sahip ve daha hafif bir motosikletle başlasan daha iyi. her halikarda güvenlik istiyorsan araya bir motosiklet daha sokman 600 f e geçmeden önce daha iyi olacaktir bana göre. çünkü aralarinda çok büyük güç farkı var, araya hyosung dan sonra bi de 60 bg lik filan bi motor soksan iyi edersin. tabi sen biliceksin neticede.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin 6-7 ay bence yeterli.
    6-7 ayda 1000 km yaptı diyelim. Hala yeterli mi?

Arkadaşlar anlamıyorum bilerek mi konuşuyorsunuz yoksa kafadan mı sallıyorsunuz. Motor tecrübesinin, motora sahip olunan süre ile alakasının olduğunu kim öğrettiyse size hata etmiş.

@untouchables; hatalarını söyleyim.

1- 500cc'lik ağır ve başlangıçta önerilmeyecek bir tarz olan cruiser ile başlıyorsun.
    2- Şimdiden ikinci motor olarak SS alacağını söylüyorsun ki bu Virago'yu sırf SS'e geçmek için kullanacağını gösteriyor.
    3- Anladığım kadarıyla motosikletlerden anlamıyorsun, tork-beygir,
    devir, ivme vs. nedir bilmiyorsun. Üstelik en kötüsü öğrenmeye de çalışmıyorsun.

Sonuç olarak; Allah uzun ömürler versin. Tabi sen de reddetme al
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Hoş geldin.

Önümüzdeki bahardan itibaren motosikletini kullanır, yenisini alma zamanına kışa girerken karar verirsin.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    6-7 ayda 1000 km mi? abi imkansız o kadar tecrube ile.

SS devam edeceksen cruiser baslaman cok yanlış. cbr 125 fln almanı oneririm önce.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    motor kullanmak fiziki kabiliyet isteyen zevkli bir o kadar da tehlikeli bir uğraştır.
    senin dediğin ben yarın bilye alıcam ama çelik çomak oynamayı çok seviyorum ilerde çelik çomak oynayacağım.Bu mantıkla gidersen fazla yaşamazsın dostum,önce tarzını belirlemen lazım buna fiziki özelliklerinde girer 190 boyunda bir adam choppera binerse bence komik durur,birazda yakışmak lazım motora dimi,Sen bence siteyi iyi takip etmiyosun yazılanları okumuyorsun promun dediği gibi öğrenmeye çalışmıyorsun allah uzun ömürler versin
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler