slm arkadaşlar
motorsiklet kullanmaya yeni başlıorum
yamaha virago 535 almak üzereyim
başlangıç için ii bir seçimmi acaba
birde bu motoru 6 - 7 ay kullanıp CBR 600 F e geçmek istiorum
çok mu acele etmş olurum
ilginize şimdiden teşekkür ederim
slm arkadaşlar
motorsiklet kullanmaya yeni başlıorum
yamaha virago 535 almak üzereyim
başlangıç için ii bir seçimmi acaba
birde bu motoru 6 - 7 ay kullanıp CBR 600 F e geçmek istiorum
çok mu acele etmş olurum
ilginize şimdiden teşekkür ederim
evettt hemde çok,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
hoşgeldin, bence 600f için acele etme.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
acele etmiorum zaten hani 6 7 ay sonra geçiim diorum
hani kızmayın ama hem soruosun hem kafanın dikine gidiiosun demeyin ama gerçekten race motor rüyalarıma girio
öyle 300 km yapıım falan gibi hız merakımda yok ama race makina gerçekten bi başka duruyo
hoşgeldin 6-7 ay bence yeterli.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ben kesinlikle sana kızmıyorum sadece acele etme dedım. bence 6-7 ayda daha fazla bir tecrüben olursa 600.luk bır motoru daha rahat kullanırsın. en az bence 1 sene bir bin ondan sonra 600 luk motor al. yazın kullan, kışın kullan, ilkbaharda kullan, sonbaharda kullan. bence 6 ay yeterli bir süre değil , cbr 600f yavaş bir motosiklete değil.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
yahu chopper kullanıyosun 6-7 ay sonra racing e geçecem diyosun anlamadım hani VN2000 alacam desen tamam ama chopperden racinge geçiş denişşik bi tarz herhalde
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
arkadaşım choper kullanmıorom race motor kullanmak istiorum o yüzden başlangıç için 535 virago iimi die sordum yarın satışını alıcam
tamam race motor sevdamız var ama en mantıklı şekilde kendime zarar vermeden nasıl kullanırım onu soruyorum
va siz ustalardan yardım istiorum
eğer supersport bır motor merakın varsa o tarz bır motorla başla derim . chopperla başlamak anlamsız olur 125 cc veya 250 cc bişeyle başlaya bilirsin. mesela HYOSUNG GT 250R bence güzel bir başlangıç
bu hyosung un sıfır ve ikinci el fiyatı nedir acaba başlangıç için fazla deilmidir
bide satrken ve yedek parçada sorun yaşarmıyın
ilgine çok teşekkür ederim
bence çok guzel bir başlangıç motoru bende 7 sene önce kawaski zx2r ile başladım oda 250 cc bir motordu. benım bir çok arkadaşım hyosung ile başladı ve memnunlar. ikinci el fiyatlarını tam bilmiyorum ama ınternet sitelerinde gezersen emının bulabılırsın. umarım en yakın zamanda motor alırsın.
arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkrür ederim
Arkadaşım yarın motorun satışını alacağım diyorsun hem de iyi mi yapıyorum diye soruyorsun.
Ne diyelim ki sana!!!
Sportive bir motosiklet alacaksan custom tipi bir motosikletle başlamak iyimidir? kötümüdür? bilmiyorum. Bu konuda bir tecrübem yok. Ben böyle başlamadım.
Ama bildiğim bir şey varsa iki ayrı kullanım tipi olan ve ayrı tecrübeler isteyen iki motordan bahsediyorsun.
Ama sonuç olarak sportive alacaksan Hornet ya da Bandit öneririm. Bu senin ileride zorluk çekmeni önleyecektir.
ikinci el fiyatlari için www.sahibinden.com a bakabilirsin. hyosung gtr 250 ile başlanir bence ama bi eğitim almak çok önemli, sonuçta ufak ve hafif bir motosiklet degil. bence daha dik oturuş pozisyonuna sahip ve daha hafif bir motosikletle başlasan daha iyi. her halikarda güvenlik istiyorsan araya bir motosiklet daha sokman 600 f e geçmeden önce daha iyi olacaktir bana göre. çünkü aralarinda çok büyük güç farkı var, araya hyosung dan sonra bi de 60 bg lik filan bi motor soksan iyi edersin. tabi sen biliceksin neticede.
6-7 ayda 1000 km yaptı diyelim. Hala yeterli mi?
Arkadaşlar anlamıyorum bilerek mi konuşuyorsunuz yoksa kafadan mı sallıyorsunuz. Motor tecrübesinin, motora sahip olunan süre ile alakasının olduğunu kim öğrettiyse size hata etmiş.
@untouchables; hatalarını söyleyim.
1- 500cc'lik ağır ve başlangıçta önerilmeyecek bir tarz olan cruiser ile başlıyorsun.
2- Şimdiden ikinci motor olarak SS alacağını söylüyorsun ki bu Virago'yu sırf SS'e geçmek için kullanacağını gösteriyor.
3- Anladığım kadarıyla motosikletlerden anlamıyorsun, tork-beygir,
devir, ivme vs. nedir bilmiyorsun. Üstelik en kötüsü öğrenmeye de çalışmıyorsun.
Sonuç olarak; Allah uzun ömürler versin. Tabi sen de reddetme al
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Hoş geldin.
Önümüzdeki bahardan itibaren motosikletini kullanır, yenisini alma zamanına kışa girerken karar verirsin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
6-7 ayda 1000 km mi? abi imkansız o kadar tecrube ile.
SS devam edeceksen cruiser baslaman cok yanlış. cbr 125 fln almanı oneririm önce.
motor kullanmak fiziki kabiliyet isteyen zevkli bir o kadar da tehlikeli bir uğraştır.
senin dediğin ben yarın bilye alıcam ama çelik çomak oynamayı çok seviyorum ilerde çelik çomak oynayacağım.Bu mantıkla gidersen fazla yaşamazsın dostum,önce tarzını belirlemen lazım buna fiziki özelliklerinde girer 190 boyunda bir adam choppera binerse bence komik durur,birazda yakışmak lazım motora dimi,Sen bence siteyi iyi takip etmiyosun yazılanları okumuyorsun promun dediği gibi öğrenmeye çalışmıyorsun allah uzun ömürler versin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)