mondial 151rs motorumla gıderken farkettımkı motorunmun dıreksıyonu cok agırlastı ozelıklede vırajları alamaz oldum bugunde dıreksıyonum resmen kılıtlendı..bıraz sag sol yapılınca haraket oluyor ama bunun sebebı nedır???
mondial 151rs motorumla gıderken farkettımkı motorunmun dıreksıyonu cok agırlastı ozelıklede vırajları alamaz oldum bugunde dıreksıyonum resmen kılıtlendı..bıraz sag sol yapılınca haraket oluyor ama bunun sebebı nedır???
bence cok sakat 1 durum!dıkkat et
bilyalarda sorun olabilir. direksiyon bilyaları açıkta olduğu için tozdan ve sudan daha çabuk etkileniyor. eğer hareket ederken ses yapıyorsa bilyalarda olması gerekir.
bu arada konu ilgil başlığa açılmamış. motosiklet modellerinde mondial 151 ile ilgili başlığa ya da teknik bilgiler altın açılması daha çok ilginin olmasına yol açardı
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
ewt bılyalardan oldugunu dusunuyorum bende servıse gosterecem sımdı ucuk bır ucret soyluyeceklerdır kesın
geçmiş olun birann önce yaptır can bu
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Geçmiş olsun, İhmal etme hemen yaptırt.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
aga uçarsın bi yerden .. dikkat şart
bence hiç motora binmeden direk servise götür geçenlerde bi motosikletli direksiyonu kilitlenip uçmuştu çok dikkat et bu konuya hiç ihmal etmeye gelmez
Servise götür. Bilyaları dağılmıştır belki. Ama başka şeylerden de kaynaklanabiliyor en iyisi servis
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
dikkatli ol en yakın servise git
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)