güncel
hayat enduro ile daha da güzel
güncel
hayat enduro ile daha da güzel
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Neden enduro?
Daha uzun ömür,temiz hava heryerde gidebilen ve doğa sevgisi oldugu ıcın enduro ve cross diyorum
üssü var,üstü yok
tabi ki enduro yaw .motor demek özgürlük demek diyer tip motorlarla canın dağ bayır havası almak istedi naapıcaksın cok zor...on numara yazı olmuş parmaklarına salık...haaa unutmadan hem dahada güvenli olduğu kesin...
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
neden enduro olduğunu bu linkdeki resimler en iyi şekilde anlatıyor.
http://www.advrider.com/
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ellerine saglık çok güzel bir yazı olmuş... birçok marka birçok model ve çeşit ... firmalar motorsikletleri insanlar için yapıyor onların duyguları tutkuları özellikleri hobileri ve arzuları için yaratılıyorlar ... her motorsiklet için bir insan yok ama her insan için bir tür ve model var dimi ama (((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Valla 4. Motorum... Asya 150 T1- Jınlun 150-5 - Kanuni Tiger (diğer Ikisinden üstün) Ve Son Olarak Ta Aldığım Transalp Im...
1 Hafta Oldu Alalı... Böyle Bir Alet Yok....
Fazla Değil 3.5 Senedir Motor Kullanıyorum Mutluyum...
Amacım Kaza Bela Olmaz Ise Bu Aleti 5-6 Yıl Kullanmak...
Herkese Sevgiler Mutlu Yıllar..
kardeş ellerine sağlık güzel yazı ama zaten chopperda kan kaybı yaşanıyor bir de bu tuz biber olacak:D
alıntıdır...