turkiyede stunt show................
-
selam arkadaslar, size bir sorum var.
Turkiyede stunt showlari oluyormu? mesela bir yaris oncesi yada bir festival icin???
ben yazin turkiyeye gelmeyi dusunuyorum. Gelmiskende bir iki show yapmak iyi olur
Yardiminiz icin tessekkurler)
sizlere biraz eski video......
http://media.putfile.com/awol-trailer
http://media.putfile.com/ghostie-awol
http://media.putfile.com/promo3-74
http://media.putfile.com/ghostie-promo
[img]www.tonymorris.com/ghostsignoff.jpg[/img]
Reklamlar
-
türkiyede böyle gösteriler yapan yerler hakkında bilgim yok. fakat birşey dikkatimi çekti ekledigin videolarda 929 gördüm sanki
videolarda sende varmısın?
-
ELINT adlı üyeden alıntı
türkiyede böyle gösteriler yapan yerler hakkında bilgim yok. fakat birşey dikkatimi çekti ekledigin videolarda 929 gördüm sanki
videolarda sende varmısın?
videolarin hepsi benim, bir tahanesi haric, o ise bizim gurubumuzun dvd promosu videolar biraz eski oyuzden motorlar benzemiyor ama eyer tekerleklere bakarsan yari siyah, yari turuncu oldugunu gorursun
-
-
ELINT adlı üyeden alıntı
gerçekten güzel videolar. tr'de böyle gösteriler sorduguna göre buraya motosikletle gelcen herhalde
okadar yol racing motorlar nasıl olcak
bel agrısı,sırt agrısı,bileklerde agrı vs...
bu arada
http://media.putfile.com/ghostie-awol adresindeki müzigi begendim güzel seçimmmm
sagol
malesef tek motorla gelemiyorum, 3 motor, takimlar, yakacak lastik yani baya bi yukle gelmem lazim bu yuzden kamyonla gelmem gerekiyor
-
VALLA arkadaşım tr de boyle etkinlikler düzenlenmiyor bildigim kadarıyla... Hadi Düzenlemeye kalkıssak bile o derece bir yolumuz bile yok... Düz bir yüzey olması gerek sanırım o hareketleri yapabilmek iiçin
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ya yapılır neden yapılmasınki.Ben bilmiyorum nerde yapılır ama elbet yapan birileri vardır.
-
Eger motorunla gelecek isen bir seyler ayarlanabilir sanirim.Tabi birde hangi sehire ve ne zaman.
Bu tip gosterilerin en meshuru Turkiyede Tek Teker Arif abimiz. Alanyada kendisi ve tek tekerde cok ustalasmis biri.
Gosterilerden tam beklentin nedir , ticarimi yoksa zevk mi??
Eger 2, secenek ise Antalya gel hem sana ii bir video yapariz hem agirlariz hemde Tek teker arif ile tanismani saglariz.Beraber bayagi ii bir goruntu cikar sanirim.
O pantalonuna aseton dokup yaktiginiz cocuk senmisin??/
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
valla ben burda antremani bir oto parkta yapiyorum
-
01 Aralık 2006, 11:22
Yer olarak bizim sikintimiz yok antalyada , ucak pistimiz (kapali) var drag larimizda denemlerimize orda yapiyoruz genelikle.
eger istersen msn den bana ulas
ozelden mesaj atarak email atabilirsin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
01 Aralık 2006, 11:46
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Eger motorunla gelecek isen bir seyler ayarlanabilir sanirim.Tabi birde hangi sehire ve ne zaman.
Bu tip gosterilerin en meshuru Turkiyede Tek Teker Arif abimiz. Alanyada kendisi ve tek tekerde cok ustalasmis biri.
Gosterilerden tam beklentin nedir , ticarimi yoksa zevk mi??
Eger 2, secenek ise Antalya gel hem sana ii bir video yapariz hem agirlariz hemde Tek teker arif ile tanismani saglariz.Beraber bayagi ii bir goruntu cikar sanirim.
O pantalonuna aseton dokup yaktiginiz cocuk senmisin??/
yok, yakan benim
burda ticari olarak yapiyorum ama orda pek farketmez, zanletmiyorum kimse bana burda aldigim parayi versin.
Daha cok motorcu arkadaslarimiz icin, hep yabancilari goruyorlar. Bilsinler diye kendi milletinden bu sporu yapan ve avrupa sampiyonasina turkiye icin katilan birisi var
-
01 Aralık 2006, 11:52
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
01 Aralık 2006, 11:57
-
01 Aralık 2006, 12:04
ghostie adlı üyeden alıntı
sag ol, gecen sene 12. geldim ama bu sene bikac yenilik var
Umarım başarırsın . Bizi çok sevindirecektir bu emin ol
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
01 Aralık 2006, 18:34
Şöyle kendini tanıtsan 1 - 2 resim koysan iyi olur.....Bu işlerle uğraşan sayısı çok az....Bizde sevinelim ki bir türk bu işlerle de uğraşıyormuş...göğsümüz kabarsın dimi...
Ben seni ilk defa duydum mesela....Hala da duymayan vardır eminim....Bu arada aramıza hoşgeldin.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
01 Aralık 2006, 18:57
selam ghostie,
Herşeyden önce yaptığın işte kimliğini ön plana çıkarman ve ülkenle profesyonelliğini bağdaştırma yöntemin beni etkiledi.
Teşekkür ediyorum.
Seni aklıma yazdım, düşündüğün organizasyon için yapabileceğim birşey bulursam mesaj yazacağım.
-
02 Aralık 2006, 06:43
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Şöyle kendini tanıtsan 1 - 2 resim koysan iyi olur.....Bu işlerle uğraşan sayısı çok az....Bizde sevinelim ki bir türk bu işlerle de uğraşıyormuş...göğsümüz kabarsın dimi...
Ben seni ilk defa duydum mesela....Hala da duymayan vardır eminim....Bu arada aramıza hoşgeldin.....
burdan resimlere bakabilirsiniz
www.putfile.com/ghostie83r1
-
02 Aralık 2006, 07:20
selam
Selamlar motorcu arkadaslar bu siteyi arkadasim Ecvet aka (ghostie) onerdi siteniz cok guzel. Bende 2teker hastasiyim ufak yasda bu virusu kaptim : ) turkcem iyi deyil onun icin hatalar icin ozurdilerim. herkese selam
-
02 Aralık 2006, 12:11
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
02 Aralık 2006, 12:23
3 motor yakacak lastikler.. Masraf be
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler