Hyosung kaza / yedek parça
Reklamlar
-
05 Aralık 2006, 14:27
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Reklamlar
-
05 Aralık 2006, 14:29
Geveze'nin gittiği servis yetkili servis değilmiş ozaman. emailden anlaşılan bu. Durum böyle ise global motorun bi sorumluluğu yok bu durumda. eğer Performans Motor denilen yer yetkili servis ise Global Motor'un servisleri ile nekadar ilgili ve alakalı olduğunu görmüş oluruz.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
-
05 Aralık 2006, 14:33
Süper Moderatör (BBRR)
birebir yaşadığım bir anektoduda burda anlatmam iyi olur
cometi aldıktan sonra ..rx i satılığa çıkardım ..motorun bazı eksiği gediği var istedimki tam anlamı ile motoru eksiksiz teslim edeyim ..parçaların siparişi geçildi ..hepsi geldi ..fakat stop lambasını unutmuşuz neyse bayiye bide stop geçelim dedim
ok dediler
tam bir ay motor bekliyo tabi be yeni motoru almışım diğerinin yatması umrumda bile değil
1 ay sonra bayiye noldu dedim ..stop lambası geldimi..yok hala gelmedi dedi aradım globalin müşteri hizmetlerini ordan ..adamlar marmaris bayisinin geçtiği tüm fazları çıkardılar ama içlerinde rx stopu yok .. adamlar tarih verin diyo bayi işte yaklaşık 1 ay önce diyo .. adamlar 5 aylık sipariş listesini bayiye geçtiler ama içinde rx stopu yok ..bayi hemen ya biz geçtik zannediyodukta falan diye kıvırmaya başladı ..stop globalde mevcut ama bayi unutmuş banada biz fax çektik ama gelmiyo diyolar ..
bu olay sadece hyo markası için değil tüm markalar için bu şekilde önce bi distrübütör firma ile bağlantıya geçilip stok durumu öğrenilse daha sonra yetkili servise teslim edilmek üzere sipariş verilse bu hadiseler yaşanmaz..
bu arada Levent abi sadece globale değil bu güne kadar içinde honda ,yamaha ,çelik motor, motomax gibi şirketlerin bulunduğu bir çok firmaya bu gibi şikayetleri maille attım geri dönenler sadece global ve motomax oldu diğerleri muhatap olmadılar ..hatta honda ya honda tr, honda eu, ve offical sitelerine mailler attım hiç biri yanıtlanmadı bu mailleri motosiklet.net uzantılı mailimden attığım halde kaale almadılar..honda hayat onda ..işte böle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
05 Aralık 2006, 17:15
Honda sevdalılarına bir türlü anlatamazsınız bu olayı.... Onlara göre honda baş tacı....
Hep padişahım çok yaşa diye bağırıyorlar...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
05 Aralık 2006, 17:18
Anladığım kadarıyla arkadaşın motoru kaskolu, yetkili servis olmayan yere gidip expertiz yapılmıştır, Performans motordaki ustalar Global Motordan parçaları sorup fiyatlarını öğrenmişlerdir diyelim. Parçaları Global Motordan peşin parayla alacağı için motor sahibine söylemiştir bu kadar tutuyot diye peki sormak lazım parçaların parasını ödemişmi Performans motora. Ödemediği paranın hesabınımı soruyor Hyosunga. Ben bunu öğrenmek isterim arkadaştan????????
Hangi marka motor olursa olsun yedek parça istendiği taktirde parasını yatırması gerekiyor bu herkezin başına gelmiş bir olaydır, bunu herkez bilir...
-
arkadaşlar ben hem sitede hemde motor kullanımında yeniyim daha once mz 301 kullandım ve 4 gündür haysung gt 250 r aldım çocuklar motoru park halindeyken düşürmüşler ve sol ayna vitez kolu ve sol direksiyon kolu kırıldı bunu yaptırmam lazım nasıl yapacam bilmiyorum global motordan birileriylemi irtibata geçmem gerekiyo uoksa parçaları sirkeci den temin edip servistemi yaptırayım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekürler kazasız günler dilerim
-
global motor kapandi tasfiye halinde. st kanuni nin sitesinden yedek parça fiyatlarını görebilirsin.
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Yaw beyler bu konuyu okuyunca benim de içime kurt düştü hemen st kanuninin sitesine girerek yetkili servis ve yetkili bayilerin listesine baktım.Ben motoru 1 hafta önce sıfır aldığım kanuni bayisi st kanuni bayisi gözükmüyo.Ayrıca benim bulunduğum ilçede de yetkili st kanuni servisi gözükmüyo.Oysa ki motoru aldığım kanuni bayisine sorduğumda motorumun toplandığı servisin yetkili servis olduğunu söylemişti.Ben şimdi motoru yetkili olmayan bi bayiden alıp yetkili olmayan bir serviste mi toplattım yani?Peki şimdi bakımlarını aynı servise yaptırmayıp sitede yetkili görünen servislere mi yaptırmam lazım?
-
Arkadaşlar malesef bende 3 aydır parça aramaktayım Karion 12 RT için ama bulamıorum.Kanuninin getirdigi motorlarda yag sogutmalı istedigim parça uymuyormuş servisin söledigi bu.Ne yapacam nasıl parça bulacam yardımcı olursanız sevinirim...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
kingman30 adlı üyeden alıntı
Yaw beyler bu konuyu okuyunca benim de içime kurt düştü hemen st kanuninin sitesine girerek yetkili servis ve yetkili bayilerin listesine baktım.Ben motoru 1 hafta önce sıfır aldığım kanuni bayisi st kanuni bayisi gözükmüyo.Ayrıca benim bulunduğum ilçede de yetkili st kanuni servisi gözükmüyo.Oysa ki motoru aldığım kanuni bayisine sorduğumda motorumun toplandığı servisin yetkili servis olduğunu söylemişti.Ben şimdi motoru yetkili olmayan bi bayiden alıp yetkili olmayan bir serviste mi toplattım yani?Peki şimdi bakımlarını aynı servise yaptırmayıp sitede yetkili görünen servislere mi yaptırmam lazım?
Kanuni eskiden ST bayiliği veriyordu. Fakat artık tüm kanuni bayileri ST KANUNİ yetkili servisi oldu. İstanbulda bir arkadaşım Kanuni bayii ordan biliyorum. Servis ustaları fabrikaya gidip ST üzerine kurs aldılar.Sen gittiğin servislerde istersen St kanuni sertifikasını sorabilirsin emin olmak için. Ama kanuni bayilerinin yaptığı bütün işlemler garanti kapsamında oluyor.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
buldum ama çok pahalıya patladı
arkadaşlar st kanuni den parçaları buldum servisle konuştum ve 400 ytl + işçilik dediler bu fiyat nasıl uygunmu bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
arkadaşlar hız motorları süper ilk defa kullanmama ramen çok heyecan verici ama manevra kabiliyeti kısıtlı ben bu gt 250 r cc motoru büyütmeye karar verdim honda 600 cc lerden kullanan varmı tavsiye edermisiniz teşekür ve kazasız günler dilerim
-
nuhun_gemisi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar st kanuni den parçaları buldum servisle konuştum ve 400 ytl + işçilik dediler bu fiyat nasıl uygunmu bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
arkadaşlar hız motorları süper ilk defa kullanmama ramen çok heyecan verici ama manevra kabiliyeti kısıtlı ben bu gt 250 r cc motoru büyütmeye karar verdim honda 600 cc lerden kullanan varmı tavsiye edermisiniz teşekür ve kazasız günler dilerim
oda kesmez seni hayabusa al tavsiye ederim
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
hort hort hort))
nuhun_gemisi aynayı argon kaynak yaptır eskisinden bi farkı kalmaz kesinlikle ayırt edilmez 10lira.
direksiyon kolunu tornacılar sana çelikten yapabilir daha sağlam olur 20lira, orjinali 150olmalı, karar senin. vites kolu hakkında bilgim yok tam neresinden kırıldı? kaynak tutmaz ama ucundan kırıldıysa servis sana komple satmaya kalkabilir. ST sitesinden resimli olarak hangi parça olduğuna bak derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------
kingman30 adlı üyeden alıntı
garanti geçerli olması için bakımlarını (ilki1000de) sitede olan ST kanuni sertifikalı serviste yaptırman gerekiyor(kanuni sitesi değil, STKanuni sitesi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 AM ----------
plur adlı üyeden alıntı
Ama kanuni bayilerinin yaptığı bütün işlemler garanti kapsamında oluyor.
bunu bilmiyordum...
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler