Scooter ile çamurda yolculuk... :)
-
10 Haziran 2005, 10:57
Selam arkadaşlar dün sabah scooterımla işe giderken başıma gelenleri aktarayım size... Kestirme bir toprak yol var, hem trafik yok hemde doğa ile içiçe olduğundan genelde hep ordan gidip geliyorum işe. Bir tarafta gelincik öbekleri öbür yanda papatyalar ve kır çiçekleri güne başlarken çok iyi geliyor. Ancaaak, dün sabah yola girdiğimde biraz çamurlu olduğunu farkettim, ortalama 3 kmlik yolun 1. kmsi normal gidilebilir haldeydi. 2. kmden itibaren gitgide çamura saplandım.Bir süre sonra ilk defa devrildim motorla beraber, bıraktım motoru düştü. Kaldırıp devam ettim ama artık tekerlekler dönemez hale gelmişti. Kalınca bir sopayla tekerlekteki çamuru fln kazıyıp devam ettim. Son 100 metre daha ileri gidemeyip motorun yanında yürüdüm. İş yerime ulaştığımda çamur adam olmuştum i: Motoru biraz yıkadım ama çamurlardan kurtulamadım. Akşamüstü oto yıkamacılardan birine verip yıkattım o büyük bir çamur kütlesinden kurtardı motoru ama eve dönünce gördüm ki hala içerde kitleler halinde kalın çamur parçaları duruyor. Bende sokağa açtım tezgahı söktüm tamamen motoru. Toplayabileceğimi düşünmüyordum dağıtırken ama bir sorun olmadı. Böylelikle motorumu daha iyi tanıma fırsatı da bulmuş oldum.
Bu olaydan çıkarılacak ders; aman ha scooterla çamura dalmayın bu biiir, başınıza bir hal gelmeden motorun neresinde ne var açın bir bakın bu da ikiii.. Ben düştüm siz düşmeyin kötü yola arkadaşlar...
Sevgiler....
Reklamlar
-
10 Haziran 2005, 11:03
geçmiş olsun emoak.. Dediğine göre sende ve motorunda bir hasar yok sanırım. Hoş birşey olmasada sanIrIm bir deneyim olmuş oldu..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
10 Haziran 2005, 11:09
iyi macera olmuş ama başlığı değiştirsen iyi edersin
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
10 Haziran 2005, 11:33
ut150 alsaydın mondialden anlardım ama scoterla gene iyi gitmişsin ve bişey olmamış neyse bu sana ders olur
-
10 Haziran 2005, 11:35
yaw bende kötüyol filan dedin korktuk bea neyse çamurdan zarar gelmez.ama motoru parçalamak ii cesaret
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
10 Haziran 2005, 13:14
-
10 Haziran 2005, 14:05
-
10 Haziran 2005, 14:11
abi nasıl bir başlık bu ya i:
değiştirmende ve anlattığın konuya göre bir başlık bulman daha iyi olur
geçmiş olsun..
-
10 Haziran 2005, 15:23
Genel istek üzerine konu başlığını değiştirdim, sizde amma art niyetlsiniz canım
Cidden çok iyi bir maceraydı..
Bugün yabancı plakalı bir karavan gördüm; arkasında Yamaha TTR 600 vardı, o da çamur içindeydi, o halde asmışlar arkaya... Böyle bir makinem olsa nerelere girer çıkarım diye düşünmeden edemedim doğrusu...
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim , fiziksel bir yaralanma yok ama o an psikolojik olarak kendimi çok zorda hissetmiştim. Altından başarıyla kalkabildiğim için sevinçliyim şimdi...
Sevgiler...
-
10 Haziran 2005, 15:52
-
10 Haziran 2005, 16:20
delicewad adlı üyeden alıntı
İnan bana senin yazdığın bu mesaj hiç salakça ve komik durmuyor!!!
Yazılanlar sana pek akıllıca gelmiyebilir veya inanmayabilirsin, illa birşeyler de yazmak istiyorsan adam gibi yaz düşüncelerini...
Sizin gibi tipler yüzünden kalmadı şu forumların tadı...
-
10 Haziran 2005, 18:22
Yaşadığı bu zor deneyimi bizlerle forumda paylaştığı için Emoak'ı içtenlikle kutluyorum. Her motorcunun başına hiç planda olmayan bazı aksilikler gelebilir, önemli olan bundan ders almaktır. Deneyimi paylaşmaksa gerçekten güzel bişey. Neymiş, scooter'le çamurda öyle kolay gidilemezmiş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler