Arkadaşlar ben bmw nin sitesinde başlangıç+a2 için 2 günlük kurs veriyorlar yani ehliyeti 2 günlük kursla mı veriyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar ben bmw nin sitesinde başlangıç+a2 için 2 günlük kurs veriyorlar yani ehliyeti 2 günlük kursla mı veriyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim
ehliyet vermiyorlar. sadece eğitim
Daha motosiklette yeni başlayacaksan ve A2 var ise verecekleri eğitimi anlatıyor...
Siteden alıntı ;
Başlangıç seviyesi programında katılımcılara teorik ve pratik olarak sürüş hakkında bilgiler verilir. Motosiklet ile yeni tanışan kişiler, Borusan Oto İstinye tesisleri içinde yer alan BMW Rider Academy sahasındaki kontrollü alanda yola hazırlanır. BMW Rider Academy, katılımcıların A2 ehliyet prosedürleri için yetkili bir sürücü kursuna yönlendirilmesi ve takibi konusunda da yardımcı olmaktadır.
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
BMW rider academy için gereksiz pahali ve çok da faydali degil diyorlar. Herkes Honda'nin egitimini öneriyor, ben de sanirim Honda'dan alicam eğitim.
tesekkür ederim cevaplarınız için
Sadece başlangıç eğitimini Rider Academy'den alabilirsin. Ancak ehliyet için evinin, işininin yakınında herhangi bir kursa kayıt ol bence. Daha ekonomik olacaktır.
bende hondadan almak istiyorum egitimi cok faydali olucagina inaniyorum
imzam yok parmak bassam olurmu
valla bende ehliyet var... İstanbul gibi trafik olmadıgı için eğitim falan almadık almak istesekde imkanlar yok burada... Dag taş tepede motorun dilinden anlamaya calısıyoruz... Zamanla tecrubelerin artıyo ve bu da seni motora daha bagımlı hale getiriyor...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)