http://www.superevamotozoom.com/EN/Main.asp
Evet Superevariders grubunun fotograf yarismasi, eline makine geciren herkes katilmali bence...
http://www.superevamotozoom.com/EN/Main.asp
Evet Superevariders grubunun fotograf yarismasi, eline makine geciren herkes katilmali bence...
tamam dd amca bi bakalım su olayın sırrını çözelim
Kaçına kadar sürüyor bu yarışma. Elimde harika resimler var. Mutlaka katılacağım. Hatta motosiklet.net buluşma resimlerinden bile gönderebiliriz!
DBTYSG
Bu konu acaip hoşuma gitti yaaa =)
Ödüller harika çünkü. Özellikle DRAGGIN JEANS istiyorum
SuperEVARiders, 2004 Sezonuna girerken motosiklet camiasını yepyeni bir organizasyonla buluşturuyor. Motosiklet sevgisinin gelişmesi, bu konuda bir kamuoyu oluşturulması ve bunun yanında fotoğraf sanatına motosiklet ruhuyla katkıda bulunmak için bir araya geliyoruz.
Motosiklet kültürünün gelişmesi ve camianın sesinin duyurulabilmesi için yapılan bu organizasyona destek verebilmek artık size parmak ucunuzdaki deklanşör kadar yakın.
bu laflar çok hoşuma gitti. Bizim resimler bu konulara uyuyor. Ama boyutlar küçük çekmiştik yaaa offff
DBTYSG
yaww hiç anlamam fotograf çekmekten ıvırdan zıvırdan
fotom bile kötü çıkarr zatiiiii
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
fotoğram makinam çok kötü iş digitalllerde bitiyor
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
hımm murat bir şey dikkatimi çekti elimde harika resimler var demişsin sana ait resimler ise katılabilirsin ama sana ait ise problem yokmurrat adlı üyeden alıntı
ben bi resim bulup fotoğrafını çeksem o resim benim olur mu yoksa ben mi rezil olurum
Sitedeki arkadaşlar!
İçinde bulunduğunuz herhangi bir resmi göndermemde sakınca var mı?
Bir tanesi senin ÖZENÇ bir tane de TEKTEKER ARİFin HONDA CGL 125'e bindiği resim var. Yollamanda sakınca yok derseniz yolluyorum
DBTYSG
güzel ilginç olur iyice eleyip güzel birtane yollayalım murrat
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
ya ben çok katılım hakkı var sanıyordum meğersem 4 tane imiş. Ben hakkımı kullandım ve bitti. Sizlerde bişiler yollayın arkadaşlar
1- Benim kazadan sonraki motorun egzoz dik olan resmi
2- 4 arkadaş yakın çekim kasklar kafamızda bir resim
3- Motosiklet.net Maşukiye toplu resim
4- Tekteker ile çıtır giderken Arifin ayakları önde olduğu resim
DBTYSG
Arkadaşlar katılsanıza. Resimleri linke gidip görebilirsiniz. Ama önce üye ol olayını doldurmanız gerekiyor sanırım.
ALİBERKAY senin fotografci arkadasin bari çeksin katılsın yaa. Deli olacam
DBTYSG
ya ben bu resimleri bir türlü yollayamıyorum hata veriyor skull bana anlatsana
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
Fotograf cekmek "ivir zivir" kabilinden luzumsuz, degersiz, kucumsenecek bir ugrasi degildir. Aksine cok kiymetli ve faydali bir hobi.toblerone adlı üyeden alıntı
Anlamaya calismanizi tavsiye ederim.
ıvır zıvırdan kastım makinesinden filminden ışığından dı
artı denedim ama beceremiorum
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
skull motozooma üye oldum oraya 4 resim yollayacağım ebatları yanlış diyor nasıl yapacağım
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
ya cok güzel resimler var aceba tutturabilirmiyim??
No FeaR NeveR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)