hani derler ya tam delikanlıya yakışacak bişi işte öle buda
motorla yakından ilgilenenler hariç (söz meclisten dışarı) kızların çokda anlayamayacaı ama gerçekten çok tatlı bi alet güle güle kullan Allah servisin ve benzincinin yolunu unuttursun ne diim
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
hayırlı olsun çok güzel bir motor kazasız belasız güzel günler
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun arkadaşım...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
hayırlı olsun kardeşim tekerin düz bassın..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Bende acıyorum bu motorları istanbul sokaklarında görünce:( makine çıkar beni otobana hic durmadan geceyi gündüze katalım der gibi..
çok güzel gerçekten hayırlı uğurlu olsun
o camı taktıktan sonra durmak olmaz. Artık yan ve arka bagajlarıda takıp öyle dolaşmak vacip olmuş
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsın inşallah
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Güle güle kullan, hayırlı olsun. Darısı başımıza
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Honda'nın CBF serisi gerçekten güzel.6 ay 500'ünü kullandım,bir aydır 600'ünü kullanıyorum.Son noktası zaten 1000'lik.Hepsi de güzel ve rahat motosikletler.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
hayırlı olsun kazasız km'ler dilerim. (Hala geç değil enduro için )
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hayırlı olsun renk seçimide en güzeli olmuş,tadını çıkarman dileğiyle
Ride your way
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğimle
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
arkadaslar size bir sorum olacak. cbf 1000 2012 model 20000 km de. 20 km gittikten sonra fan hemen devreye giriyor. cabuk ısınıyor gibi geliyor bana. bu normal mi yoksa sıradısı bir durum mu? hararet ısıgı yanmıyor ama fanın hemen devreye girmesi beni rahatsız etti sanki o yuzden sormak istedim baskalarında da oluyor mu? su seviyem normal yag seviyem biraz düsük gibi onu da bugun degistircem cevaplarınızı bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)