Anket: Motosikletinizin üzerine kan gurubunuzu yazıyor musunuz?
- Katılımcı sayısı
- 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Motosikletimizin üzerine kan grubumuzu yazıyor muyuz?
Reklamlar
-
Merhaba değerli MT üyeleri benim üzerinde önemle durduğum bi konuyu sizinle paylaşmak istedim.Bizler iki tekere gönül vermiş insanlarız bizim için motosiklet bir tutku paylaşılmaz anlatılmaz müthiş bir zevk;ama bu zevk bizim canımıza mal olmamalı allahım korusun...
Arkadaşlar ben bugüne kadar birçok motor gördüm.Racing kullanıcılarının motolarının üzerlerine kan guruplarını ve isimlerini yazdıklarına şahit oldum.Diyebilirsiniz ki bu gayet doğal ve bilinen bir şeydi zaten gerek yoktu;ama hayır ortada insan var onun canı var!Ben bunu bir kez daha hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum ve motosikleti olan herkesin motolarının farklı yerlerine isim ve kan guruplarını yazmalarını istiyorum can sizin canınız ve insan bu dünyaya bir defa geliyor.Teşekkür eder saygılar sunarım aşağıdaki kan gurupları topiğede başvurursanız sevinirim syglar......
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25292
Böyle bir topic önceden açılmışsa özür dilerim...Anketede oy atabilirsiniz.
Bizimde bir ismimiz vardır ezanla kondu sela ile bitecektir!
Reklamlar
-
Benim plakamda yazıoyor 34 ARH 56 cşimdi evet mi diyeceğim hayır mı
Evet aslında yazmak lazım..Bir şey olduğu zaman iki saat birinin cüzdanını araması , kan kartını yada ehliyeti falan bulması zaman alır..
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
Ne kaskınıza ne motosikletinize ne de başka bir yere kan gurubunuzu yazmanın hiçbir anlamı yoktur çünkü hiçbir doktor bu yazılanlara güvenerek size kan vermez.
-
Ayrıca kaskımızın üzerine yazsak daha kullanışlı vede mantıklı bir detay olur diyede düşünüyorum ben.Motosikletin üzerinden hariç yani çünki (Allah göstermesin) gerekecegi zaman motor sizden uzakta olma ihtimali vede motorun okunacak ve okutacak hali kalmayada bilir.Ama kaskımız bizimle olacaktır(büyük ihtimalle ve inşallah)..Selamlar...
pazer adlı üyeden alıntı
Ne kaskınıza ne motosikletinize ne de başka bir yere kan gurubunuzu yazmanın hiçbir anlamı yoktur çünkü hiçbir doktor bu yazılanlara güvenerek size kan vermez.
Künye taşımaya mı başlasak yoksa...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
abiler kardeşlerim canım motora kan grubumuzu yazıcaz cuzdanda kan grubu kartımız olsaa
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
-
Motosikletin üzerine kan grubunuzu yazdınız. Sonra arkadaşınız sizin motosikletinizi aldı ve bir yere gitmesi gerekti. Derken kaza yaptı. Sizin kan grubu Rh+, arkadaşınızın ki Rh-....
Heheh, düşünmesi bile kötü değil mi? Ancak şu var, doktor tanıdıklarıma sordum; hiçbir doktor motosikletin üzerinde yazan kan grubuna göre kan vermezmiş yaralanan kişiye. O yüzden yazmanızın pek de önemi yok.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
benimde aklıma şey gelmişti mesela kaza anında bu b rh + nın artısı zedelense ve görenler - zamnnetse nolucak gümbürtüyemi gidicez??
illaki sırf oraya bakarak kan verilmz ama yinede belki belirlenmesi açısından zaman kazandırabilir
Bacoman
-
@baco; ne olursa olsun işlerini şansa bırakmıyorlar doktorlar
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
kan grubunu bulmak zor değil ama kan bulmak zor. onu yazmak yerıne kan vermeye gidelim daha iyi.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
benim motorumda yazmıyor ama cüzdanımın hemen göze çarpan bi gözünde laboratuar tahlil sonuç belgesi var yakın zamanda belirli yerlerime yazmayıda planlıyorum
-
Super Moderator
Kan gruplarının ehliyetlerde yazılması bir zorunluluk zaten.
Ve ehliyetteki kan grubu bölümüne bile güvenmeyip, kan vermeden önce tahlil yapıldığı bir dönemde, motosiklet veya kask üzereindeki yazı gereksiz olur diye düşünüyorum.
Böyle bir işlem uygulanıyor olsaydı, motosiklet veya kaskımızı kan grubu farklı olan biri kullandığında yaşanacak kaosu düşünmek bile istemiyorum.
-
N_O_S adlı üyeden alıntı
abiler kardeşlerim canım motora kan grubumuzu yazıcaz cuzdanda kan grubu kartımız olsaa
bencede kan grubu kartı en güvenilir olanı. banada ehliyet için gittiğim sağlık kontrolünde vermişlerdi.
Aslında kan grubu kartını kolay biyerde bulundurabilsek ama nerde
-
Super Moderator
Kan grubu kartı, üzerinizde ehliyet bulundukça taşınması gereksiz olan bir karttır.
Resmiyet bakımından da önemsenecek birşey değildir.
-
haklısınız ehlğiyetin üzerinde kan grubu yazması zorunlu zaten, yazmıyosa ehliyeti yok demektir oda motora binmesin ağam, böyle bi hakkı yok. Ayrıca motorun üzerine veya başka biyere kan grubunu yazmak tehlikede yaratabilir. mesela organ mafyası, kan mafyası neler var kardeşim bu ülkede
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
Kaskta 1 , motorun muhtelif yerlerinde 2 tane olmak üzere.
Ayrıca motora bindiğimde KÜNYE takıyorum.Ehliyet dahilinde de mevcut!
Herkese tavsiyemdir. Kan grubunun tespiti 10 dk gibi çok kısa bir sürede yapılabilir ama bazen ölüm 10 dk beklemiyor!
-
Ya kazada yaralanan artçıysa....Polisler öncüyü karakolda misafir ederken motora bakıp yanlış kan enjekte ederlerse....
Ehliyetlerede güvenemeyiz....Çoğunda yanlış yazıyor....İlgisiz memurlar yüzünden...En güveniliri tekrar test..
Eğer gurup kartınız varsa pvc kaplatmayıunutmayınız ve devamlı yanınızda hatta ruhsatın içinde taşıyınız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
01 Aralık 2006, 12:00
biz motor için yapıştırmayı düşünüyoduk arkadaşlar... Ufak tefek bi şey olacaktı.. Reklamcıya ugrayıp da su ufak işi halledelim dedik reklamcıya bi girdik dedik abi kaç para adam bize dedi tanesi 10 lira 2 kişininki de 20 ytl olur.. Hayvanoğlu hayvan elimle yazarımda sana o parayı vermem dedim cıktık gittik dükkandan...
Neler var ya.. 2cm yazıya o kadar para istiyolar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
01 Aralık 2006, 12:30
edy adlı üyeden alıntı
kan grubunu bulmak zor değil ama kan bulmak zor. onu yazmak yerıne kan vermeye gidelim daha iyi.
aynen katılıyorum
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
01 Aralık 2006, 13:45
Bencede kan grubunu yazmak itici ve ürkütücü geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler