İste bu yüzden muameleciler para kazanıyor. Eğer paran varsa (30-40 lira daha fazla) verirsin muameleciye yapar.
İste bu yüzden muameleciler para kazanıyor. Eğer paran varsa (30-40 lira daha fazla) verirsin muameleciye yapar.
cıden ya ezıyet ben bısıyı anlamadım bu devır ıslemı 300 - 400 ytl degılmıydı sız 30- 40 yasmızsınz
Yeni yine yeniden
30-40 lira daha fazla para alarak. Yani 300se 340 veriyorsun yapıyor işini.
hımm ama cok pahalı
Yeni yine yeniden
bende ay sonunda alım-satım yapacagım
sadece notere alım-satım ıcın 150ytl odeyeceğim...
rushat devrı de herhalde 100-150 tutar
walla kara kara ay sonunu düşünüyorum
çok masraflı işlemler çokkkk....
____it's my life_1982____
Bu noter ucreti nasil hesaplaniyor?
Bir standardi var mi?
sacmalık ya arabanın bıle 150 ytl
Yeni yine yeniden
ben yarın bi 2.el motor alıcam (teslim alıp noter işlemleri yapıcam)
detayları buraya yazarım
ya arkaadısım tam verdıgın fıyatı
Yeni yine yeniden
Bu yönetmelik yürürlüğe girer girmez bilmemne odası yürütmeyi durdurma kararı aldırdı sanırım... Adından da anlaşılacağı üzere muayene istasyonlarının özelleştirmesi ile ilgili bir yönetmelik bu. Şu an bu yönetmelik askıda arkadaşlar herkesin bilgisine... Yani herşey eski yönetmeliğe göre... ilk 3 yaş sonunda ve sonrasında 2 senede bir değil.
2.el bir motor alabilme durumum var..fakat motor trafikten ihale ile alınmış..Plaka ve ruhsatı yok..Sahibi trafikten şasi nosuna bakıp sahibini bulup vekalet alabilirsin dedi..
Ama motorun ilk sahibinde de ruhsat olmayabilir,sonuçta bağlanmış moturu..
Bu durumda tavsiyeniz nedir???
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ne mutlu TÜRKÜM diyene[/FONT][/COLOR][/B]
Ankara'da muayene istasyonuna telefon ile sordum bugün.
Mauyene süresi 1 yıl dediler.
Ayrıca ücreti 50.70 YTL...
(Tam bir soygun...)
Motosikletimi noter satışı ile aldım.
Trafik teslim işlemlerini yapamadan muayenesi doldu.
Tescil işlemlerinden önce muayeneyi mi yaptırmalıyım?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Diğer bir husus:
Ankara Eskişekir Yolu'ndaki muayene istasyonu Varlık mahallesi, Ankara Valiği yanı, Eski Köy Hizmetleri binasına taşınmış.
Bilgilerinize...
İstanbul'da Etiler-Ulus-Levent civarına en yakın muayene istsyonu nerede bilen var mı acaba?
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
İstanbul'da Etiler-Ulus-Levent civarına en yakın muayene istsyonu nerede bilen var mı acaba?
Not: Pardon, kazayla iki kere gitmiş.. ekran dondu sanıp iki kez basmışım, bunu siliniz..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Arkadaslar 99 Model Honda Kinetix Aldim Ama Ruhsati Kayip Nasil Ruhsat Cikartirim....
Yardimlariniz Bekliyorum
Bir Yardim Yaaa Lutfenn
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
sen yanmissin arkadas..trafikte tabikide..yaa isin zor beee..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
geçmis olsunn benimde ruhsat kaybolmustu... Gayrettepe 2. subede kapının önnüdeki çay ocağının önünde hasan isimli bi muameleci var isini 1 gün içinde halleder 20 veya 30 ytl çorba parası istiyo haberin olsun.. Ayrıca sana ruhsat toplam 200 ytl civarını bulacak.. ama ondan önce savcılıktan kayıp olduğuna dair dilekçe yazıp belge alman gerekiyoo...
ben, ceytin ve ZEYTİN dağ bayır tepe gezer dolaşırız hiç sıkılmadan:D
Motoru aldığını söylüyorsun,ruhsatı kayıpsa ,noterden değil elden aldın demektir.
O motora ancak ruhsat sahibi işlem yapabilir.
Veeee plakası varsa emniyetten kontrol et.
http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#
Dua ette çalıntı olmasın
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ArkadaŞlar GerÇekten Hepİnİze Mİnnettrim..konuma Yazi Yazip Bana Yadimci OlduĞunuz İÇİn
BAŞIMA BELA ALMAMAYA KARAR VERDİM EV MOTORU İADE ETTİM ARKDAŞLAR
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
89 MODEL RUHSATLI MZ BULDUM BİRTANE 250 CC IFA OLANLARDAN ALMAN MZ İ
+1 RİCAM OLUCAK MOTORDA KULLANMAK ÜZERE MONT NERDEN ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ...
ŞİRİNEVLER TARAFINDA ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)