motosiklet kullanırken müzik dinlenir mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vampir112 adlı üyeden alıntı
+1 (bende hiç denemedim)
-
ALLAHIM Ya konusacak Baska konu Kalmadı Sankı... Arkadaşım foruma hoşgeldin ama buraya konu açmaktan sa tanısma topigine konu açsaydın daha iyi olurdu sanırım...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Benzer başlıklar birleştirildi. Lütfen konu açmadan önce arama yapınız. Sürekliliği halinde siteden uzaklaştırılacaksınız |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Aerosmith - Honkin' On Bobo - Road Runner ( evet evet bu smilie tam da bu şarkı için yapılmış )
-
motor sesinde ritim tutmak bence daha iyi,metronomu pistonlar versin,sen de 6/8 lik çal içinde,söyle Hero yu...
yakında 9/8 lik motoruyla hyosung 125 geliyor...
dum ta dum ta dum ta dum du tak... hehehheheee
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "
duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler
Ahmet Tataroğlu
-
valla ben pek tavsıye etmıyorum.. ille dınleneceksede tek kulaga takıp olabılır.. cevreen gelen seslerı duymak gerek aynı zamanda motordan gelen sesleride duymak gerek.
valla ben pek tavsıye etmıyorum.. ille dınleneceksede tek kulaga takıp olabılır.. cevreen gelen seslerı duymak gerek aynı zamanda motordan gelen sesleride duymak gerek.
-
valla ben klasik türk müziği dinliyorum.zeki müren'i bi atıyorum player'a kulaklığımı takıyorum.altıma 1967 model javayı aldımmı bi nostalji yaşıyorum.öyle metal veya rockları genelde turinglerde dinlemek daha çok hoşuma gidiyo.ama klasik bi motorda da klasik daha bi yakışıyo.sonra ver elini aheste aheste...
-
rüzgar:)
gerçek şu ki bende uzun yolculuklarda en sevdiğim parçaları dinlemek
için yanıma mp3 'mü alıyorum şehir içinde ise egzos sesim benim için en güzel
müzik oluyor ama tabi arkadaşım isterse onun bu müzik seline kapılması için mp3
arkadaki arkadaşa verebiliyorum bundada bir sakinca yok sanırım
-
24 Mayıs 2008, 21:10
Merakla Beklenen Konu Geldi
Arkadaşlar ilk motorum scouter varken mp3 dınlıyordum hatta ılk başta 2 kulaklıkla bırlıkte dınleyınce baktımkı arkadan korna seslerını duyamıyom ben tek kulaklıkla dınlemeye basladım sonra ybr 125 alınca alışkanlıklarıma yarıda kesmek zorunda kaldım.Sizce mp3 dınlemenın zararı olabılır mı ve dinliyorsanız hangı muzıklerı dınlersınız?
Mesela populer olan;
İsmail yk-baz gaza
mustafa güngece sımsıkı
aslı-gitmiş gibisin
Outwork-electro
david vandetta-break for love
rihanna-umbrella
morandi-save me
buarada butun herkesın en cok sevdıgı muzıklerı yazması ıyı bır paylaşım olabılır dıye dusunuyorum ılgılendıgınız saolun
-
24 Mayıs 2008, 21:15
bence motor kullanırken müzik dinlenmemeli tamamen karşıyım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
24 Mayıs 2008, 22:22
Hort. Ben de motosiklet kullanırken kulaklıkla müzik dinlenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de şehiriçinde. Sonuçta dikkati dağıtacaktır, korna veya dibinize yanaşmış aracın tekerlek seslerini duyamayabilirsiniz. Bu da tehlike arz eder. Motor kullanırken sadece motordan zevk alırım ben, müzik sonraki iş.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
24 Mayıs 2008, 22:28
-
24 Mayıs 2008, 22:39
alpibox adlı üyeden alıntı
arkadaşım bende müzik dinlemesini severim. ama ben kendimi sevdiğim için motosikletle giderken dinlemiyorum. bu sayede hem dikkatim dağılmıyo hem arabaların kornalarını duyuyorum hem de gaza gelip hız yapmıyorum. heralde motorcuyla motorcu arasındaki fark die buna derler.
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
24 Mayıs 2008, 23:54
geçen gazetede okudum yabancı bir ülkede adam tüksek sesde mp3 dinlerken üstüne helikopter düşmüş görenlerde helikopterin sesini duymadıgını elinde bi cismin oldugunu ve kulakgında kulaklık oldugunu görmüşler,malesef adam ve helikopterdekiler ölmüş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler