Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

motosiklet kullanırken müzik dinlenir mi?

REKLAM ALANI
    kocaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoroun o güzelim melodisi varken ne müziği ya tabi motordan motora fark eder,titan gibi bir motorsa music okey.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    forrap
    arkadasim ben senin düsünclerini uyguladim bayaaaa güzel oluyor ama çok yüksek sesle dinlemek degil tabiii yoksa diger araçlari fark etmen zor oluyo yani dikkatin dagiliyo fakat tavsiye ederim
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

mabel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio x9 250 - Suzuki İntruder M800

motosiklet kullanırken müzik dinlenir mi?

bu konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum. ben sürüş sırasında aynaları daha çok kontrol ederek dinliyorum ancak yine de bunun doğru olup olmadığını bilemiyorum. elbette kişinin kendini bilmesiyle ilgili bir durum bu. ama yakalanınca bir cezası var mıdır? başka dinleyenler var mı? bilmek isterim.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    doğru bir şey değil. ama bende dinliyorum
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Uzun yolda olabilir ama şehiriçinde tehlikelidir. Hele bazen şarkıların içinde fren yapan arabanın asfaltta çıkarttığı seslerden de koyabiliyorlar. Bir keresinde arabanın içinde sağ taraftan fren sesi gelmişti (meğerse arabanın sağ hoparlöründen gelmiş), yerimde tecrübesiz biri olsaydı panikten sola kırabilirdi. Şehiriçinde trafik gürültüsünden farklı bir sese sahip müzik dinlenebilir; mesela new age, batı klasik müziği, Türk sanat müziği veya slow olabilir. Ama tempolu ve bol gürültülü müzikler hem kanı kaynatır hem de sesleri duymamamızı engelleyebilir.

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Valla Ben Hi-fi Kulaklikla Kullaniyorum HİÇ BİŞey Olmuyor Aynalari Sik Kontrol Edersen BİŞey Yok Şİmdİ Gİdİpte HİÇbİŞeyİ Takmadan Gİdersen Olmaz

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Geçen sene bu konuda bir yazı okumuştum.

Dinlediğiniz müzik tarzı ister istemez hareket ve davranışlarınızı etkiliyor. Örneğin bir mağaza (profesyonel anlamda satış yapan) gezerken genelde kalabalıksa hareketli müzik çalar, boş ve tenhaysa hafif müzik çalar. Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi? Diğer yandan restoranlarda hep hafif müzik çalar.

Dinlenilen müzik tarzı otomobil ve motosiklet kullanışınızı da etkilemektedir. Hızlı, hareketli, sert parçalar sürüşünüzü yine bu doğrultuda etkilemekte ve kazaya davetiye çıkarmaktadır. Hafif müzikler genelde insanı daha sakin kullanmaya yöneltmekte.

Ancak bana kalırsa en güzeli ulaşacağınız yere ulaşın, müziğinizi orda dinleyin
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen sene bu konuda bir yazı okumuştum.

Dinlediğiniz müzik tarzı ister istemez hareket ve davranışlarınızı etkiliyor. Örneğin bir mağaza (profesyonel anlamda satış yapan) gezerken genelde kalabalıksa hareketli müzik çalar, boş ve tenhaysa hafif müzik çalar. Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi? Diğer yandan restoranlarda hep hafif müzik çalar.

Dinlenilen müzik tarzı otomobil ve motosiklet kullanışınızı da etkilemektedir. Hızlı, hareketli, sert parçalar sürüşünüzü yine bu doğrultuda etkilemekte ve kazaya davetiye çıkarmaktadır. Hafif müzikler genelde insanı daha sakin kullanmaya yöneltmekte.

Ancak bana kalırsa en güzeli ulaşacağınız yere ulaşın, müziğinizi orda dinleyin

Sana katılyorum , muzik insanı gaza getiriyor. zaten kulaklıklarda kulağınızı acıtıyor belli bir süre sonra, ben denedim uzun yolda ama çok ağrı yapmaya başladı.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    düşünsene müslüm baba dan bir parça dinliyorsun kendini de kaptırmışsın sonuç?
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı eroldayı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düşünsene müslüm baba dan bir parça dinliyorsun kendini de kaptırmışsın sonuç?
    Müsait şarampolde yuvarlanacak var
    Onur Yollarda

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Motorcuya eksoz sesinden daha başka ne gibi ses zevk verebilir ki? Adamlar sırf ses için dünyanın parasını döküyor...Motor; sesiyle orantılı kullanılır...Ters bir şey olduğunda sesi duymazssan kötü sonuçlar verebilir...

Ekzost sesinden başka makam tanımam....Şenlendiricinin klarneti bile gelse hava...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    benıde gaza getırıyor dınlerken bır bakıyorum ghostrider olmsuum

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçen bi playlist hazırladım, taktım kulağa... kaskın içinde bangır bangır ses , ben durduğum yerde coşmaya başlamışım... dedim ben yolda ne yaparım kimbilir , çıkardım kulaklığı aynen devam....
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Artçı şarkı söyleme potansiyeline sahipse yolda,evet dinlenir
    Ducatista:)

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Iron Maiden dinlenip, cruiser sürülebilir bak ama. Tabi ABD'nin şu iki yanı çöl olan yollarındaysan
    Onur Yollarda

Artçı olunca asıl ben şarkı söylüyorum... Tempo tutmak için de motoru zıplatıyorum

Oooo evet katılıyorum prometheus... Ben Megadeth Killing Road açıp otobana çıkmaya çalıştım , ama yemedi (eskilerden eskilerden )
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    GorkeM hayrına şu müzik tarzlarıyla ilgili bi anket vardı bulsana. Ben toplantıya gideceğim de
    Onur Yollarda

tamam

http://www.motosiklet.net/forum/show...%FCzik+tarz%FD
    al bakalım... hemen de metal en başta anketin ... power metal gothic metal

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şehiriçinde zaten mesafeler kısa olduğu için müzik dinlenilecek zaman olmuyor, şehirlerarası yolda ise kulak tıkacı kullandığım içim müzik yine dinleyemiyorum.

Heavy Metal, Progressive, Death Metal ya da türevleri 21,43%
    vay beee siteye bak

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler