Araçların egsozlarından nefret etmeye başladım bir gün eve geldiğimde annem oğlum gözlerine sürmemi çektin demiştir kask yoktu o zamanlar tabi baktım ki yüzüm gözüm is olmuş şimdilerdede üstüm başım kokuyor pis pis hep bu egsozlardan...
Araçların egsozlarından nefret etmeye başladım bir gün eve geldiğimde annem oğlum gözlerine sürmemi çektin demiştir kask yoktu o zamanlar tabi baktım ki yüzüm gözüm is olmuş şimdilerdede üstüm başım kokuyor pis pis hep bu egsozlardan...
Chopper olunca zor tabi... Ben genelde aralarda veya emniyetteyim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hahahaha çok güldüm yaa
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
öyle kokuya can kurban,motor tepesindesin şükretmek lazım:p:p:p
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Orası istanbul... Herşey beklenir ...
Ya bide motora binince rüzgar teri kurutuormu napıyor kuru bi pis koku geliyor.ABim bi uzun yol yapıp geldimi bi garip kokuyordu anlamıs degilim.
Ben öyle koku almıyorum belki sigara kullandığımdan duyarlılığı kaybetmişimdir, Ama ne evden ne kız arkadaşım böyle bi şey söylemedile.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Bu egsoz dumanı soluma durumu oluyor ne yazık ki.Mümkün olduğunca sıyırılıp çıkmak lazım sıkışık trafikten.Hurda araçlardan,belediye otobüslerinden ve özellikle de durmadan ara gazı veren minibüsçülerden.
İlk motor kullanmya başladığımda hatırlıyorum minibüs yolunda ne kepazelik yaşamıştım.Ben araba mantığıyla hareket ettiğim için ve de aralardan kenarlardan tırstığım için egzos manyağı olmuştum.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
İstanbul'lusun katlanacaksın o kadarına
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
eheheh la bi motorum olsunn isterse tır çarpsın yaaa
peki, montlarin ustune sinen kokulari nasil yok edicez? s1k s1k yikanmamali diye uyariyor, ureticiler. ne yapmak lazim?
Eğer motorcuysak bunlarda katlanacaz
Discovery Detailing Adana
Kaygan naylonsu bi mont giyip kask taktıktan sonra yola devam ne sinek kalır ne de böcek
kardeş mis kokacak halin yok tabiki is kokacaksın.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ee büyük sehrin cilvelerine katlanacaksınız
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)