Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial 150 RE

REKLAM ALANI

Alıntı ddh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar adam bir sorun çıkar mı diye soruyor siz japon malı al diyorsunuz bence sorunun cevabı bu değil
    Hangi şartlarda alacan kardeş ?
    sorun çin malı olması daha büyük sorun mu var?kalitesi ortada tecrübe ile sabit kimde varsa öyle aman aman memnun birisine rastlamadım hep şikayetci yok parça sıkıntısı var yok vidalar çıkıyo falan filan.Bizde daha arkadaşımız yolun başındayken alma gel biraz daha para ekle bi japon al ne alırsan al diyoruz
    :bestmt:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

uygun motor markası

ben ilk başta bisan lifan pasific alacaktım sonra mondiale karar verdim maddiyat sorun değil modeli o tür olmasını istiyorum başka markalarda bu modeller tavsiye edeceğiniz varmı

artı ve eksi yönleri nelerdir

Motosikleti
    MONDİAL 150 RE
    kardes ben mondıalımden gayet memnunum.en hosuma gıden tarafı serı olusudur.motoru aldıgım ılk gun dısk vidası yerinden fırladı.darulacezenın(ist.şişli\okmeydanı arası)yanında benzinlikte kalakaldım.hemen acıl olarak garantıyı aradık gelmedıler saolsunlar.bizde kendi teknıgımızle disk üzerinde olan 3 vidadan 2 ile idare etmek zorunda kaldık taki yarın grantiye gidene kadar.garantiye gitmesi birşey değil pazar günü oldugu için servisler kapalı.ne yapalım ne edelim.tamirciye gidelim.ara tara bulduk.biraz para bayıldık ve sonunda oldu.ondan sonra 950 km tık yok.2.olay ise motoru süren kişini sırtını yasladıgı yerın kırılmaması için bya caba sarfettık taki 800 km oluncaya kadar.yani kısacası ben memnunum.tavisye ederim.
    YER:İSTANBUL/ŞİŞLİ MOTORSİKLET:MONDİAL 150 RE

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bu motorda artçı olmuştum arka koltuk çok rahat,, vede 2 kişi 120 yi görmüştük.. sağlamlık konusunda bişey diyemeyeceğim ama titreşim yok tabi ki.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    MONDİAL 150 RE
    bizde arkadasla 120 yi gorduk ama motorun anası agladı.sıcaktan vıda attı kendını sokaklara.
    YER:İSTANBUL/ŞİŞLİ MOTORSİKLET:MONDİAL 150 RE

merttunax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Arkadaşlar bu fiyatlara alınabilecek motosikletler belli sonuç olarak bu paraya alınabilecekler çin veya japon malı motorlar fazla sıkıştırmayın, yormayın, bakımları düzgün yapın, biraz da şansınız olursa sorun çıkar elbbette ama az :D Ben memnunum hız olayına fazla dikkat etmedim ama 120 falan vurmadım...
    Hem motor bana o kadar güven vermedi hemde gerek duymadım belki gidiyordur
    Alınabilir bi motor bana hiçbir büyük sorun açmadı...
    Bakımdan bakıma gittim servise onun dışında işim olmadı şükür...
    Motosikletin artçı kısmı çok rahat güvendiğim ark. sürdürüp keyif yaptığım çok oldu
    Kaza Anında Sizi Korur...

kalipso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motoru Sırf Rahatlığı için alacaksın ama dikkat Edin yolda giderken uykunuz gelmesin

Selamu Aleykum
    Arkadaşlar Bu motoru kullanların fikirlerini alabilirmiyim ? Özellikle egzoz konusunda çünki çıkışı bayağı küçük musluk gibi. Egzoz çok ses yapıyormu ? Memnunmusunuz bu modelden. Motorda 7 tane havalandırma deliği var galiba onlar ne işe yarıyor. Motor yan yatınca aynaların kırılma ihtimali varmı ? Birde ön torpido varmı ? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar

Re modelini alan kimse yok galiba cevap yazılmadığına göre

Motosikleti
    YBR istiyor..
    bu modeli almayı düşünüyorum

Motosikleti
    mondial 150RE
    slm mondial 150 re 130/30-13 lastik ölçüsü var hava basıncları kaç olmalı bilgisi olan varmı

fast_driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstrom
    arkadaşlar bende 150 re aldım ama kullanmak nasıp olmadı nasıl bır motordur detaylı bılgısı ve yol yapmış olan biri varmıdır
    RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650

kalipso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fast_driver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende 150 re aldım ama kullanmak nasıp olmadı nasıl bır motordur detaylı bılgısı ve yol yapmış olan biri varmıdır
    Ben kendim test ettim rahat bir motor uzun yolda normal cup motorlarına göre ve diğer scooterlara göre raht (çin motorlarından bahsedıyorum ) max scooter sınıfına girdiği için güzel tasarlanmış motoru üzmezsen motorda seni üzmez.Nihayetınde herkesin bütcesi belli bu modelın japon unu alsan 5 den aşşagı bulamazsın çin malı 2 ye cok rahat buluyorsun hevesını alana kadar seni tatmin eder yakınımda olanı var ılkte sorun yaşadı elektırık tesısatından ve şimdi sorun yok motor 15 000 de şu an ve ilk günki gibi performansını korumakta.

Not:[/B][/B]Motorumla uzun yola giderim diyorsanız her zaman tercihiniz videsli motor olsun bu model scooterlar ile fazla uzun yola gidilmez biz en fazla gittimiz yol 200 km idi bir kaç sorunlarını olduğunu gördük yanımızda motorsiklet ustası vardı sorunu giderdi belki sizin yanınızda motor ustası olmaya bilir...

Motosikleti
    mondial 150RE
    rahat motor arkadaşlar ben yaklaşık 500 km yaptım sadece yağ değiştirdim bi sorun çıkarmadı çin malı adi ama bütçemizde belli bu paraya honda verseler ona bineriz benim cok hoşuma gitti titreşim olayı yok en güzelide o

fast_driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstrom
    arkadaslar motoru kullanıyorum 1 ay oldu herhangi bir sorun cıkarmadı 510 km de suan bakımını yaptırıp 950km lik bir geziye cıkmak istiyorum ama fazlada güvenemiyorum acaba yollarda sorun cıkarırmı ne dersiniz
    RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650

mkkara28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 RE
    merhaba arka bagaj için bilgisi olanların acilen yardımlarını bekliyorum lütfen...burada hiçbir orjinalliğine zarar vermeden arka çanta için aparat yapmışlar fakat bana aparatın resmi lazım

http://www.maxi24.com/vasita/vasita-...uz_337278.html

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler