aynı benim as 150 t-1 ile yokuş yukarı 120'i devirdim demem gibi bişi
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Arkadaşlar ben de bişiler anlatayım dedim herhalde geçen gün akşam haberlerini seyredenler vardır (umarım çünkü harbiden anlatacağım şey şaka gibi) Adana da mobiletlerle sürat yapan çocukları gösteriyorlardı bildiğiniz mobilet ama çamurlık mamurluk yok koltukları bi acayip (üzerine yatmak için ) lastikleri ince ve büyük (ama bisiklet lastiği gibi değil) otobanda sürat yapıyorlardı hatta yarışlarını felan yapıyorlarmış . muhabirlerin aracını kilometresini gösterdiler ve biz tv seyredenlerde bir şok adam mobiletin üzrerine uzanarak ve sadece tek eliyle kullanarak tam 180km ewet tam180 km sürat yapıyorlardı. Gören bilen varsa doğrulasın Çünkü ben diyecek bir kelime bulamıyorum
Tekeriniz düz bassın Farınız ve yolunuz açık olsun
Çanakkale mt The Last SamuRai
Ktm kullandığım senelerde bir arkadaş KTM yi öve öve bitirememiş , fiyatınada 30000€ demişti.. bende yanılıyosun arkadaşım dediğimde bana sen nerden biliyon şeklinde konuşmuştu ...nerden bilecem KTM kullanıyom demiştim ..benim ktm ye bakıp bu ktm değil taklit diyivermişti ..KTM yi gözünde nasıl canlandırdı ise
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben adanada yaşıyorum ve tanıyorum o gençlerden birkaçını,
mobiletin sadece kuru kasası ve büyükçe bir koltuğu var,
motorunda iyi bir oynamadan sonra üzerlerine uzanıp, ön lastiği tutan yerlerin adı neyse, ordan tutuyorlar,
180 için birşey diyemem ama 150 yaptıkları bir gerçek,
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Dostum walla ben tv de gördüm yanlış hatırlamıyorsam kanald di galiba ölçtükleri araç ta starex panel van şimdi panel van 180 yapar mı yada mobilet 150 yapar mı bilemem ama bir şey söylemek istiyorum . canını yiyeyim 2 zamanlının gidiyo be aletler mct nin motoru söküp çiftli mobilet motoru mu taksam acaba (benimki anca 110 yapıyo da bağıra bağıra)
aynen benimki de max 110 görüo,
yokuş aşağı 1 kere 115 görmüştüm
ben satıp mobilet alcam, hıh!
[B]ama hâââLâââ[/B]
Eskiden bende de vardı... Pejo
sağ jiklleele gaz sağ jiklele gaz daw daw daw daaradadaawwwwww!!!
Adamlar yatarak yapıyor, bende seyrettim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
280 le önüne kız çıkınca frene asılıp ayağını yere koyarak motoru durduran adamların hikayelerini dinledim ben ozamanlar ağzımızın suyu akarak dinliyoduk çoçukluk işte 7-8 yaşlarındaydım ozamandan başladı esasında motor sevgim vaybe dedim ne heyecan adrenalin yaşıyolar.
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)